Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברית לבאגי.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לזקני העם !

אני וחברי מעונינים לרכוש סובריות כדי להפכם לבאגי.

רציתי לשאול דעתכם והמלצותיכם בדבר?

לגבי שני המנועים 1200 ו ה1000 סמ"ק ?

מישהו מכיר היכן יש אולי לאחר תאונה ?

האם בצריפין עדיין מוכרים אותן ? וכיצד אפשר להכנס למכירה זו ?

פורסם

לפי דעתי ברגע שמשאירים אותה רק עם שלדה - אין בה שום פסול מלהופכה לבאגי...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה כבר הולך לקנות בכסף, קנה חיפושית, יותר רחבה, יותר פריקה למטרות באגי, ומנוע יותר גדול, עם אפשרות להרכבה של מנוע טרנספורטר - כמובן עם תוספת תושבות וחיזוקים. ובכלל אפשר לפרט שעה את היתרונות של חיפושית למטרות באגי.

פורסם

הסובאריות הצבאיות הינן דיי ישנות וסביר להניח שכבר לא מוכרים כאלו.

אבל חפש ותמצא כזו למכירה יש פה ושם.

דרך אגב בעיתונים מופיע מידי פעם פרטים על המכרזים בשער ירושלים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מצטרף להמלצות. לחבר טוב יש כזו, ואם לא היה לו מנוע גמור של סובארו 600 - היא גם הייתה סוחבת בעליות;-). כיף לא נורמלי... (רק חבל שאין ביטוח..)

פורסם

כמובן שאני מדבר על באגי לשטח קל ונסיעה מהירה, לא הייתה הבחירה שלי לבאגי שמטפסת באזורים טכניים.

• תוכן חדש...