Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל בשיא אונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//862259

התלבטתי קשות אם להעלות את זה בכללי או באופ-טופיק ... זה יותר נראה כמו בדיחה .

ליצנים ...

בטח הקורבנות הבאים יהיו אנשים שעושים ג'וגינג עם אוזניות שפולטות רעש מעבר למותר , או לפשוט על מכוני כושר באמצע שיעור ספינינג ולתת דוחות על מהירות לא חוקית .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק הבעיה?

אכיפה מצויינת של התנהגות מאוד בעיתית מבחינה בטיחותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הבעייתיות פה שאי אפשר להעניש בנקודות רוכב אופניים שאין לו רשיון נהיגה ואז יש לנו ענישה דיפרנציאלית שלא אמורה לעבור מבחן בג"צ.

בעיה נוספת היא שאם לא צריך רשיון נהיגה באופניים מדוע לפגוע ברישיון הנהיגה.

עוד מעט יתנו נקודות ברשיון למי שקטף פרח מוגן או השתתף בהפגנה לא חוקית...

פורסם
הבעייתיות פה שאי אפשר להעניש בנקודות רוכב אופניים שאין לו רשיון נהיגה ואז יש לנו ענישה דיפרנציאלית שלא אמורה לעבור מבחן בג"צ.

את זה אתה יכול להשאיר למשפטנים של המשטרה. כעיקרון, אם רוכב אופניים בכביש מדבר בסלולרי - מגיע לו קנס.

פורסם

משטרת ישראל - יעשו הכל , הכל מה שהכי קל להם, במקום לתפוס את הפורעים בחוק, הם מתעסקים בקקה.

הבעייה היא שזה כמו להילחם בטחנות רוח...חבל אפילו להתאמץ.

הכי חשוב, שבסוף שנה יהיו גרפים חיוביים.

פורסם
משטרת ישראל - יעשו הכל , הכל מה שהכי קל להם, במקום לתפוס את הפורעים בחוק, הם מתעסקים בקקה.

מה זה קשור בכלל?

אם רוכב אופנעים, מדווש לו להנאתו בכביש, הוא אינו שונה בשום צורה מכל כלי רכב אחר.

under construction..

פורסם

זה נכון, אבל לא קשור לנושא.

נהיגה ברכב דו גלגלי תוך כדי דיבור בפלאפון מסוכנת פי כמה עשרות מאשר נהיגה תוך כדי דיבור בפלאפון ברכב רגיל, ולא פעם אני רואה שליחים על קטנועים מצ'וקמקים, שגם ככה מסוכנים, רוכבים עם מירס ביד, סכנת נפשות להם בעיקר וגם לסביבה (במיוחד לנהג שלא ירצה להכנס בהם ויתקע באיזה עמוד או יותר גרוע...)

לגבי הנקודות: אני לא בטוח לאמיתות של הכתבה, זה באמת נראה מיותר ולא רלוונטי, אבל יכול להיות שזה פרי דמיונו של הכתב...

בכל מקרה, צריך לצמצם את התופעה הזו...

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

הבעיה היא משטרה שמונהגת בידי מושחטים חסרי שכל אינפנטילים בעלי חשבון בנק מנופח על חשבונו של האזרח הקטן שכל יומיים חושבים על רעיון חדש על איך למרר את חיינו בעוד איזו "מתנה" בצורת דו"ח חדש ונקודות. במקום להיתרכז בבעיה האמיתית של המדינה, הם מעדיפים להיתפל לקטנות. במקום לעצור נהגים שעוברים באדום, הם עוצרים... רוכבי אופניים שמדברים בטלפון?!?!?! פשוט ביזיון... אבל בעינהם זה הגיוני, למה רוכבי האופניים הם טרף קל... זה פשוט עלוב מה שהמשטרה בארץ נהייתה, צריך פשוט להוציא את המשטרה מחוץ לחוק וזהו...

ביזיון, פשוט ביזיון...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כמה פעמים ראיתם רכב אופניים מדבר בפלאפון ?

מישהו פעם שמע על תאונה או פגיעה של רוכב אופניים כתוצאה מדיבור בסלולרי בזמן רכיבה ?

הביזיון של לקחת משהו שהוא ברמת חשיבות נמוכה עד אפסית עם שכיחות ששואפת לאפס , ולהודיע שנתחיל לאכוף אותו כאילו הוא מפגע ברמת חשיבות של אי עצירה של רכב בתמרור עצור.

אני לא יודע מי הדביל שמתעל את ההכרזות ההזויות האלה לתקשורת או מי מחליט לנתב את ריכוז כ"א העודף של המשטרה לאכיפה מטופשת שכזו . כנראה שלתפוס רוכב אופניים בפארק הירקון שדיבר בסלולרי או לעשות מבצעי אכיפה נוסח חסמבה ומטריקס עם מעקבים מלווים בלוויינים ומארבים מגניבים יותר קורצים לחמודים במשטרה .

כנראה שיותר חשוב למלא את הקופה מאשר לאכוף ולשמור על הבטיחות לפי סדר עדיפויות ריאלי .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אני מציע עוד דבר, יש את אלו הנכים המסכנים שנוסעים על כיסא חשמלי, לפעמים גם בכביש - האם החוק חל גם עליהם? ואם לא אז מה ..גם מהם צריך לקחת כספים....

פורסם

החוקים חלים על הנכים בכסאות החשמלים , בהחלט !

הם נחשבים ככלי רכב מנועי .

גם אופניים נחשבים לכלי רכב למרות החוסר במנוע .

אבל העניין זה דרגת החשיבות המוזרה שבחרו לתת , כאילו שאין עוד דברים חשובים יותר שקורים יום יום מאשר להתעסק בזוטות .

Dr. Dre , 2001

פורסם
את זה אתה יכול להשאיר למשפטנים של המשטרה. כעיקרון, אם רוכב אופניים בכביש מדבר בסלולרי - מגיע לו קנס.
עם זה אין בעיה! (אמנם אני אצטרך להפסיק לדבר בטלפון כשאני רוכב במקום שקשה להתחמק בו...)

לא קלטת את האבסורד בידיעה - נקודות ברישיון הנהיגה על עבירה בזמן רכיבת אופניים.

פורסם
אני מציע עוד דבר, יש את אלו הנכים המסכנים שנוסעים על כיסא חשמלי, לפעמים גם בכביש - האם החוק חל גם עליהם? ואם לא אז מה ..גם מהם צריך לקחת כספים....

להם בכלל אסור לסוע בכביש וצריך להעניש אותם בחומרה על ההתנהלות המסוכנת שלהם.

פורסם

ממש מוזר... אפעם לא ראיתי רוכב אופניים מדבר בפלא' תוך כדי נסיעה...

דא"ג... ראיתי הולך רגל שעבר באדום במעבר חצייה ושללו לו את רשיון ההליכה...

פורסם

עד כמה שאני יודע, אין חוקי רכיבה על אופניים שנוגעים לשימוש בשתי ידיים בזמן רכיבה.

כמו כן, הן לא נחשבות ככלי רכב מנועי ולכן כאשר אדם רוכב על המידרכה הוא נחשב כהולך רגל (?)

נכון, אמורים להיות חוקים מסויימים לגבי רכיבה על אופניים כאשר מישתמשים בכביש ציבורי, ונכון שאם מישהו רוכב ומישתמש ביד אחת לניהוג האופניים זה מסוכן, אבל, מה יהיה השלב הבא? יעצרו ילדים בני 5 שרוכבים ללא גלגלי עזר?!

נו... באמת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...