Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, אתה שוכח קריטריון חשוב ואני מאמין שאם לא תבדוק אותו עכשיו תצטער אחר כך - נוחות. לא הנאה מנהיגה, פשוט נוחות. אתה יושב 180 ק"מ ביום - שזה, בהנחה שאתה עובר גם בעיר וגם בפקקים משהו כמו שלוש שעות - בתוך המכונית, אתה לא חושב שאתה צריך לדאוג לאמינות של שרירי וחוליות הגב והצוואר שלך, לפחות כמו שאתה דואג לאמינות של האוטו? תאמין לי שאתה תאבד יותר ימי עבודה מכאבי גב מאשר מתקלות (אולי עכשיו לא, אבל עוד כמה שנים בטוח), אלא אם תיקח ממש ענתיקה (כי אז תסבול משניהם).

חשוב מאוד שתבחן כמה רכבים שונים בנסיעה ארוכה ככל שתוכל, ותבדוק טוב טוב את הנוחות של האוטו בנסיעה בסוג המסלולים שאתה עובר בהם, ואת היכולת שלך להתאים את המושב וההגה בדיוק לתנוחת ישיבה נכונה בשבילך.

לי למשל היה נוח מאוד בפונטו - כשהייתי חייל שרתתי בצומת גולני ועשיתי איתה כמעט כל יום 240 ק"מ (הרצליה - גולני) וזה היה פשוט כיף! מושבים תומכים ונוחים, רכות נסיעה סבירה (לא צרפתית אבל סבירה, ומחוץ לעיר אפילו טובה).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...