Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום.

ברשותי סוזוקי בלנו 97 . נסעתי עם רכב לפני 4 ימים והכל היה בסדר. היום אחרי 4 ימים ללא תנועה הכנסתי מפתחות בסויץ' ולצערי האוטו לא התניע. בדקתי מצבר עם הדלקת פנסים.הם לא כבים . גם ביקשתי מרכב אחר להתניע אבל זה לא עזר. תעזרו לי בבשקה מה יכולה ליהות התקלה. מישהו אמר לי שזה סטרטר, מישהו אמר אלטרנטור.

תודה.

פורסם

אם ניסית עם כבלים מרכב אחר ולא הניע

זה לא סטרטר ולא אלטרנטור ( כמובן במידה שהסטרטר הסתובב )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

האם אתה רוצה שנתחיל בחקירה?

או תשובה כמו הזמין גרר וסע למוסך?

תן פרטים כמו שצריך,המנוע מסתובב?,יש לך אמבולייזר? דלק יש?איך קבעת שזה לא סרטר?, וכו'..

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נמשיך בחקירה.

הקליק נשמע בזמן הדלקת הסוויצ',או בזמן סטרטר.

פורסם

הבעיה בסטרטר, תנסה לדפוק על החלק העבה שבסטרטר עם מוט ברזל ושמישהו יתן סטרטר באוטו זמן "זה עזרה ראשונה רק כדי להגיד למוסך" בשביל לחסוך חילוץ :wink:

פורסם

מורכב בחלק התחתון של הבלוק לכיוון הגיר, חלק מספיק גדול עם חיבור חשמל עבה :) וחוט קטן לפיקוד.

פורסם

אתה מבלבל אותו,לא חוט קטן,אלא חוט עבה מהמצבר וחוט דק לפיקוד.

פורסם
אתה מבלבל אותו,לא חוט קטן,אלא חוט עבה מהמצבר וחוט דק לפיקוד.

דוד נראה לי אתה צריך משקפיים דחוף :wink: אל תכעס אבל תסתכל שוב על מה שכתבתי.

לפותיח השרשור: תנסה לתת עזרה עם קבלים עבים לא עם אלה של ה 80 שיקל

צריך קבל 35 מ"מ מינימום ,

אם בכל זאת לא מניע צריך לפרק את הסרטר ולגשת לחשמאלי שיתקן אותו. או שתפעיל את ביטוח הגרר שלך במידה ויש .

פורסם

תודה רבה על העצותנראה לי שמחר אני מתקשר לשגריר.

מכל התשובות שקיבלתי נראה לי שזה סטרטר.

רק שאלה כמה שה יכול לעלות לי שיפוץ או החלפה

• תוכן חדש...