Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר רכב לסיטרואן סקסו vts

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים ארוכים ללא כל תוצאה ....

איפה אני אוכל להשיג , לרכוש את ספר הרכב של סקסו vts 16.i 120hp 16v

שנת 98 אודה לכל מי שיכול לעזור ...

תודה admondo1

פורסם

אני יכול למצוא לך מישהו שאולי תוכל לצלם אותו ממנו... :-P (אבל בכל הכנות, אני לא ממש מבין מה יש לך לעשות איתו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי במציאת הספר ...

לגבי מה יש לי לעשות אם הספר , אז ככה ...

אני עוד מעט עומד לרכוש את ה- vts האגדית אם אתה מכיר , לקנות רכב ולשפר אותו זה טוב ויפה

אבל לדעת את הסטורית הרכב כמה הרכב בנוי לשיפורים , כמה אפשר להעמיס עליו מבלי לפגוע בתפוקתו בעתיד מה שרוב המשפרים לא יודעים פשוט מעמיסים עוד ועוד למרות שזה לא נכון ...

admondo1

פורסם
אבל לדעת את הסטורית הרכב כמה הרכב בנוי לשיפורים , כמה אפשר להעמיס עליו מבלי לפגוע בתפוקתו בעתיד מה שרוב המשפרים לא יודעים פשוט מעמיסים עוד ועוד למרות שזה לא נכון ...

admondo1

ולמה אתה חושב שזה יהיה בספר הרכב?

פורסם
רוני אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי במציאת הספר ...

לגבי מה יש לי לעשות אם הספר , אז ככה ...

אני עוד מעט עומד לרכוש את ה- vts האגדית אם אתה מכיר , לקנות רכב ולשפר אותו זה טוב ויפה

admondo1

:lol: .

למה שרוני יכיר אותה??

באמת למה נראה לך שזה יופיע בספר?...את זה מוצאים באינטרנט.

וד"א, אני מקווה שאתה לא בונה למצוא VTS מזדמנת, בגלל שכמעט ואין, ויקח לך המון זמן למצוא אחת.

אם יש לך אחת שאתה מכיר, אחלה.

פורסם

לא הייתי קורא לה אגדית, אבל אם מצאת אחת במצב טוב - אשריך.

לפני שתשפר אותה - מומלץ כי תבדוק את עצמך. אני לא הרגשתי צורך לשפר אותה מבחינת כוח או אחיזה למרות שהיא הייתה ברשותי כמעט שלוש שנים.

מבחינת "בנוי לשיפורים" - תסביר בדיוק למה כוונתך. ובכל מקרה - מספר הרכב לא תלמד דבר. כתוב שם מה לחץ האוויר בצמיגים וכמה ליטר מי קירור נכנסים לרדיאטור. אבל יש לי דבר יותר טוב בשבילך - ספרי היינס לתחזוקת כלי רכב הוציאו בשיתוף עם חברת מקס-פאואר ספר לשיפורי סקסו, ויש לי אותו בפורמט PDF. זה 40 מגה, אז אם אתה באמת רוצה, צור קשר בה"פ ונראה מה אפשר לעשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז ככה ... אני לא מבין כל כך בקשר לאוטו אבל חשבתי שכול המידע הזה לגבי שיפורים או הסברים מעבר ללחץ אויר נמצאים בספר ... תודה על העזרה

איפה אני אוכל להשיג את הספר שהוזכר ?

פורסם
אבל יש לי דבר יותר טוב בשבילך - ספרי היינס לתחזוקת כלי רכב הוציאו בשיתוף עם חברת מקס-פאואר ספר לשיפורי סקסו, ויש לי אותו בפורמט PDF. זה 40 מגה, אז אם אתה באמת רוצה, צור קשר בה"פ ונראה מה אפשר לעשות.

רוני

שלח לרוני ה"פ והוא יארגן לך את הקובץ...

בהצלחה

פורסם
לא הייתי קורא לה אגדית, אבל אם מצאת אחת במצב טוב - אשריך.

לפני שתשפר אותה - מומלץ כי תבדוק את עצמך. אני לא הרגשתי צורך לשפר אותה מבחינת כוח או אחיזה למרות שהיא הייתה ברשותי כמעט שלוש שנים.

מבחינת "בנוי לשיפורים" - תסביר בדיוק למה כוונתך. ובכל מקרה - מספר הרכב לא תלמד דבר. כתוב שם מה לחץ האוויר בצמיגים וכמה ליטר מי קירור נכנסים לרדיאטור. אבל יש לי דבר יותר טוב בשבילך - ספרי היינס לתחזוקת כלי רכב הוציאו בשיתוף עם חברת מקס-פאואר ספר לשיפורי סקסו, ויש לי אותו בפורמט PDF. זה 40 מגה, אז אם אתה באמת רוצה, צור קשר בה"פ ונראה מה אפשר לעשות.

רוני

יש ספר כזה גם ל106?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...