Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, כמובן שפוליטיקה לא נביע כאן (כי אסור) אך עובדות נציין:

1. פעם, נפלו קסאמים בגוש קטיף. עכשיו, הקסאמים נופלים באשקלון - נפל אחד כ-500 מטר מהעבודה של אבי, נניח, וברדיוס קרוב מדי לתחנת הכח. => המצב הבטחוני לא השתפר => ההתנתקות נכשלה. (הגדרה של הצלחה במשימה = עמידה ביעדים לשמם בוצעה המשימה; הצלחה חלקית = עמידה במס' יעדים. אפילו הצלחה חלקית לא הייתה כאן).

2. שאלה: איך הייתם מרגישים לו הייתם גרים עם שבעה ילדים בחדר אחד בבית מלון? אממ... לא-בדיוק-כיף. שלא לדבר על שלום הבית, ממנו אפשר לשכוח. שלא לדבר על ירידת המוטיבצייה של הילדים שלכם. איך הייתם מרגישים לו כל רכושכם היה במכולה ללא יכולת להוציאו (כי תאבדו את הביטוח) - גם לא משהו.

3. לקיחת רכושו של אדם בניגוד לרצונו - זו ההגדרה המדוייקת לגזל. אבל מה, יש שחשבו שגזל הוא דבר לגטימי כדי להשיג ביטחון. חשבו ללא כל ביסוס, ובניגוד לעמדות של בכירים מסויימים במערכת הביטחון. חשבו וטעו. (למה טעו? ע"ע סעיף 1. מי שחושב שלא טעו, מתעלם מהעובדה שהמתיחות בדרום וירי הקסאמים נשארו כשהיו). => הם גזלנים.

4. .. עוד לא הגענו ל'סוכריה' - ה"התכנסות", תוכנית ההתנתקות של אולמרט. מהי ההתכנסות? שרון הרי הבטיח שלא תהיה התנתקות נוספת, ואולמרט הבטיח להמשיך את דרכו (או לפחות משקר כך במצח נחושה) - מה עושים? מלטשים את המילון;-). למי שלא הבין, במילון קדימה גרסה 1.0 התכנסות = התנתקות. עוד 80,000 אנשים יאבדו את בתיהם, או יגזלו ללא כל סיבה (ע"ע סעיף 1). עוד משפחות יהרסו.

אז למי מצביעים?

מאותה הסיבה שאני לא עוסק בנושא העברת הכספים המופרזת להתנחלויות (למרות שלא בעייה לענות לכל המלעיזים, אם כי חלק מהעובדות, ובעיקר אלה הקשורות להתנחלויות הלא חוקיות, מעצבנות גם אותי) - איסור הבעת דעה פוליטית בפורום - לא אומר למי להצביע. אבל עובדות מותר לומר, אז אמרתי.

נ.ב

בניצן כבר הייתם? מה, לא? אני מבין אתכם. רמת-הגולן יותר יפה באביב. זה באמת לא נעים לראות שמונה אנשים בדירת 60 מ"ר.

לילה טוב, א.

שכחת את העובדה שזה שהם הגיעו לרכוש , גרמו לאלה שיורים קסאמים להגיע למצב שהם בכלל רוצים לירות את אותם קסאמים , עשו שבעה ילדים בתמיכה כלכלית מלאה של המדינה וסירבו להגיע לסידור טוב יותר מראש - זה בניגוד מוחלט לרצונם של רוב האנשים בעם.

עובדות - בתחת שלי. אתה מזכיר לי את רואי החשבון שמשחקים עם המאזנים (המספרים במאזנים הם עובדות, לא?) כדי שייראו כפי שהם רוצים.

אגב - הייתי אתמול בניצן. הרבה יותר טוב מהאוהלים אליהם זרקו את סבא שלי ואת אמא שלי (ילדה בת 6) בשנת 52' - על הגבול , עם פדאיון ומסתננים, ללא תשתית וללא הגנה - ועדיין , חיינו בשלום עם תושבי כפרים ערביים מסביבנו (ויש , תאמין לי) - ורק בגלל שהתייחסנו אליהם כמו בני אדם - ולא כעבדים.

לא זוכר שסבא שלי "מסק" שקי זיתים ששייכים לאחרים, או עקר למישהו עץ , או היכה פלשתיני כלשהו כי המראה שלו לא מצא חן בעיניו - כי הוא זכר שבזמן השואה הנאצים התנהגו אליו בדיוק ככה.

עובדות עאלק.

פורסם
אנשים כמוני, זה אנשים שציפו בכליון עניים למצע הקורץ והמרשים ש"שינוי" הציעו בזמנו וממנו נשארו רק זכרונות.

תמכתי בלפיד בתור יו"ר, ואני עדיין רואה אותו כדמות פוליטית מרשימה (למרות כישלונו)

אנשים כמוך הם אלה שהתפתו להאמין לשנאת הדתיים של לפיד ושות' - שמראש היה ברור שהוא מציג מצג שווא , ושהוא יתכופף בשנייה שכסף יהיה שם המשחק.

כשהכסף מדבר -אפילו החמאס פתאום עושה קולות של מתינות. שלא נזכיר את רבין,ביבי,ברק ושרון - שכשאר הגיעו למדרגה ממנה רואים דברים בצורה כוללת - שינו את עורם.

להיפך - לבוא ולצאת מראש נגד מישהו בגלל אמונה,דת ,או מין וגזע - היא גזענות לשמה.

שינוי מבחינתי היא מפלגה גזענית -רק שהפעם זה נגד דתיים יהודים.

מבחינתי כ"א יכול לעשות מה שבא לו , להאמין במי שבא לו , לשכב עם מי שבא לו וללכת לאן שבא לו -כל עוד לא יפגע באחרים.

פורסם

היום בחירות. במי בוחרים? בשיטה הישראלית, זו עסקת חבילה עשוייה שק מלא חתולים כשלמעלה קשור מבחוץ פיתיון מתקתק.

ראשית - לכו להצביע!

שנית - לא חשוב עבור מי תצביעו! - העיקר שתצביעו לאנשים שלא היו מעורבים בפרשיות שחיתות, גניבה, הונאה ופריצות. לכנסת הזו צריך שיכנסו ישרי דרך רבים ככל שאפשר על מנת לאזן את עשרות הגנבים והמושחתים שיגיעו מהכנסת היוצאת. לא חשוב מה דעתם הפוליטית של האנשים שתצביעו עבורם, חשוב שאנשים ישרי דרך יאזנו החלטות מושחתות בועדות השונות ויפעילו שיקול דעת ענייני בקבלת החלטות גורליות, בכל נושא.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
שמר, למה אתה לא מצביע למפלגות הערביות? [או אולי כן...?]

זה כמו להצביע לחמאס.

אני לומד באוני' ת"א וממש כואב לי לראות אלפי פתיים , סמרטוטים , חסרי עמוד שדרה ,

שהולכים להצביע למפלגות שרוצות לחסל את ישראל, כגון בל"ד , רע"ם וכל הערבים האחרים (מר"צ למשל).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כואב לך - אל תצביע להם.

אני חושב שדווקא מפלגות אחרות רוצות לחסל את ישראל הדמוקרטית, guess what- גם לי כואב שמצביעים להן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה כמו להצביע לחמאס....מפלגות שרוצות לחסל את ישראל.....מר"צ למשל.
אני מקווה שאתה מודע לזה שמה שכתבת הוא לא רק שקרי ומרושע, הוא גם מעיד על אידיוטיות מדהימה וחוסר היכרות מוחלט עם המערכת המפלגתית בישראל.
פורסם

מר"צ הובא כדוגמא למפלגות פרו ערביות.

אולי לא ניסחתי טוב את המשפט.

בכל מקרה, ברוב חוצפתם הם העירו אותי היום ב8 בבוקר עם שיחה לטלפון של הבית :

נשמעה הודעה מוקלטת:

"שלום, מדבר יוסי ביילין , בלה בלה בלה כיבוש ...." טרקתי את הטלפון, חזרתי לישון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן עובדות שמר ,בגוש קטיף עבדו אלפי פלסטינאים והתפרנסו בכבוד עד פרוץ הסכמי "השלום".

הם קיבלו מוטיבציה להילחם בך כי אתה בארץ ,ותשאל אותם לא משנה להם איפה בארץ.

מצד אחד אתה אומר פדיון ומצד שני מתאר מצב של דו קיום ...

ב65 לפני שיחרור יש"ע היו פיגועים בישובים הבאים:(רשימה חלקית)

אמציה

מצר

אייל

להב

וזנוח בגבול ירדן

במרגליות שבגבול הצפון

ובמפעילי טרקטורים בלטרון.

וזה לפני הכיבוש ......

אתה מקשר בלי הבחנה בין מעשים שאולי עשו חבר'ה ביצהר ואיתמר ,לבין תושבי הגוש ,שבו כל בית היה חוקי.

אני בטוח שאת אמא(וסבא) שלך לא זרקו לשם אחרי שהיא הקימה ישוב לתפארת , בעידוד כל הממשלות (כן כולל רבין ) ובעד שום כלום.

את סבתא שלי לא זרקו ,היא פשוט הלכה והקימה ישוב ,ישבה בשבי הירדני ,חזרה לארץ,והקימה עוד ישוב.

לגבי הבחירות :

באתר המצחיק הזה חסרים הרבה קריטריונים ,לי יצא ל' ,אבל אני לא מוכן לתת קולי למי שמכריז שישב עם אולמרט (אני מקווה שהנבחרים שלי לא יעשו כן).

רוב השחיתות נמצאת היום בקדימה ,

היחיד שהעיז לעושת מהלכים ארוכי טווח ולא חשב רק עד לבחירות ,מושמץ בלי סוף,לאחר התלבטויות רבות ,ואי הצלחה להגיע להחלטה חד משמעית נתתי לו את קולי ,מקווה שהוא ימשיך לחשוב לטווח ארוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה מקשר בלי הבחנה בין מעשים שאולי עשו חבר'ה ביצהר ואיתמר ,לבין תושבי הגוש ,שבו כל בית היה חוקי.

בית חוקי כן, אבל ברגע שהממשלה/כנסת החליטה לפנות את הגוש ברוב קולות, הם היו צריכים לפנות את בתיהם.

וממש אין לי רחמים על משפחות עם 7 ילדים שברוב מסכנותה מתאכסנת בבתי מלון

בכספי פיצויים שהם קיבלו, הם היו יכולים לקנות יופי של אחוזה בכל ישוב קהילתי שבו יחפצו.

הבחירה להישאר בבתי המלון על חשבון משלם המיסים רק יוצרת אנטגוניזים כלפי האוכלוסייה הזו

את החשבון של הבית מלון הייתי מנכה להם מסכום הפיצויים שלהם בלי לחשוב פעמיים

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
בית חוקי כן, אבל ברגע שהממשלה/כנסת החליטה לפנות את הגוש ברוב קולות, הם היו צריכים לפנות את בתיהם.

וממש אין לי רחמים על משפחות עם 7 ילדים שברוב מסכנותה מתאכסנת בבתי מלון

בכספי פיצויים שהם קיבלו, הם היו יכולים לקנות יופי של אחוזה בכל ישוב קהילתי שבו יחפצו.

הבחירה להישאר בבתי המלון על חשבון משלם המיסים רק יוצרת אנטגוניזים כלפי האוכלוסייה הזו

את החשבון של הבית מלון הייתי מנכה להם מסכום הפיצויים שלהם בלי לחשוב פעמיים

רק חבל שהם לא קיבלו.

חוץ מזה רק שתשימו לב כמה שינאה יש ביננו לבין עצמנו, תיראו כמה אנחנו "סטיגמטים".

צריך להצביע למיפלגה שהמצע שלה זה לא פילוג בעם, אלא אחדות ישראל.

בתקווה לטוב, בן.

נקודה למחשבה: הרב קוק אמר "דורנו הוא דור נפלא"

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

אני לומד באוני' ת"א וממש כואב לי לראות אלפי פתיים , סמרטוטים , חסרי עמוד שדרה ,

שהולכים להצביע למפלגות שרוצות לחסל את ישראל, כגון בל"ד , רע"ם וכל הערבים האחרים (מר"צ למשל).

אייל,

הסכנה האמיתית היא שאחוז ההצבעה של הישראלים נמוך מאוד, ואצל הערבים הוא גבוהה מאוד, המצב שעלול להיווצר הוא שיהיה להם המון מנדטים, ואם אתה שם לב בשנים האחרונות המפלגות הערביות רק התחזקו. ואתה יודע מה? אין סיבה שהם לא יצביעו להם, כי אם תשאל אותם (את הסטודנטים הערביים), אתה תבין שהמפלגות הערביות מסדרות להם מענקי לימודים ענקיים, ואתה שנאלץ לשלם בסביבות 12-15 אלף לשנה, הם כמעט לא משלמים כלום (וככה המפלגות הערביות קונות אותם).

אם לא החלטתם, תכלס לא משנה למי להצביע, העיקר שהמפלגות הערביות לא יקבלו את הקולות.

כמו שאישפוז אמר, שימו אפילו פתק לבן. מי שאינו הולך להצביע זה מראה כאילו לא איכפת לו מהמדינה, מי ששם פתק לבן מראה שמבחינתו אין אדם הראוי להנהיג את המדינה, וזוהי סוג של מעין מחאה (התאמצתי לבוא לקלפי ואף אחד לא יקבל את הקול שלי).

אז יאללה, למי אתם מחכים, לכו להצביע, לא נשאר עוד הרבה זמן.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

הלכתי להצביע למרות שלא כל כך רציתי. והתאכזבתי לראות קלפיות ריקות ופקידים מופתעים שבאו צעירים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...