Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי זוג רמקולים קידמיים 160W 30RMS של פיונייר

ורמקולים אחורים 460W 80RMS פיונייר וסאב 1000W 400RMS על איזה מגבר אני צריך לשבת ? והאם אני צריך קבל,קרוס ובמה הם עוזרים ואייך לחבר את מה למה בדיוק ? תודה עדי (חדש בפורום)

פורסם

קודם כל אני באמת באמת לא רוצה לבאס אבל חבל שלא התיעצת פה לפני שקנית הייתה יכול לקבל תוצאה הרבה יותר טובה ביחס לסכום שהשקעת.

מכיוון שלא בוכים על חלב שנשפך לפי דעתי, את הקידמיים תחבר לHU בהנחה והוא נותן 25 RMS(לא כתבת איזה HU יש לך), לגביי האחוריים והסאב אתה יכול להסתפק במגבר 4 ערוצים באזור ה 1000 ש"ח תעשה חיפוש בזאפ, לדעתי רובם יעשו את העבודה. לדוג': מאגנט, מק אודיו לאנזר, יש הרבה אפשרויות.

ונכון לכרגע אתה לא צריך קרוס קבל או דברים אחרים. אם תרצה אני יפרט לך.

ד"א: לא הייתי ממליץ לך לשבת על המגבר הוא מתחמם וזה לא נעים:wink: .

קישור לזאפ אתה לא חייב לקנות רק לקבל מושג:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB67058=130018

פורסם

כמו שגריברג מעלי המליץ לך הייתי בוחר משם , כשאישית הייתי ממליץ לך על אחד הלנזרים , ואם אתה רוצה להוסיף עוד כסף לקנות את ה soundstream ega4220 /

את המגבר אתה מחבר לקדמיים ובגיין נמוך ומגשר את שני הערוצים האחרים שיגבירו את הסאב, אבל לך למתקין טוב (לא לזה שמכר לך ) שיעשה לך את העבודה

בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

את המגבר אתה מחבר לקדמיים ובגיין נמוך ומגשר את שני הערוצים האחרים שיגבירו את הסאב

יהודה.

אולי משהוא יסביר לי אל הדרך מה זה גיין במגבר?

פורסם
מילא להשקיע 1400ש"ח למרות שאין שום צורך. אבל לחבר לקדמיים שההספק שלהם 30 RMS, נראה לי מיותר ומסוכן לרמקולים במיוחד שכל HU ממוצע מספק 25 RMS.
אתה צודק לגבי הקדמיים באמת לא צריך טעיתי. (עד השדרוג הבא שאותו הוא יצטרך:lol: :lol:

לגבי המגבר אם כבר קונים מגבר אז עדיף שיקנה בעוד 400 ש"ח מגבר הרבה יותר טוב שבשידרוג הבא שלו הוא לא יצטרך להחליף. כי זה כבר ברור שאם ישמע כמה מערכות אז בעוד מס' חודשים ,ה"חיידק" לשידרוג יתחיל לפעול , ואז עדיף שיהיה לו יסוד טוב .

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אבל לחבר לקדמיים שההספק שלהם 30 RMS, נראה לי מיותר ומסוכן לרמקולים במיוחד שכל HU ממוצע מספק 25 RMS.
ואיי אתם בליגה גבוהה יותר מידי בישבילי :shock: אני לא הבנתי מה זה HU ? ואם זה 30W RMS אז מה זה ה 25RMS ומה בקשר ל רמקולים האחורים? ובקשר למגבר כמה RMS אני צריך שכול יציאה תספק? 125X4 או 80X4 או 200X4 ? כמה בדיוק אני אצטרך כדי לא לשרוף משהוא ? מודה על העזרה... עדי
פורסם

HU = הרדיו דיסק שלך , RMS = ההספק האקטיבי של הרמקולים.

הוא אמר שהרדיו דיסק שלך מפיק 25 RMS כאשר המקסימום שהרמקול יכול לספוג - 30 RMS ולכן אין סיבה לחבר אליו מגבר.

מכיוון שהוא מקבל הגברה אידיאלית.

עכשיו 3500 ש"ח זה הרבה אתה לא צריך להוציא את כולם על מגבר והתקנה - על מגבר מקסימום - 1400 ש"ח

מה שאומר את כל המפורסמים של הפורום ה אינפינטי \ JBL \ מאק אודיו \ מגנט \ קאנדס \ לאנזר וכו ....

כל מגבר שמפיק בין 80 RMS ליציאה ל 110 RMS ליציאה יתאים לך..

אם באמת אתה רוצה להשקיע את כל הסכום בלשפר את המערכת הייתי ממליץ להחליף את הסאב ואת הרמקולים

הקידמיים להתקין סט קומפוננט (אפילו שאני מעריך כי לא תירצה לעשות כך מכיוון שרק קנית את החלקים) ...

לא נורא מגבר 4 ערוצים לסאב ולאחוריים \ מגבר מונו לסאב יעש את העבודה בשבילך (מומלץ יותר ה 4 ערוצים בכדאי

שיהיה בסיס טוב לשיפורים בעתיד).

פורסם
HU = הרדיו דיסק שלך , RMS = ההספק האקטיבי של הרמקולים.

הוא אמר שהרדיו דיסק שלך מפיק 25 RMS כאשר המקסימום שהרמקול יכול לספוג - 30 RMS ולכן אין סיבה לחבר אליו מגבר.

מכיוון שהוא מקבל הגברה אידיאלית.

עכשיו 3500 ש"ח זה הרבה אתה לא צריך להוציא את כולם על מגבר והתקנה - על מגבר מקסימום - 1400 ש"ח

מה שאומר את כל המפורסמים של הפורום ה אינפינטי \ JBL \ מאק אודיו \ מגנט \ קאנדס \ לאנזר וכו ....

כל מגבר שמפיק בין 80 RMS ליציאה ל 110 RMS ליציאה יתאים לך..

אם באמת אתה רוצה להשקיע את כל הסכום בלשפר את המערכת הייתי ממליץ להחליף את הסאב ואת הרמקולים

הקידמיים להתקין סט קומפוננט (אפילו שאני מעריך כי לא תירצה לעשות כך מכיוון שרק קנית את החלקים) ...

לא נורא מגבר 4 ערוצים לסאב ולאחוריים \ מגבר מונו לסאב יעש את העבודה בשבילך (מומלץ יותר ה 4 ערוצים בכדאי

שיהיה בסיס טוב לשיפורים בעתיד).

מחזק אותך!!!

• תוכן חדש...