פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,148 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. כבר מספר פעמים שאני חונה בתוך אתר עבודה מסומן ומתומרר (שלט כניבה לאתר עבודה) בשטח עירוני. על פי מיטב ידיעתי, אתר עבודה עובר לסמכות הקבלן ו\או היזם מרגע תחילת העבודה - כלומר השטח הוא פרטי ולכן אין לפקח עירוני סמכות לתת שם דו"ח חניה. אספתי כבר 3 דוח"ות חניה כאלו, ותמיד צילמתי את הרכב והיכן הוא עומד. האם כדאי ללכת להישפט או לשלוח מכתב וזהו? שאלה 2: חניתי בכחול לבן עם תו חניה וכשחזרתי ראיתי שקבלתי דו"ח על חניה באדום לבן. הענין הוא שחניתי בניצב למדרכה והטמבון שלי כיסה את הסימון הכחול (אבן שפה ברוחב מטר), שלחתי מכתב לעיריה והם דחו את הערעור שלי למרות ששלחתי תמונות של הרכב בחניה ושל תו החניה ששמתי. עבר כבר השמן על הבקשה להישפט, הייתי בטוח שהדו"ח יבוטל אז לא מי…
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם,אתמול אני מקבל בדואר קנס על חניה שחניתי בעיר ת"א.העברה היא סעיף 6א2 והתשלום הוא 250,עכשיו כל הקטע שבכלל בתאריך שרשום שם ובשעה שרשום שם לא הייתי בעיר הזאת ובהחלט לא ברחוב הזהה. מה אפשר לעשות??התקשרתי אליהם שלחתי להם פקסס שלא הייתתי ובכלל הייתי בעבודה מה אפשר לעשות?הרכב לא היה שם ביום הזה,פשוט ביזיוןן מה שהולך עם המדינה
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי פיגו 206 עם מנוע 1.6 110 כ"ס הבעיה היחידה שהיא אוטומט וברצוני להסב אותה לגיר ידני. איך שהבנתי שזה אפשרי, הבעיה היחידה שמשרד רשוי לא מאשר את זה . והסיבה שלהם היתה משהוא כמו בעיה בקוד דגם וכול מני ספורים . אם מישהוא התנסה בזה בעבר וא יודע אם אני יכול להסב את הרכב לידני ויודע איך אני יכול לאשר במשרד רשיו שיסביר בבקשה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני לא בטוח שזה המקום לשאול , אבל זה איכשהו קשור לרכב... קיבלתי היום שני מכתבים שנשלחו מהרכז לגביית קנסות אגרות והצאות. ספציפית כתוב שזה ממדור דוחות משטרה המכתבים אומרים כך : הודעת ביטול הליכים הנני להודיעך כי החלטתי לבטל את הצו כמפורט להלן: ביטול צו לעיקול נכסים שבידי צד שלישי מיום 24/05/2011 (במכתב השני כתוב בדיוק אותו הדבר למעט התאריך שהוא ה 25/5/2011 יהב בנק הדואר לאומי דיסקונט הפועלים -הרצליה מרכנתיל דיסקונט המזרחי המאוחד בדקתי ואף אחד לא הטיל שום עיקול על החשבון שלי ואין לי מושג על מה זה. למישהו יש הסבר ? אגב, רק באחד מהבנקים שמוזכרים יש לי חשבון... אמנם ביטול זה טוב...אני רק תוהה איך אפשר לדעת על חו…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום.מכרתי את רכבי לאדם שעשה לו בדיקה באחד המכונים ורכב נמצא תקין.בטופס גילוי נאות לא ציינתי כי הרכב עבר תיקון במוסך כי לא ידעתי שיש צורך למלא את הטופס אלא אם כן הנזק נגרם כתוצאה מתאונה.הנזק לא נגרם מתאונה ולא היתה פגיעה בשאסי.עובדה שאפילו במכון לא ראו שום תיקון.לאחר קניה של הרכב ,בן אדם בדק במוסך וראה כי אוטו עבר תיקון ועכשיו הוא רוצה לתבוע אותי כי לא ציינתי דבר סטופס גילוי האות.שאלה שלי כזו,האם למרות שהוא עשה בדיקה במכון מורשה וקיבל את חוות דעת של אותו בוחן וביצענו העברת בעלות,הוא יכול לתבוע אותי על זה שיתמתי על טופס ריק? יש לציין שהרכב היה מתוחזק אצלי בצורה חסרת פשרו וכושה טיפול פעמיים בשנה בנסועה של 10000שנתי
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 986 צפיות
היי אנשים, קניתי את הרכב שלי לפני חצי שנה בערך ולמחרת נכנס בי רכב מאחור ודפק לי את כל הטמבון האחורי. תבעית את הביטוח של הנהג הפוגע ורק היום קיבלתי את עלות התיקון והערכת השמאי כ 5,000 ש"ח. השמאי קבע שיש לי ירידת ערך של כ 1,000 ש"ח. חברת הביטוח טוענת שהיא לא מוכנה לשלם את ירידת הערך עד שהיא לא תקבל העדר תביעות על רכב זה או את הבדיקה שעשתי לפני שקניתי את הרכב. עד כמה שידוע לי ולפי הבדיקה שנעשתה לפני הקניה הרכב לא עבר תאונה. לצערי לא שמרתי את הבדיקה ואין לי את הפרטים של בעלת הרכב הקודם. האם דרישה זו של חברת הביטוח של הנהג הפוגע הגיוניות? אחרי הכל שמאי קבע את ערך הרכב והיה ביכולתו לראות אם הטמבון הוחלף בעבר (לפני התיקון). עכשיו מבקשים ממני להוכיח שאין לי אח…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני מספר ימים נסעתי עם חבר שלי באוטו שלו. עמדנו ברמזור אדום שמוצבת שם מצלמה. לאחר כ-20 שניות כשהוא ראה שכל הרמזורים בצומת אדומים ושתכף הירוק אצלו הוא התקדם לאט (חצי מטר מעבד לקו הלבן) והיה פלאש סביר להניח שהוא יקבל דו"ח הביתה. האם זה משהו שניתן לערער עליו? לבטל אותו? תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול עברתי טסט ב"ה עכשיו אני רוצה להחליף את התמונה שיצאה לי בטופס ירוק יש אפשרות?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
ביטוח חובה
מאת talist- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נמסר לידי לשימוש קבוע רכב, ללא העברת בעלות. כרגע ביטוח החובה הוא ע"ש בעל הרכב, והוא מכסה כל נהג ואני עומדת בתנאים הנוספים שלו (גיל וותק נהיגה). רציתי להעביר את הביטוח על שמי אך בשיחה עם שלוש סוכנויות ביטוח שונות נאמר לי כי ביטוח חובה ניתן לעשות רק על-שם מי שרשום כבעלים ברשיון הרכב, אפילו אם הרכב בשימושי הקבוע. כאמור, אינני הבעלים ואני גם לא אהיה הבעלים. היום שוב נאמר לי ע"י אנשים שאינם קשורים לביטוח כי עד כמה שידוע להם ניתן לעשות ביטוח חובה ע"ש כל אחד, ללא קשר לבעלים הרשומים של הרכב. האם תוכלו לפתור לי את הסוגייה? אישית אני מאמינה לסוכנויות הביטוח כי אני לא רואה מה האינטרס שלהם לומר לי זאת. הרי היה מועבר להם תשלום בכל מקרה...
הודעה אחרונה מאת talist, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים בקרוב אני צריך לחדש את ביטוח הרכב שלי ואני עושה סקר בימים אלו לצערי אני נתקלתי בבעיה כאשר שואלים אותי על התוספות שלי ברכב, אני מעוניין לבטח אותם אך אני לא יודע לתת הערכת מחיר כמה הן עולות עכשיו, ניסיתי לחפש לפי מחירונים ולפי אתר היצרן אך ללא הצלחה. ברשותי A3 1.8T 2009 עם מגוון תוספות: ספוילר חבילת SHARP כלומר דיפוני אלומיניום וחלון שמש צג מקורי של אודי עם מקום לשני כרטיסי MSD וחבילת נוויגיטור מקורית כסאות עור ( תוספת שלא מגיעה עם הרכב בדרך כלל ) בזמנו כאשר הזמנתי את הרכב התוספות ממש יקרו את הקניה הם עמדו על ה 60000 לערך אשמח לדעת כמה אני אמור לומר לביטח שהן עולות עכשיו כדי שאוכל לבטח אותן ובמקביל שלא יקרעו אותי במחיר של הביטוח כרגע ההצעות…
הודעה אחרונה מאת balolo, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נהג לא מרוכז פגע קלות ברכבי מאחורה תוך כדי נסיעה בפקק אטי . החלפנו פרטים על זהות ורשיון נהיגה ותעודת ביטוח לא הייתה לו ברכב, אבל טוען שקיימת, והמשכתי בדרכי. לא ראיתי שום נזק, אך בעת חנייה חיישניי רוורס ציפצפו לי בלי שום סיבה - תוצאה של פגיעה. מחר נוסע למוסך שלי לבדוק אם יש נזק נסתר. סוכנות הביטוח שלי כבר סגורה בשעות אלו - אז גם אעדכן אותם מחר. האם להזמין שמאי (שייקר את העסק) או להסתפק באבחנה של מוסך? דרך אגב, אפשר לראות את הנזק על הליפט בלי לפרק את הטמבון? מכל מקום התכוונתי להגיע למוסך לתיקון קטנטן במסגרת אחריות (לא קשור לנושא) אני לא רוצה לנפח את הסכומים כדי לקבל את סכום הנזק בקלות ובלי לערב ביטוח אלא במקרה ממש קיצוני. מה הייתם עושים? נ.ב. סליחה…
הודעה אחרונה מאת vladday, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אני רוצה לדעת האם כנהג חדש+צעיר מותר לי לנהוג פעם אחת ברכב שמבוטח על אבא אני ראיתי שהביטוחים הולכים לפי הפרטים של הנהג שנוהג ב"דרך קבע", שזה אומר אני מניח שאם נוהגים רק פעם אחת לא חשוב גיל/ותק/הסטוריה וכו'. עכשיו אני לא מצליח להבין את זה מחיפושים באינטרנט, מותר לי לנהוג פעם אחת על הרכב ? (יש לו ביטוח חובה ומקיף על אבא שלי)
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה. לצערי החודש יש לי משפט על עבירה של נהיגה ללא טסט מעל לשישה חודשים. נתפסתי בזמן שיצאתי מן המוסך לאחר תיקונים כאלה ואחרים לקראת הגשת הרכב לטסט. לאחר כחודש הרכב עבר טסט ויש כיום טסט לרכב. כרגע אני נהג חדש, בנובמבר נגמר לי הנהג החדש. מה לצפות במשפט? מה לעשות בכללי, אין לי מושג איך הולך כל תהליך המשפט, לאן לגשת וכו'. תודה ולילה טוב, JEP.
הודעה אחרונה מאת הרברט סמואל, -
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום רב אתמול אחה'צ נסעתי מרמת השרון לפתח תקווה - עברתי דרך צומת הכפר הירוק, ופניתי שמאלה לכביש 5. נסעתי במהירות איטית יחסית (60 קמ'ש) ונכנסתי לצומת עם ירוק מהבהב. בזמן שהייתי בצומת כבר התחלף לאדום אבל לא האצתי אלא המשכתי באותה מהירות (....). האם המצלמה שם פעילה? מה הנזק במידה וצולמתי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למרות שיש לי שליטה די טובה התרשמתי מאוד מאנשי הפורום ואשמח לשמוע את דעתכם. הייתי מעורב בת.ד עם נפגע קל מאוד (אני נפגעתי לא נדרש אשפוז או טיפול רפואי למעט הפינוי באמבולנס ובדיקות). לאחר התאונה נחקרתי במשטרה ובטופס שקיבלתי מהמשטרה מופיע שם הנהגת והכתובת אך לא פרטי הביטוח. כיצד נהוג לקבל את פרטי הביטוח של הצד השני? אני פשוט הולך לשלוח מכתב עו"ד רשום לצד השני ולדרוש את פרטי הביטוח ואם לא אז לתבוע אישית. לא נראה תמוה שהמשטרה לא דרשה הצגת פוליסת ביטוח. האם מישהו מחברי הפורום יכול לתת עצה יותר טובה?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלילה של חודשיים בפועל , שלילה על תנאי ל 3 חודשים וקנס כספי של 1800 ש"ח הוטלו על רוכב אופניים שגרם לתאונת דרכים בה הוא עצמו נפגע. http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/786968.rtf
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי קיבל דוח חנייה על מדרכה משוטר , סכום הדוח 250 ש"ח, זו עבירה ראשונה שלו לאחר 8 שנים שהוא נוהג, יש אפשרות לבטל את הדו"ח חוץ מלבקש להישפט?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שללו לי רישון נהיגה ל 30 יום זומנתי למשפט. המשפט לאחר חידוש הרשיון . איך מתבצע חידוש הרשיון?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה התהליך אחרי השבתת רכב? 1. הייתי בבית חולים שישה ימים. 2. הרכב נמצא במגרש של המשטרה. 3. לא היה ביטוח מקיף היה חובה + ג''. 4. היה איתי עוד בנאדם ברכב, האם הוא תובע לבד או צריך אותי? מה הפרוצדורה להמשיך הלאה? עם מי צריך לדבר? מה צריך לעשות?
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגדרת צמיג שונה: צמיג במידה הזהה לזו המצויינת ברישיון הרכב, אולם מיצרן/דגם שונה מהצמיג האחר שמותקן על אותו הסרן. כידוע, צמיגים שונים שמותקנים על אותו סרן מהווים סכנה בטיחותית, ואף יצא לי גם לקרוא מספר ספרי רכב שבהם היצרן אוסר בפירוש לעשות דבר כזה, למעט מקרה שבו יש להתקין את הגלגל הרזרבי, שגם בו יש לנקוט במספר אמצעי בטיחות. למרות זאת, שמתי לב שקיימות לא מעט מכוניות, רובן שייכות לחברות השכרה וליסינג, שכאשר יש צמיג אחד שיש להחליפו, הצמיג שנמצא איתו על אותו סרן אינו מוחלף, וכך יוצא שלא מעט אנשים נוהגים במכוניות בעלות פגם בטיחותי, במרבית המקרים אף מבלי שהם בכלל ערים אליו. האם המחוקק אי פעם נתן דעתו לעניין? האם קיים איסור בחוק לעשות דבר כזה, או לחילופין תנאים מסויימים …
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום שלום, ב 27/3 מכרתי את הרכב שלי, ועקב כך שלא תכננתי לרכוש רכב אחר החלטתי לבטל את הביטוח, חובה וצד ג'. בפוליסת החובה נשארו חמישה חודשים מלאים. הפוליסה הייתה בתוקף עד 31/8/2011. ניגשתי לסוכנת ביטוח שלי בתאריך 28/3, מסרתי לה את תעודת החובה, וביקשה ממני לחזור אליה אחרי 20 יום על מנת לקבל את ההחזר. היות באותה תקופה היה העצמאות ועוד חגים, אז דחיתי את זה עד לפני כמה ימים. חזרתי לסוכנת בשביל לקבל את ההחזר בתאריך 25/5, ולתדהמתי אני מוצא צ'ק על סך של 225 ש"ח בלבד. ולמה אני אומר לתדהמתי ?. כי, כמו שאמרתי מקודם, בפוליסה נשארו עוד 5 חודשים. ופוליסת החובה הייתה על סך 2700 ש"ח. מה שאומר שכמעט מגיע לי חצי מהסכום החזר, בתנאי שאין לי חובות כלפי החברה, מה שכמובן נכון.…
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יצא לי לשמוע לאחרונה על מס' נהגים שנעצרו לאחר עבירת תנועה מסויימת. השוטר הרחמן נתן להם דו"ח מופחת עם סעיף פחות בעייתי בדו"ח. אציין שגם לי זה קרה, אבל חשבתי שזה בגלל העיניים היפות שלי. עכשיו אני רואה שזו תופעה, האם מותר לשוטר חוקית (לא הומניטורית) לעשות זאת? (למה שלא יוותר על הדו"ח ורק יעשה נו, נו, נו עם האצבע זה יותר מתחשב)
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
שלום רב. רכב התנגש בי, ומכיוון שבהמשך הבעלים התחמק מאחריות ולא מעוניין להפעיל את הביטוח, אני נאלץ לתבוע אותו בתביעות קטנות. שאלתי - סוכן הביטוח שלי הפנה את צומת ליבי לעניין שסכום הנזק שבגינו אני תובע, לא יכול לעלות על שיעור של 50% מערך הרכב שלי. האם זה נכון? כי זאת קצת בעיה... זה רכב די ישן ששוויו הכולל הינו 9,000, והנזק ברכב שלי עפ"י בדיקה ראשונית יכול לעבור את ה- 4500 ש"ח. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת תומר2011, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום קיבלתי דו"ח חנייה ברחוב הראשי של נצרת. אל תשאלו איך הגעתי לשם... יש לציין שלא היה שום סימון על המדרכה או תמרור והרבה מאוד מכוניות אחרות חנו מלפניי ומאחורי ללא שום דבר מיוחד. לאחר כחצי שעה כשחזרתי לאוטו גיליתי דו"ח על סך 250 ש"ח עקב "חנייה בפחות מ-20 מטר מתמרור תחנת אוטובוס". יש לציין שבאמת היה תמרור של תחנת אוטובוס כ-10 מטר ממקום החנייה שלי (בלי תחנה או משהו, פשוט תמרור שדיי קשה להבחין בו)... מצד שני היו מכוניות שחנו ממש מתחת לתמרור ולא קיבלו שום דו"ח. השאלה שלי, האם ניתן לעשות משהו בנדון? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני כחודש נתפסתי נוהג במהירות של 86 קמ"ש ע"י אקדח לייזר[ לאחר הורדת 5 קמ"ש ] בדרך עירונית. אני מחזיק רישיון כבר 6 שנים, בלי עבירות קודמות. במקום היה קצין משטרה אשר שפט אותי במקום והחליט לא לקנוס אותי או לשלול לי את הרישיון וקיבלתי זימון למשפט לחודש הבא. מה האופציות שלי ולמה עליי להתכונן? איזה עונשים אני יכול לקבל? תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביהמ"ש העליון קבע כי שאלת היועצותו של המתבקש לנשוף במכשיר הינשוף, על מנת לבדוק את רמת האלכוהול בדמו, שונה לחלוטין מהעניין הנדון בפרשת יששכרוב, ולו בשל דחיפות הפעולה. מתן האפשרות לעכב את בדיקת הינשוף עד שיועץ בעורך דין, מאיינת בפועל מתוכן, אולי כליל, את מטרת הסעיף והבדיקה. ובתרגום לעיברית תקנית. אתה רשאי להיתייעץ עם עו"ד לפני בדיקת הינשוף רק בטלפון , בזמן שאתה ממתין לבדיקה, ואין דוחים את הבדיקה עד לפגישה פיזית של עו"ד ולקוח . פסק הדין של בית המשפט העליון למעוניינים http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/785506.rtf
הודעה אחרונה מאת misheu, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ביום שישי נשלל רשיונו של חבר עקב בדיקת ינשוף. אחד הטפסים שקיבל מצויין כי הוא צריך להגיע לפגישה עם הקצין עם הרכב. האם הוא יכול לנהוג עם הרכב בכדי להגיע לפגישה או האם הוא צריך להשאיר את הרכב בבית.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום נסעתי ביום שישי בשעה 4 בצהריים על מהירות 143 בכביש שמותר בו 90 ועצר אותי שוטר וקלט אותי ממרחק של 250 מטר עם אקדח ליזר אני נהג חדש ויש לי רישיון 5 חודשים שללו לי את הרישיון במקום ואז הלכתי לתחנת משטרה ושללו לי ל30 ימים והמשפט שלי בתאריך 21.9.11 ועכשיו אני רוצה לדעת בבקשה 1.מה אני הולך לקבל כמה חודשיי שלילה? 2.אם כדאי לי לקחת עורך דין ומה הוא יכול להוציא אותי? 3.ואם אני אלך לבד למשפט מה אני יכול להגיד להם שיוכל אולי להקל לי על העונש? 4.וכמה כנס כספי אני יכול לקבל? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת misheu, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 925 צפיות
שלום רב, לאבי רכב ליסינג , הביטוח הוא על שם החברת ליסינג ובנוסף רשום שם- גיל הנהג הצעיר ביותר ברכב בדרך קבע הוא 17. האם זה אומר שהביטוח הוא מגיל 17 באמת? אני בן 21 אם אני נוהג ברכב האם אני מבוטח או שיש צורך בעוד דברים? (כי למשל אבי נוהג והביטוח בכל מקרה לא על שמו אלא על שם חברת הליסינג). בתודה מראש על העזרה,
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם!! שאלה קצרה לגבי עימות שיש לי עם סוכן הביטוח שלי: יצאתי מחניה ברוורס בחניון ורכב חולף עבר ופגע בי אני מבין שאני אשם כי אני הוא זה שנסע ברברס וכו... בקיצור: הנזק לרכב החולף - כ 1800 שח הנזק לי - פנס שבור ושריטה בפגוש (נניח 800? שח) סוכן הביטוח אמר לי שהוא מחשב את הנזק של הרכב שלי ושל הרכב שנפגע כשני מקרים נפרדים שכל אחד מהםבנפרד דורש נזק מינימלי של סכום ההשתתפות העצמית - בנפרד: כלומר על מנת להפעיל את הביטוח צריך גם שהרכב שלי ינזק לפחות בסכ ההשתתפות העצמית ברכב שלי ובנוסף שהרכב הנפגע גם כן ינזק לפחות בסך ההשתתפות העצמית. (כלומר - נזק כולל לכולם צריך לעלות על מכפלת ההשתתפות העצמית). אני הייתי בטוח שאם אני רוכש ביטו…
הודעה אחרונה מאת ישה,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 749 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- DRcarLEd
- mackatikks
- G. P. Magnus
- אורי מ.
- Lt. Dan
- gadik6
- Eyal Amzleg
- אביתר א.
- fatboy1340
- אלי122
- MIHAEL