Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק, אני בטוח שבחיים לא עברת את המהירות החוקית בכביש.

vladclar אף אחד לא אמר שהוא חכם, אבל גם אחרי 5 חודשים על הכביש יכול להיות לו נסיון וידע רב.

ישה, אתה צודק אני לא יודע את הדברים האלו, אך גם "קאזבובו" לא יודע באיזה רכב מדובר, וישר קוטל את הנהג כאילו לפחות נסע נגד הכיוון בכביש 6, ורק בגלל שהוא חרג ב 40 קמ"ש תמימים מהמהירות החוקית.

רק בשביל הרקורד..

אני כן עברתי על המהירות המותרת ולא פעם אחת ולא פעמיים (ואני לא מתגאה בזה)

נשפטתי על זה וקיבלתי עונשים.

אבל כל זה לא קשור.

אני פשוט למדתי מהטעויות. ואני מקווה שגם הוא יילמד.

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם

במידה והכביש היה פנוי, והוא נהג ברכב מודרני, אני לא רואה כל טעות בנהיגה במהירות כזאת, מצטער.

אם הכביש היה עמוס מכוניות והוא נהג בגרוטאה שלא מתוחזקת היטב, הוא באמת טיפש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תודה רבה לכולם אני למדתי את הלקח וחוץ מיזה מה אתה עושה כזה רעש כאילו נסעתי על 200 קמ"ש כולה 140 והיתה גם ירידה כך שכל המכוניות היו במהירות של 120 אז אני לא שמתי לב למהירות הזאת ואני מודה בזה שזה לא בסדר ואתה אל תגיד לי על מה לסועה ואיך ליסועה

פורסם
תודה רבה לכולם אני למדתי את הלקח וחוץ מיזה מה אתה עושה כזה רעש כאילו נסעתי על 200 קמ"ש כולה 140 והיתה גם ירידה כך שכל המכוניות היו במהירות של 120 אז אני לא שמתי לב למהירות הזאת ואני מודה בזה שזה לא בסדר ואתה אל תגיד לי על מה לסועה ואיך ליסועה

בחור, לא למדת את הלקח. נדמה לי שיש לך סיכוי טוב להזקק למבחני נהיגה חוזרים (ואני מקוה שיכללו גם מבחן מעשי) ולתוספת של שתי שנות מגבלת נהג חדש. אתה זקוק לזה, ואם תמשיך להתייחס לנושעא כפי שעולה מההודעות שלך תמשיך להיות נהג חדש עד גיל 80, אם לא תורחק לצמיתות קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צודק, אני בטוח שבחיים לא עברת את המהירות החוקית בכביש.

vladclar אף אחד לא אמר שהוא חכם, אבל גם אחרי 5 חודשים על הכביש יכול להיות לו נסיון וידע רב.

ישה, אתה צודק אני לא יודע את הדברים האלו, אך גם "קאזבובו" לא יודע באיזה רכב מדובר, וישר קוטל את הנהג כאילו לפחות נסע נגד הכיוון בכביש 6, ורק בגלל שהוא חרג ב 40 קמ"ש תמימים מהמהירות החוקית.

הוא חרג ב 60 קמ"ש לא 40 ,נראה שגם אתה לא מקפיד על מהירות חוקית. הייתי מאחל לך שיפגע במשפחה שלך אבל לא אעשה זאת, רק אגיד שאם זה היה קורה היית מבלה את שארית חייך בפעילות על מנת לוודא שימצו איתו את הדין. צבוע.

פורסם
הוא חרג ב 60 קמ"ש לא 40 ,נראה שגם אתה לא מקפיד על מהירות חוקית. הייתי מאחל לך שיפגע במשפחה שלך אבל לא אעשה זאת, רק אגיד שאם זה היה קורה היית מבלה את שארית חייך בפעילות על מנת לוודא שימצו איתו את הדין. צבוע.

איך הגעתה ל60 קמ"ש אחי לך לכתה א' תלמד לקרוא אח שלי מה אתה לוקח את זה כבד כאילו נסעתי על 200 קמ"ש וחוץ מזה לפי התגובות שלך אני רואה שעשיתה הרבה תאונות בחיים שלך אחי אז לך לישון תעשה לכולם טובה

פורסם

לאור התשובה אני את חלקי בשרשור סיימתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום נסעתי ביום שישי בשעה 4 בצהריים על מהירות 143 בכביש שמותר בו 90 ועצר אותי שוטר

RONIP25 ,

מורה לכיתות מתחילות היקר,

143 קמ"ש זה אחרי הפחתה של 5 קמ"ש של מדידת ממל"ז.

143+5=148.

ברוב מוחלט של הרכבים ספידומטר מראה כ 5% יותר מהמהירות בפועל.

זה אומר, שבזמן שנסעת, על לוח שעונים היה לך 155 קמ"ש, שזה 65 קמ"ש מעל המותר, ולא שמת לב לזה.

בשביל רוב הנהגים עם וותק שלך זה כמו נפילה חופשית.

אם לא שמת לב לזה, כנראה אתה טייס.

לך לקורס טייס, אבל אחרי שתעשה שוב קורס נהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ילד, אני ניסיתי עוד איכשהו להגן עליך אבל כנראה שאפילו זה לא הגיע לך, ערס.

kazaabubu אני מבין שיש לך פוביה רצינית ממהירות אבל זה לא אומר שכל מי שנוסע מעל 100 הוא רוצח בפוטנציה!

ונכון, אני נוהג בהתאם לתנאי הדרך (לפעמים יותר מהם ולפעמים יותר לאט מהתמרור) ולא לפי הגבלות המהירות שכבר לא רלוונטיות היום (מצב הכבישים והמכוניות).

והדיבור על המשפחה שלי מראה שאתה אדם מאוד בוגר ורציני...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
RONIP25 ,

מורה לכיתות מתחילות היקר,

143 קמ"ש זה אחרי הפחתה של 5 קמ"ש של מדידת ממל"ז.

143+5=148.

ברוב מוחלט של הרכבים ספידומטר מראה כ 5% יותר מהמהירות בפועל.

זה אומר, שבזמן שנסעת, על לוח שעונים היה לך 155 קמ"ש, שזה 65 קמ"ש מעל המותר, ולא שמת לב לזה.

בשביל רוב הנהגים עם וותק שלך זה כמו נפילה חופשית.

אם לא שמת לב לזה, כנראה אתה טייס.

לך לקורס טייס, אבל אחרי שתעשה שוב קורס נהיגה.

אח שלי 143 זה לפני ההורדה מה שרשום לי בדוח 138

פורסם

רק פה בארץ מי שנוסע ב120 הוא רוצח,לא מצדיק את הבחור שנסע 138 אבל בחול זה מהירות רגילה לחלוטין,משרד התחבורע.

ההגה הוא עגול!

פורסם
לאור התשובה אני את חלקי בשרשור סיימתי.

אני מקווה שבכל זאת תוכל לענות לי על השאלה החשובה הזאת:

פירסמת בעבר מאמרים על הממל"ז על זה שהוא לא קביל בבית משפט וע"פ אירועים קודמים, אנשים זוכו כתוצאה מכך.

לא יכול הנער לצאת זכאי מכל הפרשה?

• תוכן חדש...