Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI vs EVO וידאו

zzuss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת...

זה נראה כמו סרטון שעשוי ב-Windows Movie Maker,

מה גם שממוטוקאר הייתי מצפה לקריינות קצת יותר רצינית מ"וואלה משחקת אותה קשה להשגה". :?

נחמד לראות שיש התקדמות בקצב ההכרה בספורטיביות ובספורט המוטורי בכלל - אבל כדי להגיע לרמה של תוכניות אחרות דוגמאות טופ גיר, יש להם עוד דרך ארוכה.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה כ"כ קשה לאנשים לפרגן. אז מה אם הסרט עדיין לא ברמה של טופ גיר?! גם אנחנו לא נמצאים בבריטניה! צריך לקחת את הדברים בפרופורצייה הנכונה.

הסרטון נחמד מאוד לכשעצמו. בהשוואה למגוון הסרטים האחרים שנוצרים בארץ, אפשר לומר בוודאות שהסרטון הנ"ל מצויין :idea:.

צוות מוטוקאר, קבלו ח"ח.

פורסם
אני לא מצליח להבין למה כ"כ קשה לאנשים לפרגן. אז מה אם הסרט עדיין לא ברמה של טופ גיר?! גם אנחנו לא נמצאים בבריטניה! צריך לקחת את הדברים בפרופורצייה הנכונה.
אני מסכים, לא צריך לרדוף אחרי טופ גיר. אבל הסרט הזה פשוט מביך..

אם לא מסוגלים לעשות דבר כזה ברמה סבירה, עדיף לא לעשות בכלל.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

סרטון חמוד! ולא יותר מזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הצילומים ממש בסדר, הקריין טיפה מוזר, אבל זה היה קצר מידי... יש מספיק מה לומר על המכוניות האלה, בעיקר במבחן השוואתי... אז למה לא להאריך טיפה, אפילו אם זה רק כתירוץ לעוד צילומים?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מביך למדי.

עריכה חובבנית לגמרי, סאונד לא קשור וצילומי אקשן מרדימים... אם היו מחליפים את המכוניות לזוג מכוניות ליסינג משעממות לא הייתי מרגיש בהבדל.

מילה לגבי ניר בן ארי - נהג מעולה אבל לא צריך לקריין, זה לא עובר טוב.

מוטי

פורסם

מילה לגבי ניר בן ארי - נהג מעולה אבל לא צריך לקריין, זה לא עובר טוב.

מוטי

הוא פשוט מרגיש מנומנם למדי.. שיתעורר קצת, זה יכול לעזור.

בנוסף, "בנזין 1997 סמ"ק" "בנזין 2497 סמ"ק"

??

לא יכלתם לכתוב מגדש טורבו ליד כדי שזה יהיה קצת הגיוני?

אור.

• תוכן חדש...