Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polk audio momo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

למי שמכיר את החברה פולק אודיו או מומו או שזה משותף :S

אני מעוניין להזמין סט שלהם מחול , רציתי לדעת אם מישהו מכיר אולי

את הסדרות הגבוהות שלהם

ויכול לכתוב לי את השמות שלהם פה ?

לפי מה שראיתי יש דגמים רק של פולק אודיו או של מומו

או של שניהם בייחד..

ואם יש עוד המלצות לקומפוננט 6.5

עד ל200$ +- (מחול)

תודה מראש:)

פורסם

אני חושב שMOMO זה סדרה של פולק אודיו

כמו שיש לך את פולס,דוטק,מילניום,הייבריד,הייבריד אוביישן, אילייט,סופרימו - שזה הכל מוראל...

כמו שיש לך קאפא של אינפיניטי וכו'...

סה"כ חברה מאוד ידועה ומייצרת מוצרים ברמה בינונית עד גבוהה.

יצא לי לשמוע רמקולים שלהם לבית שהם פשוט מעולים - אבל לרכב עוד לא יצא לי לשמוע

והעצה שלי היא לא לקנות אם אין לך איך לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש את הקומפוננט שלהם דגם MMC6500 שזו היתה הסדרה הגבוהה עד להגעת ה- SR6500 (שעולה בחנויות כ- 750$) שנחשב לרמקול מעולה (לפחות הביקורות שקראתי)

אכן MOMO הוא סתם לוגו המודבק והם היו אחראים על העיצוב. לדעתי - עלוב (מזל שהרמקול בתוך הדלת ולא צריך לראות את הגריל).

לגבי איכות הרמקול - לא רע בכלל, אני לא מנצל אותו מספיק עקב חוסר איטום של הדלתות (למרות מגבר ו-HU טובים).

מחיר- 300$ בארה"ב בחנויות. שים לב כי מוכרים בכמה אתרים באינטרנט את הדגם הישן יותר בכמעט חצי מחיר. במחיר שכתבת (200$) תוכל לקנות רק את סדרת ה- db הבסיסית שאותה אני לא מכיר.

זהו הדגם - תוכל לקרוא ביקורות באתר ולהוריד משם את חוברת המשתמש.

http://www.polkaudio.com/caraudio/products/mmc6500/

פורסם

לפני שאתה מזמין את הרמקול תדאג לשמוע אותו איפשהו.

לא קונים רמקול בלי לשמוע אותו לפני!!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מסכים עם קודמי אך הבעיה היא שתצטרך לשמוע אותו ברכב שלך ובעיקר עם הציוד שלך כי הרי גם ה- HU וגם המגברים משפיעים רבות על ניצול יכולת הרמקולים.

במקרה והרמקול אינו נמכר בארץ זו בעיה.

אם היית מדבר על רמקול ב- 1000$ אזי אני מבין את החשש.

אני לקחתי 'הימור' (למרות ששמעתי את הרמקול בחנות בארה"ב ברשת Tweeter מחובר ל- HU של Alpine) כי חשבתי שבמחיר שלו (לי עלה 270$) לא אמצא רמקול טוב יותר והאמנתי שאם היה נמכר בארץ אזי הוא היה נמכר ב- 2000 ש"ח לערך (לפי יחס של 1:2) ובמחיר כזה אין רמקול גרוע.

ואם הייתי מחפש לקנות בארץ? האם מישהו היה מתנדב להרכיב רמקול עם הציוד שלי כדי שאוכל לבדוק אותו? שמיעת רמקול עם ציוד אחר וברכב אחר לא כל כך רלוונטית וזו הבעיה הגדולה באמת בהתאמת ציוד לרכב.

פורסם

יש דברים שלא משתנים מרכב לרכב וזה האופי של הצליל שהרמקול מפיק

אם לסט הזה יש צליל רגוע - הוא יהיה ככה בכל רכב, ואם יש לו אופי צורם - הוא יהיה צורם בכל רכב

השאלה אם אתה יודע מה האופי ה"כללי" של הסט הזה ואם הוא מתאים להגדרה של הצליל שאתה אוהב - אם אתה לא יודע - אז אתה לוקח כאן הימור גדול, אם אתה כן יודע פחות או יותר את האופי שלו זה מקטין את ההימור לטווח שאתה אוהב, שזה כבר הרבה יותר בטוח, אבל זה עדין הימור.

ורמקולים שעולים בארה"ב 200 דולר ומעלה זה רמקולים טובים מאוד לרוב, הסטים הכי יקרים שם (כמובן שאני לא מדבר על הרמות המטורפות של יצרנים אקזוטיים כמו בראקס למשל...) עולים 700 דולר ואני מדבר איתך על חברות כמו dynaaudio שכאן בערץ הסט הזה יעלה הרבה מעבר ל700 דולר.

לפי המחיר זה צריך להיות משהו טוב - לפי האוזן שלך - לך תדע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce

לא מדוייק - סטים שעולים בארה"ב 200 דולר לא נחשבים ממש טובים אלא בינוניים.

סטים מטורפים - ברקס שעולים 2000 דולר (הם יבוא גם שם אל תשכח). למעשה יש לקנות לחוד את הטוייטר ואת המיד.

סטים מעולים - נעים בין 500 ועד 1000 דולר, למשל Polk SR6500, JL Audio ZR series, Boston acoustics Z series וכדומה (אפילו Morel נמכרים שם בסכומים גבוהים מאד (Elate 2 מעל 1000 דולר!!!!)

סטים טובים - נעים בין 300 ל- 600 דולר (למשל כל חברה שהזכרתי אך מסדרה נמוכה יותר)

כמובן שכל המחירים הללו הם +-.

השלכה לארץ - תכפיל את המחירים בערך פי 2. כל זאת מניסיון לאחר רכישה של הרבה רכיבים שם.

קח בחשבון שהפער בין האינטרנט לחנויות מוסדרות (Tweeter למשל) מגיע לעשרות אחוזים.

תשווה למשל רכיבים מ-:

http://www.woofersetc.com ל:

www.tweeter.com

לגבי הסט של Polk MOMO - נחשב לסט נחמד מאד אבל לא הייתי אומר שזהו סט טוב מאד (להבדיל מה- SR).

מסכים איתך לגבי האופי - הסט של MOMO עשוי מטוויטר משי (כמו מורל) ולכן בעל צליל רך למדי.

• תוכן חדש...