פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,148 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 25.2 אלף צפיות
האם ישנה חובה על הפקח \ עירייה להצמיד את דוח החניה לחלון?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני צריך עזרה וזה דחוף אני רוצה לדעת האם יש מצלמות מהירות או מצלמות רמזור בצומת הכפר הירוק ברמת השרון (החיבור בין כביש 5 לכביש 482) ניסיתי למצוא מידע בנוגע לכך אבל אין לאף אחד תשובה ברורה האם קיימת במקום מצלמה והאם תוכנית התקנת המצלמות האחרונה כללה גם את צומת הכפר הירוק אני מבקש עם תוכלו לענות לי (ובבקשה שהתשובה תהיה עדכנית נכון להיום עד כמה שאפשר) זה יעזור לי מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
נהג פגע בי ונימלט . השאיר נזק לא קטן בחלק האחורי של הרכב שלי,איך ניתן לאתרו לפי מספר הרכב?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ישנן שמועות כי כל קבלה של דו"ח גם אם אינו דו"ח עם נקודות תגרור את אי חידושו של הרישיון לאחר פרק הזמן של השנתיים בו האדם מוגדר נהג חדש או תחייב ביצוע תאוריה מחדש. אני מדגיש כל דו"ח גם אם הוא אינו עם נקודות. האם קיים כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני נהג חדש עבר שנה מאז שהוצאתי רישיון קיצר אחותי קראה לי לאסוף אותה 10 דקות מהבית ב2 בלילה הגעתי למקום לאסוף אותה ונכנסתי למקום חנייה ולאחר מכן בא נהג מונית החנה חיכה מאחורי וחכה לאחר שאחותי עלתה לרכב לקחתי רברס עצבני ונכנסתי בו בפגוש הקדמי בערך ב10 קמש שמעתי בום יצאתי והנהג מונית התחיל לצעוק מה תלא רואה שיש רכב מאחורה וזה אמרתי לו סליחה למרות שלא קרה לו כלום הפגוש הקדמי הפנל התחתון יצא קצת מהמנורות אמרתי לו נסדר הכל על אזרחי אין צורך בטביעה משפטית נלך לשמאי שיעריך תנזק ואני אשלם אמרתי לו נסגר הכל מחר והתעקש שילך לשמאי שלו ביפו אמרתי לו שילךההצעה שלו נראת לי מוגזמת כמובן שהאפס הזה מנסה לסחוט ממני כסף לאחר שהבין שאין לי ביטוח צעיר 1400 1500 שח אמרתי לו בוא לשמאי …
הודעה אחרונה מאת idandavid, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נהגתי ברכב מושכר והורדתי תמרור. העירייה תובעת אותי או את הביטוח? מה בדיוק נכנס להגדרה מרכב תחתון? קרטר מנוע/גיר נחשב?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב! מה המהירות המותרת ממחלף שפירים לכיוון ירושלים בכביש 1? ובכללי מה המהירות המותרת בכביש 1? האם החל ממחלף שפירים יש מצלמות מהירות בכביש? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכם חברים, לפני כחודשיים עשיתי תאונה (לצערי הרב באשמתי ) ופגעתי ברכב מאחורה , עכשיו שקיבלתי את הצ'ק בדואר שאיתו אני אמור לשלם למוסך יש סעיף בפירוט שקוראים לו קיזוז כינון , מה זה אומר בידיוק ? כמו כן יש קיזוז הע ירידת ערך ... מה זה אומר ? להלן הפירוט המדוייק של הפירוט כולל הכל - תאונת דרכים רב צדדית 18,927.00 החזר ירידת ערך 1268.00 מעמ 3028.00 קיזוז השתתפות עצמית 2739.00 - קיזוז כינון 961.00- קיזוז הע ירידת ערך 951.00- סך הכ לתשלום 18,572 תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת אריק, -
אור אדום
מאת ProJect306- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! לפני כמה ימים נסעתי עם חבר שלי והוא עבר ברמזור אדום!!! הוא טוען שהרמזור לא היבהב אלה עבר מירוק ישר לצהוב-מה שלי לא נראה הגיוני. הרמזור התחלף לאדום בערך כ20-30 מטר לפני המעבר חצייה(מזל שלא היו הולכי רגל ,ושזו הייתה צומת טי). בכל מקרה הוא מאוד לחוץ והוא לא יודע מה יקרה,ומה לעשות,והוא נהג חדש וצעיר כמוני. רציתי לדעת כדי לעדכן אותו וכדי שאני ילמד מהו העונש שהוא יקבל? והאם בגלל שאני הייתי נוסע אז אני נענש במשהו? תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת יקיר הרוש, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברים מישהו יכול להגיד לי מה הם ההשלכות המשפטיות של מה שאני הולך לתאר לכם עכשיו? יום רבעי קיבלתי מצ'פיון את הרכב החדש סיאט איביזה ספורט , עברתי ביחד עם הנציג על הרכב ונתן לי הסבר , ביום שישי האוטו עבר שטיפה ידנית לאחר השטיפה הופתעתי לגלות כי החלון האחורי לא מודבק כמו שצריך והאטם לא במקומו, ביום שיש בערב יצאתי לנסיעה ביחד עם אישתי ,מישהו חתך אותי בכביש בזמן הבלימה הכיסא של הנוסע השתחרר (המסילה היתה שבורה או נישברה אי אפשר לדעת ) למזלנו יש חגורת בטיחות שמנע מאישתי לעוף דרך השמשה הקדמית, מה עליי לעשות? לתת להם להחליף לכיסא חדש ? לדרוש לקבל לקבל רכב חדש +פיצוי על עוגמת הנפש ? או ללכת לבית המשפט ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 927 צפיות
איך אני מוציא רשיון יבוא רק תוספות לאוטו (קישוטים) כי במשרד התחבורה לא מסבירים ואני חדש בנושא. בבקשה תעזרו לי !!!
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
- 2 תגובות
- 909 צפיות
הגיע אלי הרישיון החדש אחרי כמה ימים ועליו רשום "שולם"- האם זה מספיק או שצריך ללכת עדיין לדואר כדי לקבל חותמת? תודה!
הודעה אחרונה מאת melechesh, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחודש הייתי מעורב בתאונה קטנה של פגוש לפגוש (שנינו נסענו לאחור), בחברת ביטוח אמרו לי שאין מה לעשות כיוון ששנינו נסענו לאחור, אז הפעלתי את הביטוח שילמתי השתתפות עצמית ותיקנתי את הפגוש. עכשיו הגיעה אלי תביעה פרטית שבה האיש מהרכב השני טען למעשה שזו אשמתי והוא בכלל לא נסע לאחור ולמעשה תובע באופן פרטי אותי ואת חברת הביטוח על נזק שנגרם לו לאוטו. לא היה לי מושג בכלל שאפשר לתבוע בצורה כזו... השאלה היא מה ההשלכות של זה, האם ייתכן ואצטרך לשלם מכיסי משהו למרות שהפעלתי את חברת הביטוח על המקרה? או שהפעלת הביטוח בכל מקרה מכסה כל תביעה שקשורה למקרה? אשמח לתשובה ממישהו שמכיר את החוקים במקרים אלו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ברשותי רכב חדש 2011 שנקנה במבצע של סיאט ב90K . אתמול נכנסה בי סופה צבאית מאחור ויש סיכוי שהשמאי ישבית את הרכב (טוטאל לוס) . מספר שאלות, במידה ויוכרז הרכב כטוטאל לוס והיות והרכב משועבד, א. מהי השיטה לפיה מוחזר ערך הרכב לי/ולחברה המלווה? ב. איך תשפיע העובדה שמחירון הרכב גבוה מסכום הרכב ביום הקנייה (בעקבות המבצע) ? ג. האם קיימת אפשרות לקניית רכב חדש מאותה הסוכנות בהנחה מסויימת עקב הנסיבות? העיקר הבריאות .... נתנחם במינימום הפסד .... תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
אהלן, קיבלתי דו"ח על עבירת חניה, מאחר ואני מקפיד על חניה חוקית סירבתי לשלם את הקנס וביקשתי להשפט (לא לפני ששלחתי מכתב בקשה מנומק ע"מ לבטל את הדו"ח), בקיצור נקבע לי משפט הוכחות, מאחר ומעולם לא הייתי במשפט תעבורה אני אודה לחברה בפורום עם ניסיון בתחום שיוכלו להמליץ לי איך לנהוג. לגבי פרטי הדו"ח, נסעתי לתחנת המשטרה לצלם את הדו"ח וכבר במבט חטוף ראיתי שיש טעות רצינית בדו"ח: "עצרת את הרכב הנ"ל באופן שיש בו משום הפרעה לתנועה" עבירה 71 (1) סמל סעיף 5938 נסיבות מיוחדות של המקרה (דברי השוטר): "ראיתי רכב פרטי חונה בהפרעה לתנועה בנתיב נסיעה ימני וחוסם את נתיב הנסיעה, הרכב חנה כך שעיכב את התנועה ונהגים נאלצו לעבור ולסטות לנתיב הנותר נתיב שמאלי דבר שגרם לעומס תנועה במקום. הרכב עמ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמרתי את הדוח המשולם. מהי הפרוצדורה לביטול הדוח החדש ?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני יודע שזה ממש לא בסדר לנהוג בלי חגורת בטיחות, ואני לא נוהג ליסוע בתור נהג/נוסע ללא חגורת בטיחות, אבל זאת הייתה נסיעה ממש קצרה של 100 מטר, למרות שזה עדיין לא מצדיק את זה התרשלתי והודתי בעבירה. בדו"ח רשום שאני מודה, אבל צבע הרכב שלי הוא כחול כהה והוא רשם שהרכב שחור. והרחוב שבו תפס אותי השוטר הוא לא שם הרחוב הנכון שהשוטר רשם בדו"ח. את הדו"ח כמובן קיבלתי ממנו ביד, אבל לא הזדהתי בשום תעודה מזהה, אלא הוא בדק במסוף לפי ת.ז. האם יש עילה לביטול הדו"ח בגלל שיש יותר מפרט אחד שגוי בו? תודה.
הודעה אחרונה מאת kill4food, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם,לפני כחודש בבדיקת פתע של שוטר .אחי נתפס נוהג ברכב של חבר ללא טסט (אבל עם אגרה ששולמה ) רצוי לציין שאחי לצערי חזר לפני שנה משלילת רשיון בנהיגה בשכרות, מה צפוי לו במשפט מחר ומה עליו לעשות? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ממה שאני מכיר זה מותר אבל רק אם הפלאפון נמצא במקום קבוע ולא נגיד בין הרגליים או ביד..... אבל לאחרונה אמרו לי שאני טועה.. ואסור בכל מקרה.. אשמח לדעת תשובה אמיתית למי שמבין ומכיר. תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
אבקש המלצות על סוכני רכב אמינים המציעים ביטוח במחיר סביר בירושלים
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן יצרני הרכב תמיד מפרסמים נתוני צריכת דלק מסויימים ותמיד בסופו של דבר הרכב צורך הרבה (הרבה מאוד) יוצר ממה שהיצרן מצהיר. ידוע לי שכל סגנון נסיעה משפיע על צריכת הדלק, אבל לעתים אני רואה וקורא וידאו/ תלונות מאוכזבות של לקוחות שרכבם שותה דלק, בניגוד להצהרות הרשמיות. במיוחד אותם רכבים של סגמנט המיני , שמנסים לפתות לקוחות בשל צריכת דלק 1:19 ובסוף יוצא 1:12. מישהו יודע איך מתמודדים אם קונים רכב בגלל "החסכוניות שלו" ובסוף מצטערים?
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבועיים (5.6) חניתי ברחוב הסוללים בת"א (רחוב המקביל ליגאל אלון - הכניסה האחורית של בנייני מכבי) ליד מדרכה אפורה. לאחר כשעה כשחזרתי לרכב הוא לא היה. כששאלתי פקח שעבר באזור האם זה אזור גרירה ואם כן אז למה גררו אותי, הוא אמר שפעם היה שם אדום לבן, ועכשיו האדום לבן הפך (בחלקו) לאפור ובמקומו הוצב שלט אין חניה, ושגוררים שם על שמאל וימין. צילמתי שתיים שלוש תמונות עם הנייד, ובסופ"ש האחרון חזרתי למקום עם מצלמה. גיליתי את הדברים הבאים: 1. מתחת לתמרור אין העצירה הוסיפו בשבועיים האלו שלט האומר "איזור גרירה". 2. הבנתי מדוע פספסתי את השלט. כאשר אני יושב ברכב בכניסה לרחוב מסתיר אותו עץ. אפשר לשים לב אליו רק אם נוסעים מאד לאט (כמה מטרים לפני השלט ניתן…
הודעה אחרונה מאת wil, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד הכרעת דין מעוותת יוצאת לאור. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084666,00.html
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
ביטוח חובה
מאת matanff- 1 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם היום קיבלתי את ההעתק המקורי של הביטוח ובו, חוץ מהת"ז של אבא שלי שהוא בעל הפוליסה, מוזכר רק תאריך הלידה שלו, התאריך שבו הוא קיבל רישיון, תאריך הלידה שלי (הנהג הכי צעיר ברכב), והתאריך שבו קיבלתי רישיון, לת"ז שלי אין זכר ולכן אני שואל, האם נפלה כאן טעות? בנוסף, מצוין כי קבלתי את הרישיון בראשון ליוני 2011 כאשר למעשה הרישיון שלי תקף החל מה13 ליוני 2011, האם זו סיבה לדאגה? רשום שמין הנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב מעל התאריך לידה שלי הוא נקבה, ואבא שלי אמר לבחורה שביטחה אותי שאני זכר ואין לי שם שהוא יוניסקס.. אז האם נפלה כאן טעות שיש לטפל בה או שאין זה משנה? דבר אחרון, אמא שלי גם מבוטחת אך עליה לא מוזכרים בכלל פרטים, חבר שלי אמר שבכלל כל מי שיותר מבוגר ממני (יותר מ…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן. אני נהג חדש.. שאלה ראשונה: לפני כשבועיים הרכבתי מגבר לאוטו, אז בעל המקצוע השכיב את הכיסאות במושבים האחוריים ובגלל זה נפל שלט הנהג חדש, בלי ששמתי לב בכלל. לאחר ההרכבה, נסעתי עם חבר סיבוב, וראינו טרמפיסט (ילד בן 13+, שהוא דוד של חבר שלי) שעמד בטרמפים, כמובן שעצרתי לו והוא ישב מאחור. לאחר 3 דק' עצרה אותי ניידת, ושמה לב שהילד מאחור ללא חגורה. הוא רצה לתת לי דוח 500 שקל בגלל שאני בלי שלט (למרות שהסברתי לו מה קרה בגלל המגבר), ועוד 250 ו-2 נק' על זה שהילד בלי חגורה. הסברתי לו שהילד אחרי תאונת דרכים והוא סובל מפחדים מחגורה ומה קרה לשלט בגלל במגבר והוא החליט לוותר לי על הדו"ח של השלט ונתן לי דו"ח 250 שקל ו2 נק'. אמרתי לו שהילד אמור לקב…
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לפני יומיים נתפסתי על 103 אחרי הפחתה 98 בעיר (כרמיאל) במקום 50 הרישיון נלקח ממני ל30 יום ויש זימון לבית משפט עבר שלי נקי חוץ מדוח מהירות אחד לפני כשנה רישיון הוצאתי בשנת 2004 מה עושים ? אני ממש לחוץ על הרישיון כי זאת העבודה שלי ואני צריך אותו יש אפשרות שבבית המשפט יסתפקו ב30 היום שכבר כיבלתי ואיזה כנס? או שמחייב שלילה נוספת תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ido146, -
אתמול נסעתי בכביש 1 בשעות הערב. הכביש היה דיי ריק במקטע כלשהו ועל כן נסעתי בנתיב הימני. לאחר כמה ק"מ התקרבתי לטור מכוניות שנסעו במהירות איטית ממני בנתיב האמצעי. הטור כלל כ 8 מכוניות בערך, כשכולן נסעו במהירות נמוכה ממני (ולהערכתי גם במהירות נמוכה באופן כללי אבל זה לא רלוונטי). בפניי עמדו 2 אפשרויות: - לעבור 2 נתיבים לנתיב השמאלי ביותר על מנת לעקוף את שיירת המכוניות ולאחר מכן לחזור חזרה לימני. - להישאר בימין ופשוט לחלוף על פניהם. יש לציין שבנתיב השמאלי ביותר נסעה ניידת משטרה בולטת מאוד (אורות דלוקים). העדפתי שלא לעבור 2 נתיבים שמאלה ולחזור חזרה לימין כי זה נראה לי סתם לשחק בכביש יותר מדיי (מה גם שמישהו פה בפורום, אני חושב קספר, קיבל פעם דו"ח על ד…
הודעה אחרונה מאת Gidimi, -
- 1 תגובות
- 808 צפיות
קיבלתי ד"וח אזהרה על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית (לא ידעתי שזה נתיב לתח"צ בכלל) שלא היה מסומן בצהוב ביפו הנתיב הוא לתחבורה מ 6 וחצי עד 9 בבוקר , נתפסתי ב 7 וחצי. האם ניתן לבטל ?
הודעה אחרונה מאת MikiR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אקדים ואומר שאכתוב ללא פרטים בכלל (שלא ממש חשובים לעניין) מאחר והנושא עדיין נמצא בפינג-פונג בין ה"קורבן" לחברת הביטוח. בסיום תקופת ביטוח החובה על כלי הרכב, פנתה הסוכנות שמייצגת את אחת מחברות הביטוח הגדולות לבעל הרכב כדי לחדש את הביטוח, באותו מחיר בדיוק של שנה קודם. בעל הרכב אישר בפקס את חידוש הפוליסה, בפקס הופיע המחיר, פרטי הרכב וכל פרט רלוונטי לחידוש (שנעשה באותו אופן כמה שנים רצוף). עברו הימים והסוכנות מיאנה לחזור ללקוח עם תעודת ביטוח משולמת. בירור העלה שהמחיר קפץ ביותר מפי 2! (אצל כולם). הדבר לא נמסר ללקוח בעת הצעת החידוש וגם לא כששלח את הפקס. הצעתם היתה במפורש על המחיר הישן. שיחות טלפון לסוכנות נתקלו בתגובה מתחמקת ושמדובר בטעות וכו' וכו'. שיחות לח…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נתפסתי בינשוף לאחר שתיית 2 בירות בתוצאה של 520 שנראית לי מוגזם לגמרי כי לא הייתי שיכור. איזה עורך דין אתם ממליצים? שמעתי על ערן בן עמי ודוד קלוקר. האם כדאי לכוון אל עסקת טיעון (האם יהיה לי תנאי למשך 3 שנים בכל עבירה שיהיה בה משפט?) או להסתכן עם העורך דין ערן בן עמי במשפט שבו הוא יתקוף את הינשוף ואת אמינותו בדרך לזכאות תוך כדי סיכון של שנתיים שלילה..? אשמח לייעוץ, אור
הודעה אחרונה מאת עו"ד ליאור ליברמן,