Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתישהו בחודש האחרון פשוט נעלם לי שפם הפנס הקדמי ב-306 שלי. מדובר על חתיכת הפלסטיק שנמצאת מתחת לפנס - מעל לטמבון. רק לפיג'ו יש דברים כאלה..

בכל אופן, קניתי שפם חדש, דאגתי לצביעה בתנור ועכשיו צריך להרכיב. הבעיה היא שנראה שצריך לפרק את כל הפנס כדי להחזיר את השפם למקום.

מישהו יודע איך מרכיבים את השפם?

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

איזה שנה האוטו ? נדמה לי שיש הבדל בין דור 1 לדור 2+3.

בדור 2+3 העסק נכנס בדחיפה עדינה פנימה , והלשוניות מקבעות את השפם למקום. לא מכיר דור 1.

הלשוניות יועדו מראש להישבר אחרי ההוצאה הראשונה, כדי להמשיך ולפרנס את מפעל החלקים של PSA ,אז כדאי שתפגע בול .

שמר

rasar.gif

מתמחה בשפמים.

פורסם

שנת '96. נראה לי שדור 1.

יש לשונית שנכנסת וכן הלאה, אבל יש גם קליפס שבלתי אפשרי לסדר בלי פירוק של משהו..

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם
איזה שנה האוטו ? נדמה לי שיש הבדל בין דור 1 לדור 2+3.

בדור 2+3 העסק נכנס בדחיפה עדינה פנימה , והלשוניות מקבעות את השפם למקום. לא מכיר דור 1.

הלשוניות יועדו מראש להישבר אחרי ההוצאה הראשונה, כדי להמשיך ולפרנס את מפעל החלקים של PSA ,אז כדאי שתפגע בול .

שמר

rasar.gif

מתמחה בשפמים.

חבוב.. ישך מושג? :)

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

ראשית מפרקים את הגריל הקדמי.

זאת עושים על ידי אמירת תפילה חרישית, ואחריה שליפת ארבעת הקליפסים השחורים מפלסטיק שמחזיקים את הגריל. אם תפילתך נאמרה בלב נקי ובכוונה מלאה, רק שני קליפסים ישברו בתהליך...

משחררים את הבורג שמאחורי סמל האריה.

מפרקים את פנס האיתות בצד שבו אתה מנסה להרכיב את השפם. עושים זאת על ידי לחיצה על ידית המתכת הקטנה שנמצאת מעל הפנס הראשי, ומשיכת פנס האיתות החוצה בעדינות.

אחרי שפנס האיתות בחוץ, מרכיבים את השפם. אמור להיות לך קליפס פלסטיק שאוחז אותו בצידו האחד אל הכנף.

המגרעות שבו נכנסות אל תוך החורים המתאימים בפנס הראשי.

החלק האחרון הוא לגרום לקליפס שבקצהו להיכנס לתוך החריץ שבגריל (שפירקת מקודם). עושים את זה על ידי הפעלת לחץ ומשחק מעלה-מטה.

אם יהיה לך מזל גדול, הסיכוי לשבור את הקליפס יהיה כ- 80%. זאת להבדיל מהממוצע העולמי שעומד של 140% (חצי מהמכוניות מגיעות עם קליפס שבור מהמפעל...).

• תוכן חדש...