Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד משהו שרציתי להוסיף תייחסו לתמונה הגדולה יותר איפה שהאוטו מלמעתה. הצינור מגיעה לבומבה לא?

זה הצינור בידיוק. יכול ליהיות שיתבלבלתי בצינור שאולך מהמיכל. יכול ליהיות שזה צנור השני. אבל הוא מגיעה למקום הזה שרואים אותו בתמונה הגדולה מתחת לאוטו.

תודה!

מישהוא שם לב על הודעה הזאת?
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחיל להימאס מהדו-שיח של חרשים הזה.

רומן. ארנון הסביר לך בדיוק על מה הציניות. אתה לא חייב לקבל.

לא את הציניות ולא את העזרה.

מספיק.

פורסם

אני מוכן לקבל עזרה בלי ציניות.

אם שמתם לב אתם שניכם מתנפלים עלי בגלל שלא קיבלתי ציניות. ורק רציתי עזרה.

זה שטעיטי בצינור לא אומר שצריך לדבר איתי כמו אם תמבל לדוגמא "זה שצבעת את הצינור בשלושה צבעים זה טוב ויפה אבל לא מקדם אותנו". אני יתבלבלתי בצינור זה הטועת שלי לא אמרתי שלא.

אבל לא בציניות הבן אדם היה ציני אני לא מקבל את זה.

בלי המילים האלה "זה שצבעת את הצינור בשלושה צבעים זה טוב ויפה אבל לא מקדם אותנו" אפשר גם, לא? זה לא היה מביא לוויכוכים בלי זה. היו גם אנשים שרצו לעזור אבל בלי ציניות. יש לי משהו נגד?

למה לחפש מישהו שלא מבין ו לרדת עליו, אין לי מילים אחרות.

אני ניסיתי להסביר כמה שיכולתי, אם לא אצלכתי אז מה, מתחלים אם ציניות?

אני מבין שאתם בוגרים, בטוח שיותר מבוגרים ממני. אבל זה נותן זכות לדבר כך? לא, אני לא רוצה לקבל את זה תודה אלה רוצה רק עזרה פעם שניה אני אומר כי לפעמים אתם לא שמים לב על הודעות

אתם כאלה בוגרים שלהבין את זה בעיה בישבילכם?

אני במקומכם (שימו לב לא מתייחס ספיציפי למישהו) לא הייתי מדבר כך, אם אני יודעה משהו שמישהו לא יודע אז אעזור לו כמה שאפשר אבל בלי לעשות ממנו תמבל.

אני לא צודק, במה? בצינור כן זה אפשרי כי אין לי ידע על זה ו לא יסתכלתי כמו שצריך.

לדבר אם ציניות זה כבר לא טועת זה בכוונה.

אז בבקשה בחורים בואו ניהיה בוגרים באמת.

תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...