ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,522 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראיתי שעכשיו הוא לוקח כסף. איפה ניתן למצוא באינטרנט מחירון חלופי?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
peugeot 407
מאת msigal-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהוא יכול להפנות אותי לאתר עם סקירה של ה-407 החדשה? הרכב אמור להגיע לקראת הקיץ לארץ, ונראה חלופה טובה לגרמניות. תודה
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
על מה אתם ממליצים ? חשבתי על SEAT IBIZA כדאי ?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה רכב הייתם מעדיפים ולמה? לאיזה מהם יש יותר פוטנציאל? מדובר בסקסו 1.4 ואלפא 145 1.6
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשבתי על האוטו הזה, כמובן הדגם ספורט מה דעתכם עליו ?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קודם כל שלום, נתחיל בחיוך טוב אז ככה.. אני כבר כמעט מתייאש, בבקשה תעזרו לי! אני מחפש אוטו כבר המון המון זמן ופשוט לא מוצא הנתונים הכי חשובים שצריכים להיות לאוטו הם (ע"פ סדר עדיפויות): 1. בטיחותי (מה לעשות אמא מתעקשת... ) 2. חסכוני בדלק (סביבות 1400 סמ"ק) 3. אמין 4. נהיגה מהנה ונוחה 5. 40,000 ש"ח +- אני חושב בכיוון של רנו (עוד פעם בטיחות..), מה אתם חושבים ? בבקשה תעזרו לי כי הרכב צריך להיקנות בשבוע הקרוב... תודה רבה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
אימפרזה טורבו 1 2
מאת shay1- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
רציתי להתענין לגבי האם כדאי לרכוש אימפרזה טורבו בשנים 98-99 אם כן אילו בעיות לבדוק בעת רכישת הרכב ? והאם השוק של רכבים אילו אמין : הכוונה האם הנהגים יותר מאמצים או לא שומרים על הרכב לפי הידוע לכם.
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. מה דעתכם על גולף 97 מנוע 1800, אוטומטית ? מבחינת נוחות, אמינות, עלויות, בטיחות ובאופן כללי כל מה שאפשר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה דעתכם על איביזה GTI כמה כוח סוס יש לה? אך היא מתנהגת בכביש? צריכת הדלק שלה? האם פונטו GT יותר חזקה ממנה?
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לנו טויוטה קורולה 93 5דלתות חשבנו להחליף אותה מחירון שלה 33000 איזה רכבים יש במחירים האלה שהחלפים אחזקה טיפולים לא יקרים? חשבתי על רובר 216 97 אותו מחיר משהו מכיר אותה?איך היא תחזוקה גודל נוחות אמינות שכירות?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול עם איזה מנוע מגיע הדגם הזה של הסיוויק בארץ? (באתר שלהם אין כזה דגם) ומה המחיר על מזדה 3 2 ליטר חדשה? אני חושב יותר לכיוון המאזדה 3...
הודעה אחרונה מאת alomm, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
-מה אתם אומרים על ההתנהגות כביש שלה והיציבות? -מה אתם אומרים על האמינות? -כמה כח סוס יש לה? -איך היא מבחינת אחזקה? תודה מראש לכל התותחים.........
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר שלי מתלבט בין שני הרכבים האלה משנת 2000/1. אודי 1.8 אוט' נגד גולף V5 אוט' איזה אוטו יותר זול לאחזקה מבחינת ביטוח, עלויות אחזקה, טיפולים ואמינות? על איזה מבין השניים אתם ממליצים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 1 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
איך אני בודק אם הרכב שאני הולך לקנות לא משועבד לבנק או לגורם אחר כלשהו
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
מה הבדל בין דיזל
מאת ttzz- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לבנזין אם התדלוק שלי סביבות 700 שקל חודש לא שווה למרות האגרה יקרה לעבור לדיזל?משהו יודע מה זה כרוך?
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לדעת (ממי שיש לו ניסיון וממי שסתם בעיניינים...) מה אתם אומרים על פולו GTI שנת 2000: 1- כמה כח סוס יש לה??? 2- איך היא מבחינת התנהגות כביש ויציבות??? 3- איך היא מבחינת אחזקה\טיפולים, ואמינות??? תודה מראש........
הודעה אחרונה מאת טורבינה קטנה, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, הוצע לי לקנות אלפא סוד שנת 70, מצב חיצוני סביר בהחלט, מכני לא ידוע (!). כרגע היא ללא טסט אך המוכר יעביר אותה טסט לפני הרכישה. המחיר: 5,000 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. כדאי לי להתעסק עם ה"סבתא" הזאת? סה"כ אין לי מושג במכונאות, חשוב לי שכרגע היא תסע ורק בעתיד תשופץ/תשופר כמלכה. 2. האם המחיר נשמע הגיוני? אני יודע שלא נתתי הרבה פרטים, אבל בכלליות (ולפי התמונה), בהנחה שהבסיס נקי - האם העסקה נשמעת משתלמת? תודה לעונים, הראל.
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי תקציב נמוך.. 11 אלף שקל ככה... אפשר לחרוג קצת... האוטו חייב להיות אמין.... וזול לתחזוקה... זה רכב ראשון שלי..... חשבתי אולי על פיאט אונו או משהו כזה... אם יש למישהו הצעות אני יודה לו... תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב עד 30 אלף שקל תיבת הילוכים אוטומטית אוטו קטן עדיף שלושה דלתות ושלא יבקר הרבה במוסך... תודה לעונים....
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , אני רוצה לקבל מידע על הרכב הנ"ל , שנת 97-98 , 1400 ידנית . האם הרכב באמת אמין ומצדיק את המוניטין של הונדה ? איך מחיר ההחזקה שלו ? ( מבחינת חלקים ) אני מדבר בהשוואה לראלי שלי . תודה מראש, אלי.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי הצעה לשלוש מכוניות שאני רוצה לקנות והם: יונדאי אקסנט מאזדה לנטיס פורד פוקוס כולם שנת 2001 וכולם 1600 מה יותר כדאי לקנות? איזה אוטו יותר אמין וכו"?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת IID, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב- לכיוון הספורטיבי, עד כמה שאפשר בתקציב הזה שנה- לא פחות מ2000 גיר רגיל בלבד קופמפקטי, 5 דלתות מנוע 1.6\1.8 (עדיף 1.6) חשבתי על ה306, אם אפשר לקרוא לה ספורטיבית המלצות? (יש רכבים GTI שעונים על הדרישות האלה בכזה סכום?) תודה
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שוב שלום, במסגרת מאמצי מציאת רכב הלכתי לראות, בין היתר, סיטרואן קסרה ידנית 1800 16V שנת 98, יד שניה עם 117K ק"מ. הרכב נראה מטופל מאד ושמור, צמיגים חדשים, אחרי טיפול וטיימניג וכו'. הנטייה שלי היא לקחת לבדיקה ולשאוף לסגור את זה. אחת הסיבות היא, לא אתכחש, היא שדי נמאס לי מהחיפושים ומהשארת כסף למכונים - מספיק! אני צריך כבר את האוטו. הבן אדם פה נראה בסדר, הרכב כנראה סביר אז השאלה שלי אליכם היא בעצם - מה לבדוק במיוחד? איפה הקאצ'ים ועד כמה זה עלול לכאוב לי אח"כ. אציין עוד שבכל מקרה הנטייה שלי היא לצרפתית 1.6-1.8 שנת 97-99 ככה שהמלצות יפניות לא יתאימו עבורי. בעיקר אשמח לשמוע דעות ממי שיש/היה בבעלותו קסרה ו/או טיפל בה כמוסך/חבר וכו'. התייחסות לביצועים דינמיים, מעבר ל…
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
קליאו ספורט-בעיות. 1 2
מאת דודו172- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני חושב על לשדרג את הרכב לקליאו ספורט או משהו בסיגנון.. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר בעיות כלשהן ברכב [2001] צריכת דלק...אמינות...וכו ... אשמח לקבל דעה בעיקר מאנשים שמכירים את הרכב או בעלים של רכב כזה ואם מישהו חושב שיש קניה טובה יותר אשמח לשמוע,התקציב שלי עומד על 80K וצריכת דלק בנהיגה רגועה היא נתון חשוב[רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר]
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכם הציעו לאבי לקנות מרצדס e קלאס שנת 97 (המכונה בישראל מרצדס "שקל וחצי") האוטו עבר 150 אלף ק"מ אבל האוטו שמור בקנאות והוא בלי תאונות בלי כלום הרכב הוא של חבר טוב טוב שלנו והוא ממש כמו חדש נראה המחירון של הרכב הוא 116 k ולנו הוא ימכור ב 100 k הבן אדם הזה הוא כמו משפחה שלנו והמשפחות שלנו חברות עשרות שנים כך שאין מצב שהוא עובד עלינו האם כדיי?????? כי אבי במילא מתכוון להחליף את הרכב וזה נשמע טוב האמת יש דבר אחד שהפחיד אותי רק שהוא אמר לנו שהוא משלם ביטוח 14 k בשנה זה נורמלי או שפשוט מרמים אותו?????
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חייב שיהיה אוטו פוזה ועם הוא יהיה קבריולט יהיה בכלל מעולה. הוא מחפש יונדאי קופה אוטומטית ולא מוצא אחת נורמלית. אז מה אתם אומרים? אני יודע שהתקציב שלו לא משהו אבל זה מה שיש כרגע ואין לו אפשרות להשיג עוד. חשוב לו מאוד הפוזה של האוטו
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, אני לפני רכישה של האוטו הראשון בבית מזה הרבה זמן, עם תקציב מקסימלי של 25K. איבדתי לגמרי את הצפון בחיפושים ואשמח לקבל המלצות ועצות העדפות: גיר אוטומט - הלוואי והייתי יכול לוותר על זה, אבל זה הכרחי לנהגת השנייה שהולכת לנהוג עליו. אמינות - אני הדיוט לגמרי בכל מה שקשור לרכבים. אני משתדל ללמוד כמה שיותר מפורומים דוגמת זה, אבל חוץ מאיך עובד מנוע של מרכבה 2ב ( בהמשך לשרשור הזה), אין לי ממש מושג במכונאות רכב. חסכנות עד כמה שניתן - 1600 סמ"ק כמקסימום מוחלט. הנסיעה תהייה בעיקר עירונית, באזור המרכז - למרות שמדי פעם האוטו יצטרך לטפס לירושלים. חשבתי על קליאו - אך הצלחתי כבר להבין שהגיר האוטומטי בשנתונים המתאימים למחיר הוא מיושן (3 הילוכים בלבד?…
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לנו כרגע דייהו סופר רייסר סוף שנת 97 54 אלף קילומטרז יד ראשונה מצב מעולה יש לנו מחשבה למכור את הרכב בגלל שהרכב מתחיל להתיישן ואנו רוצים להתקדם. כמה לפי דעתכם אנו יכולים לקבל על הרכב במכירה,המחירון כולל השקלול שלו הוא 24 אלף ש"ח? איזה רכב אתם ממליצים לקנות בסביבות ה70 אלף ש"ח?אנו מחפשים רכב משפחתי, מנוע בסביבות ה1.6 ועדיפות רבה לידני אודה מאוד על התגובות ליאור
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה, לא מזמן לקדט שלי נדפק הגיר והציריות ומאחר שזו כבר הפעם השלישית, החלטתי להעיף קיבינימט את המסחטת כסף הזו ולקנות משהו יותר אמין ולשם שינוי ספורטיבי עם (קצת) פוזה.. התקציב שלי עומד על מקסימום 35K וגיר אוטומטי חיוני, כמו כן מקסימום 1600 סמ"ק.. אודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר בקליאו RSI.. ואם אפשר אני אשמח לדעת איך לברר היסטורית טיפולים
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 311 אורחים (הצג רשימה מלאה)