Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cj5 שנת67 כמה לשלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שקשה להעריך רכב מבלי לראות ולכן אנסה לתאר אותו והערכה היא כללית ביותר !!!

1-האוטו שנת 67 מדוע מס' הרישוי שלו 5 ספרות.

2-האוטו במצב סטנדרתי ללא רקבונות צבע ברמה סבירה, מנוע 4 צילנדר מניע ושקט ,מערכת בלמים לא מתפקדת וצריך לשפץ, צמיגים רגילים וצרים.

מעבר לזה לא ידוע לי עוד על הרכב כרגע.

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

עד שנות השיבעים רכבי שדה קיבלו 5 ספרות רישוי

ג'יפ ללא רקבונות שנת67 זה דבר יחסית נדיר בארץ!

תבדוק מחירים בשרשורים קודמים ובאתר קלאסיק קאר ,פורסמו כאלה בעבר.

פורסם

השאלה היא מה רמת האבחנה שלך בנוגע לרקבונות. כבר ראיתי שלדות ג'יפים שנפערו בהם חורים\נשברו בגלל מכה, כמעט ללא שום סימן חיצוני לפני כן (אבל רקבונות עמוקים מבפנים).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יש לי CJ5 שנת 74 (6 ספרות) שמוצע למכירה.

מצב מכאני וחיצוני תקין,זקוק לקוסמטיקה (כיסאות,ברזנט...)

אני דורש עליו 15K ואני מניח שזה טווח המחירים שתתקל בו לרכב במצב דומה.

אלי

פורסם
יש לי CJ5 שנת 74 (6 ספרות) שמוצע למכירה.

מצב מכאני וחיצוני תקין,זקוק לקוסמטיקה (כיסאות,ברזנט...)

אני דורש עליו 15K ואני מניח שזה טווח המחירים שתתקל בו לרכב במצב דומה.

אלי

לא ממש לא אפילו פחות מחצי ממה שאתה מדבר.

בברכה אבי.

פורסם
לא ממש לא אפילו פחות מחצי ממה שאתה מדבר.

תמצא לי רכב במצב טוב ללא רקבונות ב7500ש"ח ומחר אני קונה שתיים, אחד לי ואחד לך דמי תיווך- הולך?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לפני מספר ימים נמכרה הסיטרואן בe-bay תמורת 29500 $ .הרכב היה בארץ ונמכר לתושב חו"ל.

המוכר לא ניסה להציע את הרכב למכירה בארץ ובאתרים ישראלים, מאחר והוא מודע לכל אותם "מומחים למכוניות" אשר היו מציעים לו מקסימום $295 עבור " הגרוטאה". לכן אם אתם רוצים שנמשיך לראות בישראל רכבים יפים ונדירים אל תגרמו למוכרים להרגיש גנבים או רמאים. זכותם לבקש כראות עיניהם

ואם נראה לכם הרכב, כנראה שניתן להגיע במו"מ למחיר שווה גם לכם.

קצת כבוד למוכר יביא הנחה ומחיר סביר, וזאת מניסיון.

תודה, ליאור.

פורסם
לפני מספר ימים נמכרה הסיטרואן בe-bay תמורת 29500 $ .הרכב היה בארץ ונמכר לתושב חו"ל.

המוכר לא ניסה להציע את הרכב למכירה בארץ ובאתרים ישראלים, מאחר והוא מודע לכל אותם "מומחים למכוניות" אשר היו מציעים לו מקסימום $295 עבור " הגורטאה". לכן אם אתם רוצים שנמשיך לראות בישראל רכבים יפים ונדירים אל תגרמו למוכרים להרגיש גנבים או רמאים זכותם לבקש כראות עיניהם

ואם נראה לכם הרכב כנראה ,שניתן להגיע במו"מ למחיר שווה גם לכם.

קצת כבוד למוכר יביא הנחה ומחיר סביר .וזאת מניסיון.

תודה ליאור.

ממש לא היתה כוונה להעליב אבל אני לא שמתי הודעה שאני מחפש לקנות ג'יפ .

הבחור פרסם מיוזמתו שיש לו ג'יפ למכירה בXXXX .

יוני

בלי דבורים מיותרים בו אני אמכור לך את הג'יפ והוא בלי רקבונות בשלדה....

בידידות אבי

בברכה אבי.

פורסם

סחר מכר כשמו כן הוא...ולא ניתן לעשות הכללות או הקבלה בין מכירה למכירה גם אם הרכב דומה .....

מכירת רכב היא בדיוק כמו קניית רכב עניין רגשי.. ומשא ומתן בין שני צדדים כל אחד על פי הבנתו וכישוריו...חבר הציע לי לפני חודש ווספה (לא אספנות) במחיר מגוחך של 200 ש"ח עבור פרוצדורה שסידר לה, בשיקול הכלכלי שלי לא התאימה לי הרכישה והצעתי לנסות למכור לו אותה...לפני כמה ימים בישר לי אותו חבר שמכר אותה ב-1500 ש"ח-רוצה לומר, שאם הייתי קונה את הווספה במחיר שהוצעה לי האם זה היה אומר שכל הווספות הדומות ימכרו במחיר זה? או אולי המחיר האמיתי צריך להיות 1500 ?

בדרך כלל הסכום בו נפגשים הקונה והמוכר הוא הסכום, השווה לשניהם...הצרות מתחילות כאשר למוכר יש עודף סינטמינטים לרכב או לדעתו הרכב שווה יותר מערכו האמיתי, או הקונה מחפש עיסקה כדאית יותר למרות שהוא יודע שהרכב שווה יותר...יש אנשים שיסתפקו בלמכור רכב במחיר מחירון ופחות... ויש כאלה שיבקשו יותר.... יש כאלה שישלמו על רכב יותר ממחיר מחירון ויש כאלה שלא...

הקניה הטובה ביותר היא להעריך כמה הרכב שווה לך לא על פי כללים אחרים...לי הווספה לא היתה שווה 200 ש"ח + דמי ביטוח החובה 2400 ש"ח....היה מישהו אחר שהרוויח מציאה לדעתו!-כל אחד והשיקולים שלו.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן

אילו מילים לעניין כאשר חיפשתי את הרכב שלי (אסקורט), נפשית הייתי מוכן לשלם הרבה מבלי לחשוב פעמיים, וכאשר בעל הרכב נתן לי אותה ללא תמורה נשארתי בלי מילים.

היום חברים אומרים לי מי משפץ אסקורט? ואני מסביר להם שהכל סנטימנטים.

אבי.

בברכה אבי.

פורסם

הוא אשר אני תמיד אומר:

מכונית שווה בדיוק, אבל בדיוק, את הסכום שבו היא נמכרה....

הצעות מחיר, דרישה של הקונה, הכל זה משאלות לב או תאוות בצע שלא מחזיקים מים.

במיוחד בארץ שלנו ששוק הענתיקות הוא קטן...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
היום חברים אומרים לי מי משפץ אסקורט? ואני מסביר להם שהכל סנטימנטים.

אבי - זה כמו לטחון מים.

מי שלא חולה בחיידק, לא יעריך את סגולותיה של התרופה...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אבי - זה כמו לטחון מים.

מי שלא חולה בחיידק, לא יעריך את סגולותיה של התרופה...

עידן?....שפעת העופות ביפו?......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...