Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אם כבר דיון על עייפות, גם לי קרה מקרה בשבוע שעבר.

הייתי אצל חברה שלי מתחת לבית ישבנו, דיברנו ואז נירדמנו באוטו, טוב קמנו בערך ב-4 וחצי, היא עלתה הביתה אני התחלתי נסיעה לכיוון הבית (15 דקות מרחק נסיעה). הגעתי לרמזור של צומת יחסית גדולה (מי שמכיר אלוף שדה פינת הירדן, רמת-גן). עמדתי ברמזור שהיה אדום, ולפתע בלי לדעת נרדמתי (כולי מוכה עייפות), זה היה טעות מפגרת שהייתה יכולה להיגמר באסון, אך כמו על פותח השירשור גם לי יש מלאך שומר שאני מודה לו מאוד ששמר עלי באותו רגע, והתעוררתי כאשר האוטו היה במצב תזוזה (!), ואני מוצא את עצמי פחות או יותר באמצע הצומת, מה המזל פה? שהיה לי רמזור ירוק באמצע שהאוטו זז, אם הוא היה זז כשהיה אדום לכו תדעו איזה משאית הייתה מגיעה משום מקום ומורידה אותי קליל. לאחר מכן פשוט לא היה שום סיכוי בעולם שהייתי נרדם שוב, בגלל אותה מכת הלם שקמתי באמצע הצומת ושהאוטו החל לזוז. אפילו לאחר שהגעתי הביתה לקח לי בערך שעה להירדם.

המסקנה שלמדתי מהעיניין היא שלא משנה מה יהיה ומה יקרה, אם אני מרגיש עייפות אני לא מזיז את האוטו, חונה בפינה חשוכה ומוסתרת לעין, משעין את הכיסא לאחור ותופס תנומה עד ש"המצברים" שלי יתמלאו שוב למצב של עירנות.

הניסיון אפילו לא שווה, אפילו אם יש לכם חימום בבית, זה לא שווה את זה שאולי לא תגיעו אליו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טעות בידך , מים + סוכר יעלה את האינסולין לרמה גבוהה ולא יתן לך לנקר , אלא "יפציץ" אותך לזמן של בערך חצי שעה בהרבה ערנות.
מה קרה לסתם רדבול?

ואם כבר עצרת בתחנת דלק לקנות אותו - אז גם תנומה קלה :wink:

קרה לי מקרה שחזרתי ממסיבה בשפיים לכיוון תל אביב...

השעה הייתה 4:00 והדרך פנויה לחלוטין...

אני אעשה את זה קצר.

העירה אותי צפירה של רכב שנסע משמאלי (רכב בודד על כביש ריק, אם כבר דובר על מלאכים כאן...) כאשר חתכתי אותו ונעתי בצורה

בטוחה לחלוטין לתוך קיר ההפרדה (איילון דרום, ליד רכבת ארלוזורוב)....

לא יודע איך לא איבדתי שליטה כשניסיתי להשטלת על הרכב ומזל שהרגל שלי החליקה מפדל הגז והייתי על משהו כמו 70 כשהתעוררתי...

בקיצור שיפשפתי את הקיר עם המראה השמאלית.

מאז כל נסיעה לילית אני דואג להצתייד ברדבולים...

לא חושב שהמשקה עצמו משפיע כמו ההתעסקות עם הפחית :)

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

צר לי לאכזב אותך (ואולי עוד אחרים?) אבל רדבול זה כלום. זה קפאין , עם קצת סוכר, וטעם של תרופת ילדים (אין אחד שלא מכיר..)

רדבול הוא דיי עבודה בעיניים. הוא לא באמת מעורר, והוא לא באמת נותן שום דבר. בערך כמו אגזוז פתוח על פיאט אונו. הרבה רעש... 0 סוסים.

• תוכן חדש...