Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 24.5.2011 קיבלתי דו"ח בכביש 70 בין צומת התישבי לצומת העמקים.

בקטע הכביש הזה אין תמרור המורה על המהירות המותרת.

בדו"ח נרשם לי שנסעתי במהירות 129, בכביש בו המהירות המותרת היא 90.

הדוח נרשם על המהירות 124 אחרי הורדה של 5 קמ"ש.

רציתי לדעת אם אני יכול לערער או לבטל את הדו"ח עקב זה שאין תמרור המורה את המהירות?

והבנתי מאנשים שאם יש ארבע נתיבים עם גדר הפרדה מבטון (שני נתיבם לכל כיוון) אז המהירות המותרת היא 100 קמ"ש.

תודה על עזרתכם!

פורסם

כביש בין עירוני עם שטח הפרדה - 90 קמ"ש

דרך מהירה - 110 קמ"ש

אין כביש שהמהירות המותרת בו היא 100 קמ"ש בהגדרה ,אלא רק אם קיים תמרור המציין זאת.

הכביש שנסעת בו מותר ליסוע בו 90 קמ"ש לכל היותר ,כי הוא מתאים להגדרה הראשונה.

אתה יכול לערער על מה שאתה רוצה ,אם תזכה זה כבר שאלה אחרת. (תמיד חלמתי להגיד את המשפט של ישה :))

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי שאלה:

הבחור היה מקבל שלילה אם היה נוסע 41 קמ"ש מעל המותר אך הוא נסע 124 קמ"ש. נניח והוא היה נהג חדש (ואולי הוא באמת נהג חדש) - האם הוא היה מקבל שלילה בכל זאת?

פורסם

אין סיכוי לבטל עם סטיה כזו.... חוץ מזה השילוט לא חשוב בכלל.... יש תקנות ברורות בנושא... אתה עוד יכול לשחק עם 10-12 אחוז סטיה אבל לא מעבר.

כביש בין עירוני עם שטח הפרדה - 90 קמ"ש

כביש בין עירוני בלי שטח הפרדה - 80 קמ"ש

פורסם
בקטע הכביש הזה אין תמרור המורה על המהירות המותרת.

......

רציתי לדעת אם אני יכול לערער או לבטל את הדו"ח עקב זה שאין תמרור המורה את המהירות?

זאת בדיחה?

• תוכן חדש...