Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת, יכול להיות שאם הייתי באזור עם תחנות דלק, אז באמת הייתי עוצר... אבל מכיוון שזה כבר החלק שאחרי Mהדרך, אז אין שם אף תחנה עד חיפה... ולעצור בצד קצת פחדתי, כי הכביש חשוך, וגם פחדתי שאני עלול להתעורר בבוקר... וזה, באותו הרגע, נראה כדבר הכי רע שיכל לקרות לי (מסתבר שיכל להיות הרבה יותר גרוע).

.

אחרי Mהדרך יש את חדרה, ו 500 מ' מהכניסה יש פיצוציה עם קפה ו\או אפשר לעצור בן המשאיות במחלף אולגה ולהתעורר ב-5 כשהמשאיות מניעות (זה מה שפעם הייתי נוהג לעשות).

אפשר גם לרדת במחלף זיכרון ולעצור שם בתחנת דלק

זה שווה את החיים שלך.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדרך הכי טובה להתרענן היא לישון במקום -בטוח-!. שום דבר אחר.

ומה יש לפחד מלהתעורר בבוקר? אף פעם לא ישנתם ברכב? אז יושנים ברכב במקום בבית.

טעות בידך , מים + סוכר יעלה את האינסולין לרמה גבוהה ולא יתן לך לנקר , אלא "יפציץ" אותך לזמן של בערך חצי שעה בהרבה ערנות.

פורסם
אחרי Mהדרך יש את חדרה, ו 500 מ' מהכניסה יש פיצוציה עם קפה ו\או אפשר לעצור בן המשאיות במחלף אולגה ולהתעורר ב-5 כשהמשאיות מניעות (זה מה שפעם הייתי נוהג לעשות).

אפשר גם לרדת במחלף זיכרון ולעצור שם בתחנת דלק

זה שווה את החיים שלך.

ציינתי שהייתי כבר במרחק של כ25-30 קילומטר מחיפה, וזה כבר אחרי זכרון יעקב... ובטח שאחרי חדרה...

לכן, האופציות שלי היו לישון בשולי הכביש, או לנסוע לבית.

בחרתי באופציה שניה.

וAA123, אני לא פחדתי מהשינה עצמה, אלא מבעיות לוגיסטיות של העניין (כמו להגיע לבית, לאסוף את חברה שלי שחיכתה לי וכו'...).

בברכה!

יונתן.

פורסם

לישון בשולי הכביש זה אמנם פיתרון טוב יותר מלנקר על ההגה, אבל כשלעצמו הפיתרון לא משהו בכלל.

כשאתה עומד על השוליים אתה חשוף מאוד לנהגים אחרים שסוטים מהכביש, יש כאלו שנרדמים על ההגה :-) .

בקיצור, יש לך מזל שלא קרה כלום, טוב שהבאת לנו מקרה אישי שילמד את כולנו (ואותי בנסיעה מחר לאילת...)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מורידים הילוך , וסוחטים את המצערת , האדרנלין זורם בשפע :-D

:-D זו גם הדרך שלי... אני בדר"כ לא נוהג עייף אבל אם אני מיתעייף בזמן הנסיעה אני "מוריד קיק" {אוטומט:roll: } וכשאני שומע את הסלד ב-6 7 כל החושים מיתעוררים!

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

מזכיר לי שפעם נהגתי בכביש מספר 1 ליד נמל התעופה בצהרי היום, ופתאום שמתי לב שהוולבו שבנתיב שמשמאלי התנדנדה באופן מחשיד. עוד מבט אחד ולא נותר ספק: הנהג ישן שנת ישרים. נתתי בגז וברחתי ממנו כל עוד נפשי בי...

בכל אופן, אני שמח בשבילך שלא קרה לך כלום ונשארת בריא ושלם כדי לספר לכולנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
:-D זו גם הדרך שלי... אני בדר"כ לא נוהג עייף אבל אם אני מיתעייף בזמן הנסיעה אני "מוריד קיק" {אוטומט:roll: } וכשאני שומע את הסלד ב-6 7 כל החושים מיתעוררים!

סל"ד ב 7000..?! באוטומטי ?! איזה רכב יש לך?

פורסם

עייפות בנהיגה ,מספר הערות:

הפתרון היחיד לעייפות -שינה (חצי שעת שינה = שעת עירנות)

כל ה"פתרונות" האחרים כוחם יפה לזמן קצר בלבד (כולל קפה, פתיחת חלון, הרטבת הפנים רדיו וכד').

אם מחליטים לישון ברכב -בשום אופן לא בשולי הדרך!

שלב הניקורים הוא שלב אחד לפני האסון, רצוי לפעול ולקבל החלטה כשהעייפות היא בשלבי הפיהוקים \עיינים שורפות.

הגברת מהירות היא אשלייה מסוכנת, שכן היא "תפתור" את העייפות לזמן קצר אך העייפות תחזור במהרה, ואיתה זמן תגובה ארוך יותר , כהות חושים , ושיקול דעת מוטעה- לא בדיוק הדברים הרצויים במהירויות גבוהות.

18% מתאונות הדרכים קשורות לנהיגה תחת עייפות...

פורסם
ציינתי שהייתי כבר במרחק של כ25-30 קילומטר מחיפה, וזה כבר אחרי זכרון יעקב... ובטח שאחרי חדרה...

לכן, האופציות שלי היו לישון בשולי הכביש, או לנסוע לבית.

בחרתי באופציה שניה.

וAA123, אני לא פחדתי מהשינה עצמה, אלא מבעיות לוגיסטיות של העניין (כמו להגיע לבית, לאסוף את חברה שלי שחיכתה לי וכו'...).

תתפלא, אני פעם אחת הלכתי לישון 7 דקות בדיוק מהבית...

ולגבי שינה - אכן עדיף תחנת דלק...

אגב כשלפעמים אני מגיע הביתה ב-4 בבוקר כי נרדמתי ברכב, ומספר לאמא על זה - היא אומרת כמה זה מסוכן לישון אפילו בתחנת דלק, כיוון שעלולים לחטוף לי את הרכב או משהו. אז אני מסביר לה יפה שמקרה כזה לא קרה מעולם, אך תאונות קרו גם קרו...

פורסם

פרץ האנדרנלין הזה שאתם מדברים עליו נמשך בערך 5 דקות עד שאתה מתחיל שוב פעם לנקר.

לא שירים בפול ווליום , לא תמונה של סבתא ערומה , ולא משיכת סל"ד , לא יעזור שום דבר.

GOT סחוג?

פורסם

יש לי פיתרון לאלו מאיתנו שיש להם דיבורית - להתקשר למישהו ולדבר כל הנסיעה - אני מעדיפה שיעירו אותי באמצע הלילה מאשר שאני אדאג לאיך הם יחזרו הבייתה.

לי זה עזר כבר כמה פעמים וככה השארתי חברים ערים בזמן שהם נהגו הבייתה עייפים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אגב כשלפעמים אני מגיע הביתה ב-4 בבוקר כי נרדמתי ברכב, ומספר לאמא על זה - היא אומרת כמה זה מסוכן לישון אפילו בתחנת דלק, כיוון שעלולים לחטוף לי את הרכב או משהו. אז אני מסביר לה יפה שמקרה כזה לא קרה מעולם, אך תאונות קרו גם קרו...

תתפלא לשמוע, אבל היו דברים מעולם ולפעמים הנהג היה ער לגמרי. היתה על זה כתבה בידיעות אחרונות לפני כמה שנים, שרכב נחטף בעת תידלוק בתחנת דלק באמצע היום, (אם זיכרוני אינו מטעני זה היה ברמלה/לוד). אין מה לעשות, לפעמים אמא צודקת...

לגבי ההצעה של אורן, פעם הבאה שאתם שוהים בבית קפה קחו איתכם כמה שקיות סוכר ושימו באוטו, זה עלול להציל חיים.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
תתפלא לשמוע, אבל היו דברים מעולם ולפעמים הנהג היה ער לגמרי. היתה על זה כתבה בידיעות אחרונות לפני כמה שנים, שרכב נחטף בעת תידלוק בתחנת דלק באמצע היום, (אם זיכרוני אינו מטעני זה היה ברמלה/לוד). אין מה לעשות, לפעמים אמא צודקת...

בשביל זה נועלים את הדלתות מבפנים.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...