Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מישהו יכול להגיד לי מה הם ההשלכות המשפטיות של מה שאני הולך לתאר לכם עכשיו?

יום רבעי קיבלתי מצ'פיון את הרכב החדש סיאט איביזה ספורט ,

עברתי ביחד עם הנציג על הרכב ונתן לי הסבר ,

ביום שישי האוטו עבר שטיפה ידנית לאחר השטיפה הופתעתי לגלות כי החלון האחורי לא מודבק כמו שצריך והאטם לא במקומו,

ביום שיש בערב יצאתי לנסיעה ביחד עם אישתי ,מישהו חתך אותי בכביש בזמן הבלימה הכיסא של הנוסע השתחרר (המסילה היתה שבורה או נישברה אי אפשר לדעת )

למזלנו יש חגורת בטיחות שמנע מאישתי לעוף דרך השמשה הקדמית,

מה עליי לעשות?

לתת להם להחליף לכיסא חדש ?

לדרוש לקבל לקבל רכב חדש +פיצוי על עוגמת הנפש ?

או ללכת לבית המשפט ?

פורסם

אם אתה חושב על תביעה כאופציה ראשונה (סוף סוף תהיה עבודה לעורכי הדין הרבים בארץ :wink:), תזמין דו"ח של שמאי רכב עצמאי לפני שאתה פונה למוסך היבואן.

פורסם

תביעה היא לעולם לא אופציה ראשונה.

קודם פונים ליבואן ונותנים לו הזדמנות להגיב ולהציע את הצעתו (תיקון, רכב חלופי בזמן התיקון, פיצוי וכו')

אם תשובת היבואן לא מוצאת חן בעיניך, אז אתה יכול לפנות לבית המשפט כדי לדרוש את מה שאתה חושב שמגיע לך.

פורסם

1. צלם הכל. הרבה. אח"כ צלם עוד קצת. זה לא עולה כסף.

2. אני חושב שבמקרה זה כדאי לך לפנות לשמאי מטעמך שיתן לך דו"ח מפורט על הפגמים, עלות תיקונם, ואולי גם ירידת ערך של הרכב. זה יעלה לך כסף אבל לדעתי במקרה זה זה מוצדק.

אחרי שיש לך את הנ"ל, אתה יכול לפנות לחברה ולבקש יפה ובנימוס תיקון ופיצוי. המשך הפעולה לפי תגובתם. אבל אתה מכין את הקלפים שלך (צילומים + דו"ח שמאי) ומחביא בכיס, למקרה הצורך.

דני

פורסם

רכב חדש עם מסילה של הכיסא שבורה?! אתה בטוח שהמסילה שבורה ולא שהכיסא ישב בין שתי שיניים וזז קצת בבלימה? גם הקטע של הגומיה בחלון האחורי קצת מפתיע. זה אחד היצרנים הגדולים בעולם, לא נשמע סביר שככה זה עבר בקרת איכות ויצא מהמפעל. יש בהרבה מכוניות התקנות מקומיות ואז יש סיכוי לא קטן לפאשלות אבל הכיסאות מקוריים זה לא שמרכיבים את האוטו בעזה בחושך בין הפצצות של קאסמים. בכל מקרה, לפני שאתה מוציא סתם כסף על שמאים, באמת כדאי תצלם שיהיה לך תיעוד ותיפנה לשרות לקוחות בטלפון או דרך האתר. אני מניח שיחזרו אליך וינחו אותך לאן להגיע. בהצלחה

פורסם

תעלה לפורום גם, זה מעניין אני רוצה לראות איפה הכסא נשבר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני יעלה תמונות מחר של כל הפגמים ,

לגבי נושא של חברת צ'מפיון,

נשלח להם ביום שלישי מכתב תלונה לפניות הציבור למנהל סוכנות המכירות בחיפה (שחר)

קריאת שירות במוקד הטלפוני שלהם וביקור במוסך(שהחליטו שלדעתם מספיק להחליף את הרכיבים הנציג שנתן לי את השירות)

בחוצפתם שחררו אותי מהמוסך עם האוטו ביום שלישי האחרון לאחר שנבדק והוחלט שהכיסא לא תקין וצריך להחליף ולא עצרו את האוטו על אי עמידה בתנאי בטיחות ,ולא הציעו לי אפילו רכב חילופי

היום קיבלתי שיחה מהמזכירה של מנהל סניף ראשי של צ'מפיון מוטורוס להגיע אליו לפגישה ביום שלישי הקרוב ,

אני נכון לעכשיו מתעקש בכל מצב ובכל מקרה לרכב חדש ופיצוי על עוגמת הנפש

וכן כל מי שראה את הפגמים נישאר בשוק !!

פורסם

אני נכון לעכשיו מתעקש בכל מצב ובכל מקרה לרכב חדש ופיצוי על עוגמת הנפש

רק לי זה נשמע לא רציני?

מזכיר בדיחה של גראוצ'ו מארקס:

"אלה העקרונות שלי ואם הם לא מוצאים חן בעיניך... יש לי אחרים"

Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others

פורסם

חברים

מצ"ב תמונות של כל הפגמים

זה הגומייה בצבע חום לשעבר שחור והפגם בגומיית חלון אחורי

ztunymzm21my.jpg

זה החלק האחורי של החלון האחורי

tiyynwuyuw54.jpg

דלת קדמית

iyodzomnfkt4.jpg

וכמובן מכלול המסילה של הגיסא של הנוסע שבור

gdhunj3okng5.jpg

lygymn12enwr.jpg

פורסם
חברים מישהו יכול להגיד לי מה הם ההשלכות המשפטיות של מה שאני הולך לתאר לכם עכשיו?

יום רבעי קיבלתי מצ'פיון את הרכב החדש סיאט איביזה ספורט ,

עברתי ביחד עם הנציג על הרכב ונתן לי הסבר ,

ביום שישי האוטו עבר שטיפה ידנית לאחר השטיפה הופתעתי לגלות כי החלון האחורי לא מודבק כמו שצריך והאטם לא במקומו,

ביום שיש בערב יצאתי לנסיעה ביחד עם אישתי ,מישהו חתך אותי בכביש בזמן הבלימה הכיסא של הנוסע השתחרר (המסילה היתה שבורה או נישברה אי אפשר לדעת )

למזלנו יש חגורת בטיחות שמנע מאישתי לעוף דרך השמשה הקדמית,

מה עליי לעשות?

לתת להם להחליף לכיסא חדש ?

לדרוש לקבל לקבל רכב חדש +פיצוי על עוגמת הנפש ? האופציה המועדפת, כולל שבוע לזוג פנסיון מלא בברצלונה

או ללכת לבית המשפט ?

12345

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמה נחמד לי היום!

עוד תקלה ברכב!! והפעם מאחורי ווילון מספר 4 מסתתר לו

זמזם של חגורת בטיחות מצפצף בזמן נסיעה למרות שהחגורה נעולה

• תוכן חדש...