Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

121 יפה, ונהג...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהרון

אם כבר החלטת להחשף, הרי שאני מוכרח להעמיד דברים על דיוקם:

1. הכביש אינו סגור לתנועה כפי שציינת, אלה פתוח לכולם כל מי שמגיע מכיוון נס הרים ועמק האלה לכיוון אזור התעשייה נוסע בדרך זו!

2. קו לבן אינו בגדר המלצה, או בקשה, אלה הנחייה ברורה, וחלק גדול מתאונות הדרכים החזתיות נגרם כתוצאה מעקיפה מסוכנת או עקיפה בקו לבן.

3. כל שאר הנסיבות "המקלות" שציינת אינם ראויות ואינן נותנות עדיין שום אישור למעבר על החוק.

4. לציין כי גישתך העינינית והאדיבה והעובדה שמיהרנו למקום אחר, הצילה אותך מהסתבכות לא קטנה כיוון שהמחוקק בחר להחמיר מאוד בעונשם של מבצעי העבירות הנ"ל. אם זאת אני שמח לדעת כי לפחות לא תחזור לבצע עבירה זו.

5. שמחתי לראות שלפחות חלק גדול מהמגיבים לשירשור זה מבינים את חשיבות העניין ולא הייתי מעוניין לפגוש אותם במדים בנסיבות אחרות.

6. אגב, משטרת התנועה מעוניינת במתנדבים ליח' התנועה, בעלי עבר נקי ללא דוחות תנועה חמורים שמוכנים לתרום 12 שעות חודשיות מזמנם-לפרטים אלי בפרטי.

7. סעו בזהירות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לומר כל הכבוד לרן, שמצד אחד כשצריך חובש את כובע המועדון, ומצד שני שצריך שם את הכובע של .....השוטר :splat:

בברכת סוף שבוע ללא תאונות, ופיאט שעושה סיבובים מסביב לקופי טו גו....

נתראה מחר.

אבי .פ. :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • אחראי פורום
פורסם

צבע קרם?...חבל, חשבתי שעליתי על עבריין סדרתי.

לפני שבועיים בדרכי לעבודה , 7:30 בבוקר כביש גהה דרום , אני קולט וולבו 121 אספנות ,צבע כסוף ,

הבחור נוסע כאילו הוא בשיירה של המועדון.

כ"כ עיצבן אותי הציפצוף על החוקים האלה , שעבדו כ"כ קשה בשבילם.

די ברור שלא מדובר באספן כבד, אלא בנהג שנהנה מההטבות המפליגות.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ליאור, מבחינה חוקית ברור שאתה צודק, אבל יש כאן בכל זאת בעיה מסויימת.

דוגמא - כאשר רכב, נניח של חברת קומברס, משתולל על הכביש, זה משליך באופן שלילי על השם של קומברס, ורוב החברות שנותנות רכב צמוד לעובדים מטפלות בחומרה בתופעות כאלו (אם מגיעות תלונות).

נכון שכאן מדובר על רכבים פרטיים לגמרי, וזכותו של כל אדם להחליט איך הוא מתנהג עם המכונית שלו, אבל כאשר יש על הרכב מדבקה של מועדון החמש, זה מקרין על כולנו ועלול ליצור סטיגמות. משהו כמו "החבר'ה המשתוללים האלה עם המכוניות המיוחדות שלהם".

מועדון החמש מטיף גם לתרבות נהיגה ולמלחמה בתאונות דרכים, ואני אישית לא הייתי רוצה שמישהו "יקלקל" את השם שלנו אולי ייצור לנו יחסי ציבור גרועים. אין לנו סמכות חוקית כמובן, אבל אני לא פוסל מצב שבו חבר מועדון שמתפרע עם המכונית שלו, יקבל מסר ברור מהמועדון נגד העניין. לפחות שיוריד את המדבקה...

תרשה לי לא להסכים - אני לא מבין, אין השתוללות של עובד מסויים בכביש יכולה להשליך רושם שלילי על חברת המחשבים, שבו הוא עובד?! - צר לי, אך אותי, בכל אופן, ממש לא מעניין מה עושה האיש, שצריך לתת לי שירות בזמנו מחוץ לעבודה, כל עוד השירות שהוא נותן לי הוא מצויין! מצידי- שיהיה עבריין תנועה עם 200 שלילות - מה זה אמור להזיז לי, כל עוד הוא מגיע בזמן אליי ועושה את עבודתו נאמנה? כמובן, אם הוא אכן עבריין, אני אגנה אותו בכל תוקף, אבל אין לזה שום קשר לעבודתו/חברה שבו עובד.

להבדיל - אדם, ששייך לקבוצה מסויימת (לצורך העניין - מועדון 5), שקשורה באופן ישיר לתחום הרכב - אכן, כשרואים איזה רכב קלאסי עם מדבקה משתולל - יש אנשים (ואני אוסיף מעצמי-צרי עין), שישר יקפצו - "אלה, המפגרים עם המכוניות המיוחדות שלהם", מבלי בכלל, שיש להם מושג, במה מדובר!

זה כמו שרואים כמה אופנוענים משתוללים- ישר "כל האופנוענים מפגרים, עבריינים, מתאבדים", ומה לא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה בסדר גנאדי - מותר לנו לא להסכים...

כאשר אדם רואה רכב של חברה משתולל על הכביש, הוא לא מכיר את הנהג. ה"שיוך" היחידי שהוא יכול לעשות הוא לחברה שנתנה את הרכב לנהג. מכאן, הדרך לא רחוקה להשתלשלות הבאה: "איזו מין חברה זו שעובדים בה אנשים שמזלזלים בחוק, ועוד נותנים להם רכב צמוד וכו' וכו'...".

נתקלתי כבר במקרה שנהג ש"ניתקל" ברכב משתולל של חברה שבה עבדתי התקשר לנשיא החברה להתלונן. אותו עובד חטף חזק - בגלל שהוא בייש אותנו והעמיד את החברה בפני אי-נעימות מיותרת. דוגמא נוספת - הגעתי לקניון מסוים, ובחניית הנכים מצאתי רכב של החברה בה עבדתי. למותר לציין שהגברת שברשותה המכונית לא סובלת משום נכות (אולי בראש...). הרגשתי בושה כעובד החברה כאשר נכה שהיגיע באותו רגע לא יכל לחנות, והדבר היחיד שהוא ידע על הרכב הפושע הוא שהוא שייך לחברה שבה עבדתי. יום למחרת דאגתי אישית להעביר את הפרטים של הרכב לסמנכ"ל משאבי-אנוש, והגברת חטפה.

כאשר אני נוסע ברכב חברה, אני נוסע גם עם הלוגו והשם שלה, ואני צריך להתנהג כמין שגריר ולא "לבייש את הפירמה", תרתי משמע. ככה זה עובד.

טוב, חלאס - זה לא כל-כך קשור לאספנות - סתם לתרבות. בסוף מנהל הפורום ימחק אותי...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
טוב, חלאס - זה לא כל-כך קשור לאספנות - סתם לתרבות. בסוף מנהל הפורום ימחק אותי...
בדיוק תרבות מוטורית מתחילה מתרבות בכלל, וקובי תשאיר לי את מנהל הפורום... אני טוב עם ג'ינג'ים....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...