Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר לאונו 1100 שנת 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת כמה דברים בנוגע לנושא שמן הגיר באונו

1-איזה שמן אני אמור לשים באונו 1100 שנת 92 ואולי אתם יודעים כמה זה אמור לעלות ובאיזה ליטרים?

2-לפי שאלה שראית פה בפורום הבנתי שיש פתח בגירבצד העליון שלו האים מישם אני אמור למלות את השמן פשוט

3-עקב זה שלו מילתי אך פעם שמן גיר באונו אני גם לא יודע איזה שמן יש כרגע בגיר האם זה משנה

או שאפשר לערבב או שיש אופציה לרוקן אותו ואז למלות את הגיר שוב בחדש אים יש מאיפה פותחים את הגיר בשביל לרוקן

תודה לכול העונים והעוזרים

אחלה פורום מאוד מעניין ומסכיל

שוב תודה רבה

פורסם

את סוג השמן והכמות אני לא זוכר בע"פ.

על הגיר של האונו תמצא שני פתחים (או שני ברגי אלן למען האמת). מהתחתון מרוקנים את השמן, ומהעליון ממלאים.

ממלאים שמן עד שהוא נוזל מפתח המילוי. בשביל למלא, אני משתמש במשפך שאילתרתי מבקבוק קולה וצינורית פלסטיקה שקופה. (ובעוד מישהו שיחזיק אותה במקום).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש כאן משיהו שכן יודע איזה סוג שמן גיר אני צריך לאונו 92 מנוע 1100 פייר

ואים מותר לערבב שני סוגי שמן במידה ואני ימלא סוג שמן שלא תואם את השמן שנמצא בגיר

תודה

• תוכן חדש...