Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ג'ויס וכשאני נותן "רייס" והאוטו במאמץ יחסי, יש ריח של עשן בתוך האוטו. בנסיעה רגילה זה לא קיים. המוסכניק אמר שזה נראה לו כניסה מהמפלט בגלל חוסר אטימה של דלת אחורית. לי זה נראה משהו יותר רציני- מה דעתכם?

פורסם

ריח של עשן כמו של שרפה או ריח של עשן כמו עשן הנפלט מהאגזוז.

אם זה ריח של אגזוז, יכול להיות שהמוסכניק צודק וזה נובע מאטימה לקויה.

פורסם

מנסיון עם שני רכבים בהם היה ריח של גזים/עשן בתא הנוסעים התברר כי מדובר בחור או שבר באגזוז.

גש לאגזוזן שירים את הרכב על ליפט ויעבור על צנרת הפליטה לראות אם יש חורים - זה ממש לא בריא לנשום את כל הח..א שיוצא מהאגזוז.

אופציה נוספת היא שיש לך נזילת שמן והריח שאתה מריח הוא של השמן שנשרף מחום המנוע.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יש לבדוק את האטימה של הגומי בדלת של תא המטען כולל כיוון המנעול, לוודא שהדלת לחוצה לגומיה תקינה . החדירה מאוד יכולה להיות דרך דלת אחורית לא מכוונת ועד גומי תקול.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...