Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לישאלה אליך - פתחת כמה נושאים שבהם מעניין אותך, האם כדאי להתווכח עם שוטר, האם כדאי לשקר לשוטר, האם כדאי לא להודות באשמה כאשר לא עוצרים בעצור מלא , מה הוא (השוטר) יכול לעשות לי וכו...

יש לך כוונות מוסיימות? אתה רוצה לבדוק\לנסות את המשטרה?

לא כדאי, כדאי לעשות הכל כדי להימנע מהתקלות עם המשטרה (אלא אם מדובר בבדיקה שגרתית של הרישיונות).

ואם כבר נתפסת, כדאי כמה שפחות להתווכח ולהרים את הקול.

אחרת יש תסריט, שתקבל הזמנה לדין או אפילו תעוכב לתחנה.

(זאת גם התשובה לנושא האחר שפתחת היום).

ותאמין לי, אני לא מזלזל בך.

חס וחלילה.

לשאלות שלי אולי יש מכנה משותף, והסיבה היא הרחבת הידע שלי בנושא החוק בכביש והמנעות מתוצאות בלתי הפיכות שאולי יכללו עימותים עם שוטרים (נקווה שלא) בתור נהג חדש.

פורסם
אני מקווה שזה בסדר שהקפצתי פשוט יש לי שאלה נוספת בנושא:

אם אני לא עוצר בעצור עצירה מלאה ושוטר היה ליד ונותן לי דו"ח, האם להודות באשמה או שוב פעם להגיד שנסעתי כחוק?

שאלה נוספת:

שמירה על זכות השתיקה מסמלת הודאה באשמה?

שוטר שאל אותי לא מזמן אם שמתי לב שלא עצרתי בעצור אז אמרתי לו שאולי לא עשיתי עצירה מלאה אבל כמעט, ושגם רכב אחר חצה לשמאלה בצומת ו"הגן" עליי (אני נסעתי ימינה) והשוטר נתן לי לנסוע בלי דוח, רק אמר לי שפעם הבאה לעצור עצירה מלאה.

לא ברור לי למה הוא היה כזה נחמד כי הוא גם שאל אותי אם אני תמיד ממהר ככה וזה היה עם הפונטו עם הג'נטים של הערסים והמערכת. :lol:

אז אולי בגלל שלא נסיתי לחרטט אותו הוא וויתר לי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שוטר שאל אותי לא מזמן אם שמתי לב שלא עצרתי בעצור אז אמרתי לו שאולי לא עשיתי עצירה מלאה אבל כמעט, ושגם רכב אחר חצה לשמאלה בצומת ו"הגן" עליי (אני נסעתי ימינה) והשוטר נתן לי לנסוע בלי דוח, רק אמר לי שפעם הבאה לעצור עצירה מלאה.

לא ברור לי למה הוא היה כזה נחמד כי הוא גם שאל אותי אם אני תמיד ממהר ככה וזה היה עם הפונטו עם הג'נטים של הערסים והמערכת. :lol:

אז אולי בגלל שלא נסיתי לחרטט אותו הוא וויתר לי.

ונניח במקרה שלך אם אתה לא במודה באשמה - זה יכול לעזור לך במשהו בהמשך? לצאת זכאי בדרך זו או אחרת (כל זאת במידה והשוטר לא מוותר).

פורסם
זה לקחת אחריות.

עשית טעות, צריך לשאת בעונש ולשלם את המחיר.

ל'

גרוע מאוד!

אין קשר בין "לקיחת אחריות" ובין "להודות באשמה" במקרה של תאונה.

זה אולי ישאיר לך מצפון נקי, אבל יעשה לך המון בלאגן מול חברת הביטוח - ובמילא לא ישנה לצד השני - כלום.

מחליפים פרטים ושלום על ישראל! בשום אופן לא לחתום על כל מיני מסמכים מטופשים של "אני מודה שהתאונה היתה בגללי".

פורסם

אסור להודות בכלום

הסיבה פשוטה אתה לא תמיד יודע במה אתה מודה ולפעמים בכלל לא ביצעת עבירה ורק במבט לאחור או בחינה נוספת של עובדות האמת המשפטית נחשפת.

• תוכן חדש...