Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוז'ון לא נפתח בגלגל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים...

בסופו של דבר החלפתי את הגוז'ון לבד. אפרט קצת למי שיחפש בפעם הבאה:

ניסיתי לפתוח את המוטרה בכוח עד שנשבר הגוז'ון, הורדתי את הגלגל, מורידים את הכיסוי שמעל האום שמחזיק את טבור הגלגל (נאבה, כפי שדניאל ציין) ודפקתי את הגוזון השבור החוצה עם פטיש.

נסעתי לחנות של חלפים לרכב וקניתי גוזון ומוטרה מתאימה להברגה. קניתי גם אום שמחזיק את הטבור, מכיוון שאחרי שמרכיבים אותו נותנים לו נעיצה עם פטיש על מנת שלא יסתובב ואחרי הפירוק הוא קצת נדפק אז עדיף להחליף. (הוא בפועל מחזיק את כל הגלגל).

כל זה בסביבות 45 שקל. (במקום 200 שקל שהציעו לי במוסך)...

וזהו בעצם.. הרכבתי הכל בחזרה וחזרתי לאוטו דיפו שירכיבו לי את שני הצמיגים האחוריים ובזה תם הסיפור.

כמו שאומרים, כל הבלאגן בגלל מסמר (גוז'ון) קטן , אך אך עקשן.

:wink:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
אין צורך לשים גריז\שמן,

הידוק נכון ולמידה, ולא תהיה בעייה לשחרר את האום בעתיד.

החלפת גוז'ון, לא מסובכת, אך מצריכה ידע, יש דגמים שיש לפרק את טבור הגלגל (נאבה) כדי להחליף.

מומלץ לבצע עבודה זו במוסך, עלות לא גבוהה שלדעתי תסתכם ב 50 -100 שקלים.

שלום.

אל תמהר לכתוב מחירים כי בחיים לא תמיד הכול הולך קל.

יתכן שצריך לפרק נבה ומיסב יתפרק ואז זה סיפור אחר לגמרי.

לדעתי אתה לא יכול להחליף לבד כי כדי להכניס את הגוזון צריך לפרק את הנבה ולעבוד על שולחן כמו בן-אדם. החלפה במקום של גוזון תמיד אבל תמיד ניגמרת בשתילה עקומה של הגוזון ואחרי זה מפרקים

כמו שצריך. (גוזון הוא ההפך מבורג כלומר מה שמורכב אצלך).

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

על מנת שלא תהיה שתילה עקומה של הגוזון, הכנסתי אותו מהצד הפנימי של הנאבה עד הקטע הרחב שלו, מהצד של ההברגה הלבשתי עליו אום גבוה (לא מוברג, אלא חופשי) ומעל האום הברגתי את המוטרה המקורית של הגלגל כך שהיא משכה את הגוזון לתוך הנאבה בצורה ישרה.. וכך לא היתה לי בעיה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

מה שבני כתב נכון מאוד.

יתרה מזאת מכות פטיש על ה-STUD מבלי לפרק את ה-HUB מהרכב עלול לגרום לנזק בלתי הפיך לאטם.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא דפקתי עם פטיש על שום חלק שהיה מורכב על הרכב.. אלא מחוצה לו..

בכל מקרה תודה.. לקחתי לתשומת ליבי !

• תוכן חדש...