Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים 2 אלקטרודות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לדעות שהוצגו בפורום יש משמעות למספר ומיקום אלקטרודות ההצתה.

*המס' משפיעה על התנגדות החשמלית

*צורת הניצוץ

*כיוון הניצוץ ויעילותו ביחס לשסתום היניקה.

במצתים מהדור הישן למכוניות מרוץ, סומן כיוון\פתח אלקטרודת הארקה ובהתאם בוצע כיוון מדוייק של הרכבת המצת בהתאם למיקום שסתום היניקה.

מריוס

לא הבנתי, אז אתה אומר שהפלאגים עם 3 אלקטרודות ההארקה טובים יותר? במה הם מועילים לי יותר מהפלאג הפשוט?

בריאות לכולם!

פורסם
לא הבנתי, אז אתה אומר שהפלאגים עם 3 אלקטרודות ההארקה טובים יותר? במה הם מועילים לי יותר מהפלאג הפשוט?

חשבתי שאתה מסתפק ב"צופציקים":-)...

שאלתך פשוטה אם כי התשובה מורכבת.

בעיקרון המצת שמוצע ע"י יצרן הרכב מותאם מבחינת:

*מבנה תא שריפה במנוע

*יחס דחיסה

*עלות טיפול תקופתי

*תצרוכת דלק

*שימוש הרכב ליום יום

*עבודה מאומצת

*ספורט

*מרוצים

למיטב הבנתי הרכב משמש אותך ליום, יום, לכן המצת שמוצע ע"י היצרן הוא המתאים ביותר מבחינת עלות\יעילות.

השמוש במצתים מתקדמים כאמור, מומלץ בהתאם למטרת שמוש הרכב ובהתחשב ובהתאמה לפרמטרים שהזכרתי ובדרך כלל יעילותם באה על חשבון עלותם הגבוהה.

כיום הטכנולוגייה המתקדמת ביותר בתחום, הוא שילוב של אירידיום באלקטרודות ומיוצרים למיטב ידיעתי רק ע"י שני יצרנים יפניים:

NGK ו DENSO .

מריוס

פורסם

לאחר שהרכבתי את הפלאגים שנתנו לי במוסך החברה, בדקתי היום שוב המלצות לגבי פלאגים מתאימים וגיליתי שישנו שוני בין מה שנתנו לי לבין הטבלה שראיתי באינטרנט.

ההבדל מתבטא בזה: RFC52LS לעומת מה שראיתי בטבלה RFC58LS (ושם בכלל לא כתוב 52 לקסנטיה אלא רק לרנו).

מישהו יכול לומר לי מה ההבדל? לשניהם יש מרווח 0.8, פלאגים EYQUEM.

תודה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...