Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רנו קליאו שנת 92 אוטומטית, מאתיים ומשהו אלף ק"מ..עומדת כבר חודשיים, אין לי כל שימוש בה..היא עדיין נוסעת, אך יש לה חור באגזוז ככה שהיא עושה רעש מטורף.

מזמן גם לא עשינו לה שום טיפולים ואני מאמין שיש נזילונת פה ושם.

הייתי רוצה לשאול אתכם מה ניתן לעשות עם הרכב הזה..מי יכול לקנות ממני אותה כמו שהיא? אני לא רוצה להשקיע בה שום כסף לתיקון האגזוז..למי אתם חושבים שעליי לפנות? הייתי רוצה למכור אותה כמובן..יש לכם מושג כמה אפשר לקבל עליה?

תודה.

פורסם

לתקן אגזוז זה לא סיפור כה יקר אך לגבי הנזילות זאת בעיה, תנסה לסדר את האגזוז זה לא סיםור יקר ואפילו אם יש לך ידע קטן בריתוח אתה יכול לתקן לבד ברוב המקרים.

ואז תפרסם אותה www.yad2.co.il וכמובן תפרסם מודעה על הרכב עצמו והמחיר בהתאם למצבה מקווה שתמכור כמה שיותר מהר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

אולי עדיף למכור אתה לאיזשהו מגרש ? אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות את הרכב הזה כמו שהוא..אולי לפירוק? מה הנוהל למקרים כאלה..אם אני לא רוצה לתקן אותו נגיד, אני חייב לגרור אותו לאישהו מגרש ולראות אם הוא ירצה לקנות אותו?

בראבו.

פורסם

ק"מ גבוהה, גיר אוטומטי.

לפי דבריך נשמע שהרכב במצב זוועתי ביותר ויידרשו כמה אלפים טובים רק להביא אותו למצב נורמאלי.

יש לי חבר שמכר לפני כחודש ימים קליאו גיר רגיל שנת 92 ב 7000 ש"ח לפני טסט, אבל שלו הייתה במצב מעולה ,אין מה לעשות , תמכור אותה למגרש או לפירוק, במגרש יעשו קצת קוסמטיקה וניילונים חדשים וימכרו אותה כמו בונבונירה חדשה, בפירוק היא תשמש לתרומות איברים לכל מיני לקוחות שחסר להם כל מיני חלקים. כמה שתוציא עליה שווה לך , כך תוכל להיפתר ממנה מבלי להוציא שקל.

פורסם

תגיד אתה רציני? לגרור למגרשים כדי לשאול כמה יתנו?

לפירוק יתנו לך כ-10% מערכה בשוק.הם גם קובעים את ערכה בשוק, לפי החשק.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם כל הבעיה היא רק חור באגזוז אז לך לאגזוזן שירתך לך ב 100 ש"ח משהו, תעבור טסט (נניח תשקיע עוד כמה מאיות) ואז תהיה במצב יותר טוב למכור את הרכב.

אם אין לך כוח/כסף /זמן - אתה תקבל בקושי כמה מאות שקלים בפירוקיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היי,

אני לא רוצה להעביר את הרכב טסט..זה הרי עולה 1000 ש"ח..

אז מדוע הרבה אנשים שולחים לי מסרים לפרטי כשהם יודעים שאין טסט ורוצים לקנות את הרכב??

איך הם יעבירו בעלות לעצמם אם אין טסט..

פורסם

בקשר להעברת בעלות,אתה עושה זיכרון דברים והם מתקנים את האוטו ומשלמים את האגרה,ניגשים לטסט עוברים ומעבירים בעלות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...