Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רק בשביל השרשור הזה והשרשור עם השולחן בשם אירנה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?16219-דובלו-אבארט-(או-הולכים-להביא-את-אירנה)-הקפצה-של-קלאסיקה&highlight=%D7%93%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95+%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F כפתור החיפוש מוכחי את עצמו.מוזמנים להוסיף על הדאחקות של 2006 ואחד שלי: פורום VAG: זקוק לווזלין בכמות מסחרית - יש לי פגישה עם יועץ שרות.

עריכה אחרונה על ידי edanj

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

קארס פורום: "שלום, אני מעוניין לרכוש פאביה, עשיתי חיפוש ומצאתי מעל 70,000 הודעות שמשבחות את הרכב הזה, רציתי לשאול מה קורה פה?"

פורום סוזוקי אלטו: "הרכב לא סוחב, אני חושב שהלך הטורבו. מה עושים?"

פורום סקודה סיטיגו/סיאט מיי: "שלום, קניתי את הרכב הזה וכנראה שהבעלים הקודם הוציא את הפתחים של המזגן. מאיפה קונים?"

פורום צ'מפיון: "נשבר לי הפלסטיק מסביב לרדיו באורך של 3 ס"מ, האם אפשר לרכוש את זה במחיר זול יותר מה- 8,700 ש"ח שדורשים בחברה"?

פורום חברת גרירה גדולה:

"שלום, יש לי קריאה על אוקטביה 2010 מושבתת בשוליים של כביש החוף, מי פנוי?"

נהג שירות: "מה הבעיה, קודנית? אני אבוא אליו עם ניידת שירות, 7 דקות אני שם".

נציג הגרירה: "לפי סוג הרכב בטח הלך גיר"

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

פורום פאביה: עשיתי מירוץ מול למבורגיני, שהלמבו בגלגול של 100 קמ"ש ואני עמד מהמקום, מי ניצח?

פורום קורולה: מנהל הפורום - אשריקו.

פורום אטיופים: למכירה מיקרוגל במצב טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פורום חברת גרירה גדולה:

"שלום, יש לי קריאה על אוקטביה 2010 מושבתת בשוליים של כביש החוף, מי פנוי?"

נהג שירות: "מה הבעיה, קודנית? אני אבוא אליו עם ניידת שירות, 7 דקות אני שם".

נציג הגרירה: "לפי סוג הרכב בטח הלך גיר"

אתה לא יודע עד כמה אתה צודק :-)

(אני עובד בחברת גרירה שנתנה שירות לחברת ביטוח של צ'מפיון)

אדי

פורסם

פורום היברידיות: "קניתי פריוס, עכשיו אני צריך עצות לצורת דיבור שתראה לאנשים שאני יותר טוב מהם"

פורום מיצובישי: פה בעצם לא יהיה לאנשים מה להגיד על מכוניות, וכל השיחות יהיו על נושאים כלליים. אוף טופיק יהיה המדור היחיד בפורום על יותר מנושא אחד.

פורום VAG: "קניתי TSI+DSG7, עברתי 50K ק"מ, ולא הלך לי הגיר. מה אני עושה לא נכון?"

פורום דאצ'יה: "מחפש המלצה למתקין חורים בגג ומגבים בצד הפנימי של השמשה"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פורום שיפורים : "אז ככה הבאתי אוטו ספורט מיצובישי קולט 99

א' כל שמתי מדבקת NO FEER ואז עשיתי אותה עם חלונות שחורים הכל ,שמתי סופית ניקל באגזוז ,עשיתי ת'אחורה יותר גבוה.

גם בא לי גלגלי בלון .

אפשר לשים ציפ ?

אז איזה עוד שיפורים להביא?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
פורום בטר פלייס: הרכב שלי לא בולם בכלל, פתחתי את הארון חשמל וכל הפקקים למעלה, אתם חושבים שהלך הפחת?"

אחד הטובים!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פורום משטרת התנועה: דנה קמה,קמה דנה...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תוכן חדש...