Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מה שלומכם?

אני עומד לרכוש את הרכב הנ"ל, שנת מודל 97.

לפי מיטב הבנתי, הדעות לגבי היפיופה הזו חלוקות..

יותר מאשמח לקבל חוות דעת (רק בבקשה.. עיניינית)

אודות ה"אקזמפל" הזה.. אישית, נהגתי והתאהבתי.

אני פשוט חושש שאולי אני עדיין לא יודע מה אני לא יודע..

תודות לרוב, אורן :smile:

נ.ב. ערכתי חיפוש בשירשורים ולא מצאתי מידע ממש קונקרטי.

פורסם

בצד החיובי -

צריכת דלק יחסית נמוכה - בסביבות 1ל10 משולב.

מכונית נוחה,מהירה (230+) עם כל הפינוקים והחישמול.

ביטוח זול.

יש לרכב פוזה.

בצד השלילי -

צבע דוהה ונהיה מגעיל במיוחד בגג ובמכסה מנוע.

חלונות חשמל אחורים+סאנרווף מתקלקלים כל הזמן.

מערכת קירור רגישה מאוד - טרמוסטט+צינורות רגישים במיוחד,אם יש פריצה ולא משגיחים הולך ראש!!

תושבות מנוע וגיר הולכות מהר.

כל מני דברים של בלאי מעצבנים - איכותהחומרים לא מדהימה. (כיסאות מרופטים,דיפון דלתות נופל)

לי הייתה, מאוד נהנתי, זה אמנם לא רכב ספורט אבל מכונית GT טובה מאוד, אפשר לטייל ולהינות

והביצועים מאוד מספקים.

לעומת זאת היו לי דיי הרבה הוצאות במוסך למרות קילומטרז מאוד נמוך.

ההחלטה שלך - מערכת יחסים עם צרפתיה היא תובענית (:

STI 2004

פורסם
אמרו מעלי: מגאן 2000 סמ"ק רכב GT......

אהבתי את הבדיחה.

אני פה בשביל לבדר אותך.

רכב GT זה רכב עם עיצוב ספורטבי,נוח ומהיר בעייני לפחות.

מתוך המגוון האדיר של רכבים ספורטיבים שנמכר בארץ המגאן 2.0L קולעת להגדרה.

P1010018.JPG

STI 2004

פורסם

תודה רבה, עזרת לי. האמת.. לא מחפש מכונית ספורט רוצחת.. מחפש אחת סבבה, שמגיבה כמו שצריך, תראה כמו שצריך ושתהיה בנינו הבנה הדדית :-)

בקיצור, אתה ממליץ?

נ.ב. כל חיי היו לי רק צרפתיות, כך ש..

פורסם

נראה לי ננעלת על עצמך ושום דבר לא יעזור :)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תודה רבה, עזרת לי. האמת.. לא מחפש מכונית ספורט רוצחת.. מחפש אחת סבבה, שמגיבה כמו שצריך, תראה כמו שצריך ושתהיה בנינו הבנה הדדית :-)

בקיצור, אתה ממליץ?

נ.ב. כל חיי היו לי רק צרפתיות, כך ש..

ממליץ ביותר - אני מאוד נהנתי ממנה וכשהבנתי שאני רוצה יותר ספורט קניתי אימפרזה GT.

STI 2004

פורסם

לי הייתה בשנים 98 - 99 אקזמפלר מודל 97', אדומה בוהקת 2.0 ליטר. רכשתי אותה מזקן בן 70 שהוציא אותה מהמפעל (לימים נודע לי כי היא נגנבה ממי שקנה ממני ועד היום טרם נתקלתי באקזמפלר דומה בצבע אדום ...אולי הייתה יחידה בארץ, מי יודע).

אמנם החזקתי אותה כשהייתה חדשה ולכן כל תופעות הבלאי, צבע, קירור וכיוצ"ב לא הופיעו אצלי, אולם כן נתקלתי בתופעת החלונות האחוריים והסאנרוף (ברכב בן שנה !!!) אשר הוחלפו במסגרת האחריות.

חלפו להן השנים, התבגרנו, התמסדנו, למדנו דבר או שניים על נהיגה ספורטיבית (היום מיאטה) ועם כל אלו דעכה תהילתה של הצרפתייה. הייתה תאוצה יפה מאוד (8.6 כמדומני) והתנהגות מהנה +-. במחיר של הרכב היום ייתכן וניתן למצוא דברים מעניינים יותר אם כי עד יומנו אנו (וחלפו להם 8 רכבים מאז), עדיין זכורה לי הצרפתייה כמשהו מאוד רומנטי, כיפי, עם ניחוח אירופאי (לטוב ולרע).

שורה תחתונה - אם שואלים אותי היום עם איזה "כלה" נהנתי הכי הרבה בעשור האחרון - היא כנראה בשלישייה. . .

מקווה שהעברתי את המסר שעיקרו ריגשי ולא שכלתני (ושוב - יש שלל רכבים עם נתונים עדיפים)

עידן

---

פורסם

רכב GT זה רכב עם עיצוב ספורטבי,נוח ומהיר בעייני לפחות.

זו לא ההגדרה של מכונית GT. דעתך שגויה ואנא אל תכתוב אותה בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו לא ההגדרה של מכונית GT. דעתך שגויה ואנא אל תכתוב אותה בפורום.

ציטוט -

וכך התגלה לי כוחה האמיתי של האקליפס. היא לא מכונית ספורטיבית מאוד – למרות עיצובה; אבל היא מכונית נוחה לנהיגה – וגם זאת למרות אותה הופעה. מכונית GT, קטנה, פתוחה, מושכת עין, בעלת מנוע מהיר ותיבה אוטומטית מצוינת. היא לא תקסום לנהגים שהונדה 2000 היא משאת נפשם – אך עשויה בהחלט להוות אופציה לנהגים שחושקים באופציה זולה יותר לאודי TT, למשל. אני מעז להגיד שנוכחות של אקליפס(שלפי חישוב שלי עשויה לעלות כאן 200,000 ש''ח) בסוכנות הישראלית – הייתה מוסיפה לזו גם צבע וגם קונים.

צוטט מכתבה של דני פרומנצקו על האקליפס שלא נמכרת בארץ,מכונית אוטומטית,בעלת מתלים רכים,הנעה קדמית ולא ספורטיבית במיוחד.

המושג מכונית GT הוא רחב מאוד,כל יצרן שמוציא דגם מעט ספורטיבי שש להשתמש בו, ובעייני

מכונית GT בהגדרה היא מכונית מהירה אך פחות ספורטיבית מהקיצוניות. כמובן שיש יוצאוצ מהכלל אצל יצרניות העל פרארי,פורש ולמבורגיני אך בארצנו אין הרבה מכוניות שקולעות להגדרה זו.

STI 2004

פורסם

חבר'ה חבר'ה!!

תודה רבה על תרומתכם האינפורמטיבית.

כן GT.. לא GT.. מה לעזאזל זה משנה?!

קניתי את הרכב ואני פאקינג מאוהב!!!

מאוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!

אז יאללה, שיהיה הרבה טוב לכולנו.

סעו בזהירות. שלכם, דם המכבים :-)

פורסם

שאלה, איך אתם אומרים שיש בעיה של חשמל בחלונות האחוריים אם הם בכלל לא נפתחים המכוניות 2 דלתות והחלונות מאחורה לפי התמונות שהעלו מראה שכאילו אין בכלל אפשרות לפתוח אותם, מישהו מוכן להסביר לי את הענין?

• תוכן חדש...