Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שזה ממש לא בסדר לנהוג בלי חגורת בטיחות, ואני לא נוהג ליסוע בתור נהג/נוסע ללא חגורת בטיחות, אבל זאת הייתה נסיעה ממש קצרה של 100 מטר, למרות שזה עדיין לא מצדיק את זה התרשלתי והודתי בעבירה.

בדו"ח רשום שאני מודה, אבל צבע הרכב שלי הוא כחול כהה והוא רשם שהרכב שחור.

והרחוב שבו תפס אותי השוטר הוא לא שם הרחוב הנכון שהשוטר רשם בדו"ח.

את הדו"ח כמובן קיבלתי ממנו ביד, אבל לא הזדהתי בשום תעודה מזהה, אלא הוא בדק במסוף לפי ת.ז.

האם יש עילה לביטול הדו"ח בגלל שיש יותר מפרט אחד שגוי בו?

תודה.

פורסם

אם השוטר היה עם כובע הדו"ח תקין:shock:

האם חתמת לשוטר על קבלת הדו"ח?

האם רשום בדו"ח לפי מה זיהה אותך ?

כחול כהה ושחור קרובים ביותר מבחינת הצבע.

באיזה רחוב נתפסת ומה שם הרחוב שרשם השוטר ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חשבתי על העניין שלא בטוח שהוא 100% זיהה אותי, אבל זה נראה לי קצת ללכת רחוק מדי, גם האוטו רשום על שמי והבאתי לו את מספר תעודת הזהות שלי.

וגם לא בא לי ללכת כל כך רחוק עד כדי לשקר בבית משפט.

חתמתי על הדו"ח.

הרחוב שנתפסתי בו נקרא הציונות והרחוב שהוא רשם שרחוק באיזה 300 מטר משם נקרא רמת הגולן.

הוא גם רשם שפניתי ימינה מרמת הגולן לרחוב מצדה, ורחוב מצדה ניתן לפנות בו רק מרחוב הציונות.

עוד משהו שזה אני כבר לא יכול להוכיח זה שהשוטר על-מנת לעצור אותי לא הפעיל שום סירנה או כריזה, אלא ציפצף (אסור לצפצף בעיר אלא אם כן זה מקרה חירום למיטב ידיעתי) והבהב עד שהאטתי והוא עקף אותי ואמר לי לעצור.

ככה שאני לא יודע אם זה תקין.

אני חשבתי שבגלל שיש יותר משגיאה אחת בדו"ח אז אפשר לבטל אותו כי קראתי מאמרים כאלה באינטרנט.

בכל מקרה אני הולך להגיש מכתב לפניות נהגים עם שלושת הטענות האלו.

• תוכן חדש...