פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,148 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, היי , אני לוקח מחרתיים CC לבדיקה . יש לי מספר חשדות מכיוון שלאחר שביקשתי לראות את הרשיון ןהבנתי כי האיש שמוכר הוא סוחר/עושה טובה לחבר . האוטו שייך לאישה שעשתה ייפוי כח לבעלה , והוא חבר של בעלה ויש לו את התעודת זהות שלו. אני חושב שאני יכול לעשות העברת בעלות רק מול מי שעשו לו ייפוי כח , לעומת זאת הבנאדם טוען שאפשר גם מולו כי יש לו את הת"ז של החבר ויש לו את הטופס ייפוי כח (למרות שבטופס רשום רק שהאשה מייפה כח לבעלה ולא לבנאדם הזה) 1) האם הזכרון דברים שאני אחתום מול הבנאדם הזה תקף? 2) האם העברת הבעלות מולו היא תקפה? לי נראה כי אני חייב לעשות את העברת הבעלות או מול האישה שרשומה כבעלת הרכב , או לבעלה שהיא עשתה לו ייפוי כח, אבל לא לבחור השלישי. …
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אני נהג חדש,דוד שלי נסע באוטו שלי וחזר בלילה אם האוטו. מתחת לבית שלי,יש מעבר חצייה אם שפה,אדום לבן,דוד שלי לא ראה זאת,וגם אני לא שמתי לב. הוא חנה על המעבר חצייה,ובבוקר אני קם והופ מה אני מוצא דו''ח. כמה נקודות זה?יש גם קנס,אבל חוץ מהקנס זה עושה משו לשם שלי? אם אפשר לערער על משו?
הודעה אחרונה מאת luzoni, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יקח מקרה כלשהו: אני נוסע ברחוב עם הסיביק קופה 97 ספוילר אחורי איכות, אני עוצר באדום בצומת, ולידי עוצר שוטר בתפקיד עם ניידת, יעני נתיב לידי, וואלק ככה אני עומד בצומת, אני שומע את השיר Fuck the police בווליום קצת גבוהה עם באס משהו טוב, יש פיוניר דולפינים באוטו שאשיתי איזה קומבינה. http://www.youtube.com/watch?v=_L7gc93cpUI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. יעני המסר של השיר זה פאק זה פוליס אבל זאתי מדינה דמוקרטית ואפשר לומר את הדעה שלך חופשי ברחוב......אז השוטר יכול לתת לי דוח על ולשלוח אותי ללילה מאצר בתא? אני ייתסדר שם טוב יש לי חברים של אח שלי הגדול שומרים אליי טוב מעוד …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע בערך נסעתי בקטנוע שלי באחד הכבישים המהירים באיזור המרכז, אני נסעתי בנתיב הימני בדרך חזרה מהעבודה. רכב אשר עמד הפקק בנתיב על ידי רצה ל"חתוך" את הפקק ושבר את ההגה בחדות ימינה באותו זמן שאני הייתי צמוד אליו, התוצאה היא שהוא פגע בי והעיף אותי על הכביש. אני ברוך השם נסעתי עם מעיל וקסדה מלאה כך שמלבד מכות יבשות,שיפשופים ברגליים וקצת שטפי דם לא נגרם לי כל נזק רציני. נסעתי במהירות 80 קמ"ש בערך כך שמעוצמת המכה הקטנוע שלי התפרק לחתיכות קטנות, הנהג שפגע בי עצר כחמישים מטר ממני ולאחר שראה שפחות או יותר אני שלם החליט להיכנס לאוטו ולברוח, הנהג שהיה מאחורי עצר לעזור לי וכאשר הנהג הפוגע החליט לברוח הוא הצליח לקלוט 5 מספרים מלוחית הרישוי שלו ואת דגם האוטו.…
הודעה אחרונה מאת makmak123, -
טרמפים וביטוח
מאת ארז פ- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני לוקח איתי כמה פעמים בשבוע בדרך לעבודה שכן, השכן משתתף איתי בהוצאות הדלק. שמעתי ממישהו שיכולה להיות לי בעייה בביטוח במקרה תאונה. האם זה נכון? האם יש לזה פיתרון? הרי זו המוטבציה של כולם שנחסוך ברכבים בדרך לעבודה...
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האמת, אני לא יודע איך לכתוב בצורה ברורה את הנושא, אני מקווה שלפחות אוכל להציג אותו באופן ברור המקרה שלי הוא כזה (האירוע התרחש לפני 3 שנים - אוגוסט 2008): הפגיעה היה בכנף הרכב, לאחר שהרכב שלי התנגש מאחור ברכב שהיה מלפנים. השמאי צילם את הרכב מבחוץ ואת אזור הפגיעה, כולל סביב הוינקר של האיתות. תיקנתי את הרכב שלי במוסך הסדר דרך הביטוח, תוך תשלום השתתפות עצמית (ראו בהמשך פרט רלוונטי לגבי אופן התיקון) עד כאן הכל בסדר..... 2.5 שנים אחרי כן, נאלצתי לבצע החלפה של הרדיאטור. במסגרת הטיפול הם היו צריכים להזיז את הפנסים, וראו שהפלסטיק שאמור לתפוס (בהברגה) את הפנס והוינקר הקדמי לרכב - שבור (כבר בעת תיקון הרכב בהסדר ראיתי שהדביקו עם סיליקון את הוינקר הקדמי לכנף …
הודעה אחרונה מאת לוויתן, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לפני כחודשיים עבר רכבי תאונה והביטוח קבע ירידת ערך עפי דוח שמאי. רציתי לבדוק אם ירידת הערך שנקבעה משקפת את המציאות.מדובר ברכב מסוג סקודה פביה שנת ייצור 2008 אוטומט נפח מנוע 1.6 ;לפי מחירון יצחק עלות הרכב 74400 שח. ערך הנזק 30,938 כתוצאה מהתאונה. הרכב נפגע בצדו השמאלי . הוחלפו שתי דלתות צד שמאל קדמי ואחורי. נדרש יישור פח לסף שמאל, כנף אחורית שמאל ועמוד אמצעי שמאל. בנוסף הוחלפו כריות אויר, עבודות חיווט, מחשב כריות אויר , ריפוד , חגורה וכו'. נקבעה סהכ ירידת ערך של חמישה וחצי אחוזים (5.5%) כמפורט להלן: ירידת ערך צביעה לא מקורית 2.5% החלפת פח סף שמאל 2% ישור עמוד אמצעי 1% רציתי לדעת אם ירידת הערך שנקבעה אכן מקובלת/פיירית . במידה וארצה למכור הרכב כמה אחוזים יר…
הודעה אחרונה מאת Tricepz, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לפני כחודש קרתה לי תאונה, נכנסה בי משאית שנסעה בנתיב השמאלי בעוד שאני בנתיב הימני. המשאית ביצעה פניה ימינה, כשאני נמצא על מסלול הנסיעה שלו. אני והנוסע התפנינו מהמקום באמבולנס לביה"ח ושוחררנו לאחר כמה שעות. הבעיה היחידה בסיפור זה שלרכב שלי לא היה טסט חודשיים (אגרה משולמת, הייתי בדרך לטסט ) וכשהודעתי במשטרה (לא באותו יום) אמרו לבוא בראשון לחודש, שאני מקבל קנס 270 ש"ח ו4 נק' והזמנה למשפט. אני נהג חדש, לדעתי לא אשם בתאונה, לרכב יש ביטוח. על מה המשפט, מה צפוי לי, מה לעשות וכו', אני די בלחץ מזה, פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני עובד כטכנאי ביס, מה שאומר שאני המון על הכבישים, לצערי כמו רבים אני נוהג בד"כ מעל המהירות המותרת אם כי לא בהרבה. המצלמות שאני רואה בדרך גורמות לי קצת לדאגה ויש לי מספר שלות לגביהן: * במידה וצולמתי תוך כמה זמן הדוח מגיע לביתי? *לגבי המצלמות שמוצבות בכביש 4 מפ"ת דרומה עד למחלף אשדוד- האם הם מצלמות מתחת למהירות 120 וכמה מהן באמת פעילות? שאלה לגבי מצלמת רמזור לפני מספר ימים נכנסתי לצומת (אזור כנות) ואניני בטוח אם נכנסתי בכתום או שימא זה היה באדום בצומת היתה מצלמת רמזור אך היא היתה מצד ימין שלי ז"א שהיא צילמה מאחורה את הרכבים שחצו אותי בצומת מצד ימין. השאלה היא האם מצלמת רמזור מצלמת בכל כיווני התנועה?
הודעה אחרונה מאת עוז2009, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. בערב פסח, הורים שלי נסעו הביתה מארוחה ונהג שעבר באור אדום נכנס בהם. ההורים שלי נפגעו קל והרכב ירד מהכביש. היום חברת הביטוח שלי הודיעה לי שהחברת ביטוח של הרכב הפוגע מסרבת לשלם ותוענת שהנהג לא אשם. בחקירה של המשטרה מצוין שהוא עבר באדום ויש גם עד שראה את התאונה. הסוכנת ביטוח שלי ביקשה שאני ילך למשטרה ויבקש העתק של התיק תאונה אבל במשטרה אמרו לי שבגלל שהחקירה עדין לא סגורה הם לא יכולים לתת לי. מה לעשות? אני יודע שאני יכול לתבוע את החברת ביטוח שלו אבל זה יקח המון זמן! ואם הייתי מקבל העתק של התיק אז לא היה להם בררה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני לקבל יעוץ וחוות דעת על מקרה שקרה בשבועות האחרונים. 1) ברשותי רכב מסוג פיאט מריה, לפני כחודשיים החלפתי גיר אוטומטי (הגיר לא החליף הילוכים והוכרז כ-לא בר תיקון) במוסך שלא נפרסם את שמו כעט (מורשה). - ניתנו שלושה חודשי אחריות על הגיר החדש מצד המוסך. 2) לאחר כחודש הבעיה חזרה, חזרתי למוסך כדי לממש את תקופת האחריות ואני עוד הייתי צריך להתווקח אם מנהל המוסך שלא רצה לסדר את הגיר במסגרת האחריות ורצה להוציא ממני כספים אך בסופו של דבר הרכב נכנס לעבודה ללא תשלום. 3) תיקון הרכב נמשך זמן רב (יותר משבועים) וכל פעם קיבלתי תרוץ אחר לשאלתי "למה התיקון לוקח ככך הרבה זמן" 4) לבסוף הרכב היה מוכן והגעתי למוסך כדי לאסוף אותו, לתדהמתי גיליתי שבמהלך התיקון נשרף מחש…
הודעה אחרונה מאת D-pox, -
חניה פרטית
מאת boris65- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי יוץ לגבי הגנת דייר וחניה פרטית שלו. לחמותי חניה פרטית שלה ואין לה רכב,לכן הוחלט שאני אחנה רכב שלי בחניה שלה.אך יש לה שכן שגם לו יש חנית משלו אך משום מה הוא היחלית לחנות רכב שלו בחניה של חמותי.פניתי עליו וביקשתי לא לחנות רכב שלו כי אני לוקח את החניה והוא ענה בחוצפה שזה לא חניה שלי והוא ימשיך לחנות כאן,עלינו עליו הביתה עם חמותי וגם הוא היזבירה לו לא לחנות,אך השכן לא מבין כנראה הזבר. שאלה מה ניתן לעשות כנגד זה,יש איזשהו מוסד שניתן ליפנות עליו?ישמח לעזרה. בברכה
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
הבזק מצלמה בכביש גהה? 1 2
מאת w999-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לפני כשבועיים נסעתי בכביש גהה מיד לאחר גשר ז'בוטינסקי לכיוון צפון, הייתי בנתיב השמאלי ביותר על מהירות 130 קמ"ש, וראיתי פלאש מכיוון שמאל, פלאש אחד, האם אני אמור לקבל דו"ח? ומה אפשר להתגונן? או כל עצה אחרת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת לוויתן, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה ומוצלחת סגרתי עסקה לרכישת סיאט איביזה FR שנת 2008 3 דלתות עם 150 כוחות סוס. בחברות הביטוח השונות קיבלתי את התשובה "אנחנו לא מבטחים רכבי ספורט" ורציתי לדעת מכיוון שאני מניח שאני לא היחיד בארץ שקנה איביזה עם טורבו מה עושים, למי פונים וכמה עולה? הצלחתי להוציא הצעת ביטוח אחת מחברה קטנה על 5900 ש"ח רק המקיף ללא החובה וזה נראה לי שערורייתי לרכב ששילמתי עליו 80,000 ש"ח. אני בטוח שיש בפחות מזה - בבקשה עזרה!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, שמי דנה, מעולם לא נכנסתי לפורום רכב. בטח לא כשאני מתוסכלת וכועסת כל כך. רכשתי רכב בחברת לובינסקי טרייד לפני כשבוע. שברולט אבאו ביג מודל 2008.השירות הי מתחת לכל ביקורת. במלוא מובן המילה. הובטח לי תאריך מסויים ואחרי פרוצדורה נוראית קיבלתי את הרכב באיחור של כשבוע וחצי לערך. וגם לאחר תקופת ההמתנה ועוגמת הנפש (את הכסף הם קיבלו במלואו ובמזומן כמובן) היום, פחות משבוע חלף מהעסקה והקודן של הרכב לא עובד. לא משתחרר ולכן לא יכולה להניע את האוטו. יצרתי איתם קשר ואין עם מי לדבר. הם לא יכולים לעזור. אני בטוח עשיתי משהו לא תקין (כי אני אישה אחרי הכל) בטח טעיתי בהקשת הקוד וכו..אחרי שהסברתי שחבל על זלזול באינטיליגנציה ושהם כבר עברו כל גבול. הוא הסביר שאין לו מה לעשות בטח לא כרגע. …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השאלה כמו בכותרת אני מיתכוון לאזור התעשייה עתיר ידע ליד מיתחם g לכיוון הוד השרון? ואים יש האים היא עובדת? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני רוצה לעשות ביטוח נהג חדש - חובה + מקיף + צד ג' ליום אחד על הרכב של אחי - מרצדס s class 2010 - 3500 כמה אמור לעלות לי פחות או יותר ליום אחד או אפילו יומיים ??
הודעה אחרונה מאת misheu, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לאחרונה יצא לי לראות הרבה פעמים ניידת ושוטר שלוזר מכוניות בכביש שש. מה שמוזר זה שכשני ק"מ אח"כ יש תמיד עוד ניידת(בגלל מהירות הנסיעה השוטר הלוזר לא יספיק להשיג את הרכב הנלזר) שהיא בעצם עוצרת את הרכב הנלזר. השאלה היא:ידוע לי שאם נלזרת והשוטר איבד איתך קשר עין אז אסור לו לתת לך דוח או שאם נתן הדוח לא קביל. אז איך זה ששוטר אחר בכלל עוצר אותך על סמך שוטר אחר שלזר אותך ונותן את הדוח???? האם זה מותר???
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. בהמשך לנושא הזה שפתחתי, הייתי רוצה לשאול את השאלה מחדש בפורום הנכון, להמנע מהקפצה (שכנראה אסורה גם כאן) וגם לנסות להיות ברור יותר. ע"פ הטבלה שכאן, אם לא עברתי את המהירות המותרת בחוק ביותר מ 31 קמ"ש בדרך עירונית ו 41 קמ"ש בדרך בין עירונית, כל מה שצפוי לי הוא קנס כספי. השאלה שלי היא, מה קורה אם אני לא עובר את המהירות המותרת שמוגדרת כהזמנה לדין (נניח שאני נוסע 75 בכביש של 50 או 120 בכביש של 90) - האם בתור נהג חדש, גם לי צפוי קנס בלבד או שאני אוזמן לבית משפט בכל מקרה מטעם היותי נהג חדש? תודה !
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 82 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה, אחותי החנתה את הרכב שלה בחנייה מסודרת מול מקום העבודה שלה, במשך היום היא שמעה "בום" וראתה שפגעו לה ברכב בפגוש האחורי, הנהגת לא התכוונה להשאיר פרטים והמשיכה בכיוון הנסיעה, אחותי רצה לכיוון שלה והצליחה לתפוס אותה, היא טענה שהיא לא שמה לב שהיא פגעה ברכב אבל לקחה אחריות ברגע שהבינה שתפסו אותה על חם והן החליפו פרטים. הנזק שנגרם על ידי הנהגת הוא שבר בצד השמאלי של הטמבון האחורי, הטמבון לא היה במצב טוב עוד לפני זה, היה לו סדק בצד ימין אבל זה גם לא רכב חדש(הרכב כבן 10 שנים). יצרנו קשר עם הביטוח, מסתבר שזה רכב של אוויס והכל מתנהל מולם, הם טוענים שבגלל שהטמבון לא היה במצב חדש, ואי אפשר להחליף רק חצי טמבון ומכיוון שהצד השני היה גם פגוע עלות התיקון צריכה להתחלק ב…
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
למה לא להודות באשמה? 1 2
מאת misheu- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
במידה ונתפסתי על מהירות מופרזת ואני לא מודה - מה אני כבר מרוויח? הסיכויים שלי להוכיח שלא עברתי את המהירות המותרת נמוכים. בנוסף: האם יש עונש אם אני משקר לשוטר? זו כמובן שאלה היפותטית.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, קניתי רכב מחברת ליסינג וכעבור 4 חודשים לערך עשיתי עם הרכב תאונה וכתוצאה מכך הרכב ירד מהכביש. כשהביטוח הראה לי מה הסכום שמגיע לי על הרכב, היה כתוב בטופס שהרכב עבר תאונה מתי שהוא היה שייך לליסינג ובעקבות זה היה לרכב ירידת ערך של בערך 11-12 אחוז. כשקניתי את הרכב, חברת הליסינג אמרה לי שהרכב נקי מתאונות ושלא היו לו פגיעות.. בחברת הליסינג עושים לי עכשיו בעיות עם העיניין הזה של התאונה, ועכשיו העורך דין שלהם צריך לדבר איתי... מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? ההאם כדאי לי לנסות להגיע איתם לאיזשהו פשרה, או שללכת לעורך דין כדי שיטפל לי בכל העניין??? תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי ביטוח גרירה אם אינני טועה של שלמה SIXT.. אני מעוניין לרדת עם הרכב לאילת (מאשדוד) למרות הסיכוי הקטן שאני אתקע עם הרכב אני מעוניין לברר במידה ונגיד אני נתקע עם האוטו באמצע הדרך, ומעוניין להחזיר את האוטו לאשדוד, האם יש הגבלה של מרחק בביטוח גרירה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת C_U, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 16.2 אלף צפיות
נתחיל בזה שאני נהג צעיר. רכב נכנס בי ועיקם כנף ודלת, אני נסעתי ברכב שיש בו ביטוח חובה, אבל לא לנהג צעיר. מי שנכנס בי השאיר פרטים. אני רוצה לתבוע את הביטוח שלו, האם זה שנהגתי עם ביטוח חובה אבל לא לנהג צעיר זה בעייתי? תודה,תום
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
TO MAKE A LONG STORY SHORT תבעתי מישהו על פגע וברח וזכיתי...מאז עברו כמה שנים, הוא לא שילם, בזמנו ניסיתי הוצאה לפועל, שילמתי קרוב ל 100 שקל ולא יצא מזה כלום. התקשרתי להוצאה לפועל ואמרו לי שעוד אפשר לגבות ממנו את הכסף, אבל כל מאמצי לקבל עזרה התקבלו בהפניה לאתר האינטרנט של בית המשפט והוצאה לפועל ללא עזרה ממשית. מישהו יודע מה אני יכול\צריך לעשות בשביל לקבל את הכסף שמגיע לי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
האם השלט נכון
מאת liornir- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול עשיתי תאונה קלה כי איזה צשיהא החליטה שהיא נעצרת באמצע הכביש השילוש בכביש הזה מבלבל מאוד שוטר שהיה מאחורה הגיעה החלפנו פרטים והכול אבל היום כשראיתי את התמונות ראיתי משהוא מעניין מאוד שלט שרשום עליו "פרט לרכב עבודה " ומתחתיו שלט שרשום שאין כניסה וקצת יותר למטה שלט של לנסוע משם זה תמונה של הכביש http://www.siz.co.il/my/juez55gmymow.jpg האם אפשר להתלונן על זה למשרד התחבורה וכול זה ?? תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
במידה ורכב נתקע בכביש דו סיטרי ללא שולים בעל נתיב נסיעה אחד לכל כיוון עם פס הפרדה רצוף. כיצד ניתן לעזור לנהג הנתקע? כמובן בלי לקבל דו''ח משוטר. הריי כל חצייה של הקו הרצוף תלווה בדו''ח, הלא כך? *במידה וזה רק כבלים או משהו בסגנון שלא מצריך גרר.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בתאריך 24.5.2011 קיבלתי דו"ח בכביש 70 בין צומת התישבי לצומת העמקים. בקטע הכביש הזה אין תמרור המורה על המהירות המותרת. בדו"ח נרשם לי שנסעתי במהירות 129, בכביש בו המהירות המותרת היא 90. הדוח נרשם על המהירות 124 אחרי הורדה של 5 קמ"ש. רציתי לדעת אם אני יכול לערער או לבטל את הדו"ח עקב זה שאין תמרור המורה את המהירות? והבנתי מאנשים שאם יש ארבע נתיבים עם גדר הפרדה מבטון (שני נתיבם לכל כיוון) אז המהירות המותרת היא 100 קמ"ש. תודה על עזרתכם!
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אתמול נסעתי בגעתי לכיכר ולא יכלתי להיכנס ראיתי שאני יכול להיכנס התחלתי לנסוע פתאום אני נתקע במישהי עם עגלה שבאה מצד שני (לא משהו רציני הגעלה זזה קצת אפילו לא לחצתי על הגז) אני בא לצאת מהאוטו פתאום היא מתחילה לקלל היא ועוד חברה שלה שאלתי אותה הכל בסדר (ניראה לי היא לא שמעה בכלל נמרוב הצעקות שלה) היא ממשיכה לקלל בקיצור לא היה לי כוח אליה נסעתי וגם מישהו צפר לי מאחורה אז נסעתי היא יכולה לעשות משהו? זה לא פגע וברח נכון?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
את הרכב הקודם שלי מכרתי בסוף דצמבר והיה לו מנוי לכביש 6. אתמול קיבלתי הביתה קבלה בדואר על שימוש בכביש 6 ותשלום אוטומטי בכרטיס אשראי באפריל, ז"א שהרכב כבר לא אצלי הוא אצל הבעלים החדש שלו. לפני שמכרתי את האוטו התקשרתי לכביש 6 ואמרו לי ''אל תדאג זה מתעדכן לבד''. אבל כמובן שבמדינת ישראל אי אפשר לסמוך על אף אחד. השאלה שלי היא כזאת, אין לי טופס העברת בעלות, איך ביום ראשון בבוקר שאני מתקשר אליהם אני מוכיח להם שהרכב כבר לא אצלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת LiorMITO,