Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שפרצו ללנדרובר דיסקברי הותיק שלי ולקחו את הרדיו-דיסק הוחלט להשקיע באודיו ברכב.

יש תקציב של 3500 עד 4500 ש"ח

יש רמקולים 4 מקוריים בדלתות

לאחר שיחות עם מספר מתקינים ושוטטות באינטרנט, אני לגמרי אבוד, לא ברור לי מהם המכשירים והציוד שבאמת שווים את הכסף.

אשמח ואודה מאוד למי שיוכל לסייע לי בהכוונה והמלצות

תודה

אלון

פורסם

עדיף שתשקיע במיגון טוב כמו אזעקת ביפר ואחר כך תשקיע במערכות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מגבר 4 ערוצים טוב - 1200 ש"ח

קומפוננט טוב - 1000 ש"ח

סאב - 1000

ר"ד טוב - 1500

4700 - אפשר גם בפחות

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

שני הדברים הכי חשובים זה הרמקולים והHU

אחרי זה מגבר סביר

תשקיע בHU לא יותר מ2000 ש"ח רמקולים קדמיים סביבות ה1000 ש"ח מגבר עד ה1000 ש"ח ולסאב אתה תצטרך לקחת בחשבון הוספה של עוד כמה מאות שקלים או התפשרות על חשבון הHU

לפי זה תתכנן את המערכת שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עדיף שתשקיע במיגון טוב כמו אזעקת ביפר ואחר כך תשקיע במערכות.
סליחה אתה לא חושב שזו חוצפה מצידך?!!! הבנאדם ביקש עיצה למערכת הוא לא ביקש ממך עיצה כיצד להגן עליה, ולא הערות מתנשאות כאלו . אם אין לך משהו מועיל לומר אז סתום וחסל . שלא נדע כמה אתה ח***ן .

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תודה לכל הממליצים - עשיתם לי קצת סדר

בנתיים הרעיון המרכזי כפי שהבנתי הוא:

1500 -2000 לHU

1000-1200 למגבר

1000 רמקולים קדמיים

ואופציה לסאב בתוספת של כמה מאות שקלים

עכשיו לשלב המעשי

יש מי שיכול להמליץ על אילו רכיבים לרכוש - כלומר איזה מכשיר ובאיזה סדר גודל מחיר?

שוב תודה

אלון

פורסם
סליחה אתה לא חושב שזו חוצפה מצידך?!!! הבנאדם ביקש עיצה למערכת הוא לא ביקש ממך עיצה כיצד להגן עליה, ולא הערות מתנשאות כאלו . אם אין לך משהו מועיל לומר אז סתום וחסל . שלא נדע כמה אתה ח***ן .

יהודה

חח אז מי חוצפן מבין שנינו? תלמד לדבר יפה קודם!.

אני כולה רציתי ליעץ לבן אדם שישקיע קודם במיגון על מנת שלא יווצר מצב שישאר שוב פעם ללא המערכת! ואתה יודע שזוהי זכותי לתת כל עיצה שאני אחשוב לנכון לתת ואם הבן אדם ירצה הוא יקבל ממני את העיצה ואם הוא לא אז שיעשה כרצונו ואתה חמודי תלמד לדבר יפה כלפי אחרים בפורם אל תשכך שאתה בכל זאת נמצא במקום ציבורי.

לא הייתה לי שום כוונה לתת תגובה מתנשאת,או לפגוע במישהו!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

רמקולים - אני מציע את החברות שאני אוהב כמובן...

מוראל - דוטק קצת יותר מאלף שקל, JBL פרופשיונל 700 ש"ח, מה שיש אצלי ברכב... אינפיניטי רפרנס 6510 CS הדגם החדש - 800 ש"ח, ריינבואו - לא זוכר את הדגם המדוייק סביבות 1200 ש"ח

מגבר - זה החלק הכי פחות חשוב לדעתי במערכת - B52 4 ערוצים 125 אר אמ אס כפול ארבע - אצלי ברכב זה המגבר של הסאבוופרים - והוא מרים שתי שמיניות והוא עושה את העבודה מצויין. הדגם שלי זה הZL8020 תלך על הדגם הסמוך לו שהוא ארבע ערוצים והוא עולה 800 ש"ח פאאאק תביא לנזר ותגמור עם זה...

אלא אם כן, יש לך אפשרות להביא מהדיוטי-פרי את הgto75.4 של JBL ב200 דולר כי כאן בארץ הוא עולה 1400 ש"ח או יותר...

HU - ממליץ בחום על פנסוניק - יחסית למחיר התמורה שלהם ממש גבוהה באותו המחיר אתה תקנה מערכת של אלפיין שלא תיתן לך את אותה התמורה. מן הסתם מערכת הראש שלי היא של פנסוניק - דגם ישן אבל עושה את העבודה היטב - תיגברתי אותו באקולייזר של אודיובאנק - למערכות ראש שמוחרים היום ב1500 ש"ח של פנסוניק אני כבר יכול לוותר על האקולייזר... זה השדרוג העתידי הבא שאני מתכנן...

סאב וופר - כאן כבר יש לך היצע גדול מאוד ונרחב - השאלה מה התקציב שלך ומה אתה מחפש מהסאב

לגבי SQ - ג'י אל אודיו, אינפיניטי פרפקט או קאפא, ADS, סרווין סדרת הד - ממליץ על 10 אינטש

לגבי SPL - קיקר , הייפוניקס, פיוניר(אני לא מאמין שאני מכניס אותם באותה השורה), ביסט של קאדנס... לא חסר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי ממליץ בדומה לרוב פה :

HU - עד 1500 ש"ח (פיוניר סידרה 7 למינהם , אלפיין 9845 וכו ...)

קומפוננט - מורל דוטק 1000 ש"ח (אפשר גם למצוא כבר ב 900 ש"ח..)

מגבר 4 ערוצים - JBL GTO75.4 כתמיד היום כבר אפשר למצוא ב 1300 ש"ח כמו שהבנתי.

סאב - נישאר לך 700 ש"ח , יש המון אפשרויות לטעמי - קיקר קומפ \ רוקפורד P1 ...

רק שים לב שלא נקלח בחשבון בחישוב התקנה (400 ש"ח - 600 ש"ח) וחיווט (100 ש"ח + -)

פורסם

אם הרוקפורד P1 זה הסאב השחור - תתרחק ממנו כמו מאש - הוא לא מדויק, חלש ומחרחר (מפליץ) כמו אני לא יודע מה - בכל פעם שראיתי את הסאב הזה מותקן בכלשהיא תיבה התוצאות היו מכוערות

הP2 (הכסוף) לעומת זאת - חיה רעה!

Pioneer TS-X150

פורסם

רדיו דיסק JVC מסך מגע או פיוניר סידרה 7 1300-1700ש"ח 3 יציאות

מגבר פניקס גולד \ קאדאנס 85X4 ש"ח 1000-1200

קומפוננט דוטק MKII או הייבריד 1000-1300

סאב קומפ וי אר או סרווין VMAX ב 700-1300

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תודה לכל המגיבים

אם הבנתי נכון אז להלן רשימת הקניות

HU פיוניר 7750 - 1700 ש"ח

רמקולים מורל קומפוננט 6.5 Dotech MKII בערך 1050 ש"ח

מגבר B52 ZL4140 - בערך 1200 ש"ח

סאב ROCKFORD דגם P212S4 בערך 800 ש"ח

האם יש למישהו הערות?

כמה שאלות אחרונות לסיום

האם יש להשיג HU איכותי עם כניסת USB והאם לא עדיף USB על דיסק?

האם זוג קומפוננט אחד מספיק?

שוב תודה

אלון

פורסם

מגבר B52 ZL4140 - בערך 1200 ש"ח

א. סט קומפוננט אחד מספיק .

ב. אין רדיו דיסקים איכותיים עם כניסת USB , דבר די מיותר גם ככה לטעמי.

ג. על מגבר של B52 לשלם 1200 ש"ח ?! תוסיף עוד 100 ש"ח - 200 ש"ח קח את ה JBL

ואם לא אז 1200 ש"ח על המגבר הזה בטוח לא ...

• תוכן חדש...