Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע בעיה עם כבל הRCA ובמגבר יש לי כניסות אחרות נוספות.

הבנתי שהם למי שאין יציאה ברדיו דיסק למגבר אז מחבר אותם לאחת היציאה של הרמקולים.

חשבתי לעשות זאת זמנים אם זה אפשרי?

רדיו דיסק מסוג PIONEER 770MP

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אתה מיתכוון לכניסת ה - HIGH LEVEL INPUT שבמגבר אז ברמת העיקרון אכן אפשר לחבר לשם את היציאה של הרמקולים מה - HU. החיבור הזה יהיה פחות איכותי ולצורך החיבור הזה תיצטרך להעביר 2 זוגות של חוטי רמקול בין ה - HU למגבר. לא יותר פשוט יהיה להחליף את כבל ה - RCA, שאינו תקין כדבריך, בכבל RCA חדש וליפתור את הבעיה באופן סופי ומיקצועי? מה הבעיה שיש לך עם כבל ה - RCA? בד"כ הם לא מיתקלקלים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הבעיה בו היא איפשהו במגעים,באמצע נסיעה פתאום הרמקולים המוגברים דרכו מפסיקים לעבוד וההפיך כשהם מפסיקים עצרתי לראות מה קורה שם וראיתי שהמגבר דולק (הלד בו דולק) אך אין צליל מזה הסקתי שיש בעיה רק עם האות שבא מהרדיו דיסק.

המגע הלא תקין לא בא מהרדיו דיסק מכיוון שכאשר אני מזיז את המגבר והכבלים קצת זזים זה מסתדר.

הבעיה היא לא במגבר מכיוון שכבר ניסית מגבר אחר על אותם החיבורים

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הבעיה בו היא איפשהו במגעים,באמצע נסיעה פתאום הרמקולים המוגברים דרכו מפסיקים לעבוד וההפיך כשהם מפסיקים עצרתי לראות מה קורה שם וראיתי שהמגבר דולק (הלד בו דולק) אך אין צליל מזה הסקתי שיש בעיה רק עם האות שבא מהרדיו דיסק.

המגע הלא תקין לא בא מהרדיו דיסק מכיוון שכאשר אני מזיז את המגבר והכבלים קצת זזים זה מסתדר.

הבעיה היא לא במגבר מכיוון שכבר ניסית מגבר אחר על אותם החיבורים

האם 2 הערוצים מפסיקים לנגן? (גם ערוץ L וגם ערוץ R)? אם התשובה היא חיובית, לא ניראה לי שהבעיה בכבלי ה - RCA. אולי המגבר ניכנס למצב של הגנה? (פרוטקשיין) או אולי הבעיה בנקבות ה - RCA של המגבר? בעיה נוספת שיכולה להיות היא בעית מגעים באחד מהמפסקים/פוטנציומטרים של המגבר. בכל מיקרה אם כבר החלפת מגבר והבעיה עדיין נישארה אולי בס"כ תיקעי ה - RCA שמחוברים לכבל היתקלקלו אפשר לחתוך אותם ולהלחים חדשים במקומם. אם כל זה לא יעזור אז בימקום להוסיף 2 זוגות של כבלי רמקול, עדיף להחליף את כבל ה - RCA בכבל חדש.

שלו.

פורסם

הבעיה כנראה במגבר כשאני נותן לו מכה קלה או מזיז אותו הוא מתחיל לעבוד כנראה משהו במגעים בפנים לא טוב.

כשאני אפתח את המגבר למה אני צריך לשים לב?

דבר שיכול להיות הגורם לכך?

תודה מראש

פורסם

ליפני שאתה פותח את המגבר תנסה לרסס מעט ספריי מגעים שמן על המפסקים והפוטנציומטרים. לאחר מכן יש להזיז אותם מקצה לקצה כמה פעמים כדי שהספרי מגעים יחדור היטב אליהם. במידה וזה לא יעזור ותחליט ליפתוח את המגבר צריך לחפש הלחמות "קרות"/סדקים בהלחמות באופן כללי ובמיוחד באיזור של מחברי ה - RCA ובאיזור של המפסקים והפוטנציומטרים. אך אם אין לך ניסיון באלקטרוניקה, מומלץ שלא תיפתח לבד את המגבר, אלא שתיקח אותו למעבדה מיקצועית על מנת שיתקנו לך אותו.

שלו.

פורסם

קניתי את המגבר יד שניה במחיר שממש לא כדאי לי להכניס אותו למעבדות ולטכנאים.

אני אנסה לבד מקסימום אני אבקש מאבי שהוא מהנדס חשמל ומבין באלקטרוניקה שיעזור לי

פורסם
קניתי את המגבר יד שניה במחיר שממש לא כדאי לי להכניס אותו למעבדות ולטכנאים.

אני אנסה לבד מקסימום אני אבקש מאבי שהוא מהנדס חשמל ומבין באלקטרוניקה שיעזור לי

בהצלחה. שלו.

פורסם

פתחתי אותו ולא מצאתי שום מגע רופף בדקתי את הל ההלחמות ועדין הבעיה ממשיכה :(

פורסם
פתחתי אותו ולא מצאתי שום מגע רופף בדקתי את הל ההלחמות ועדין הבעיה ממשיכה :sad:
כפי שכבר כתבתי למעלה בשירשור אם אין לך ידע באלקטרוניקה וניסיון בתיקון ציוד אלקטרוני מומלץ ליפנות למעבדה!!! האם ביצעת את מה שכתבתי לך למעלה לגבי המפסקים והפוטנציומטרים?

שלו.

פורסם

המגבר עלה לי 100 ש"ח ותיקן מתחיל מ150 חבל לדעתי.

אני אחכה לסוף מרץ ליום הולדת שלי ואז אקנה כבר מגבר חדש JBL 75.4 או הINFINITY יש לי גישה תמידית לדיו טי פרי ככה שרק כסף הוא הגורם העיקרי

• תוכן חדש...