Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט תפרן ואני מעוניין לקנות רכב לקמצנים, כלומר זול, אמין, ונוח יחסית. הייתי שמח לקבל המלצות על רכבים באים בחשבון.

כמה פרמטרים:

שנת 97 וצפונה (בשביל האמינות)

כרית אויר אחת לפחות (בשביל שאמא תישן בשקט)

מנוע לפחות 1400 (כדי שאפשר יהיה לנסוע בין-עירוני עם מזגן)

מזגן

מכונית אמינה שלא צריכה שיבעים טיפולים ותיקונים בשנה.

מכונית קטנה או משפחתית קטנה.

נוחה עד כמה שאפשר.

והכי חשוב - מחיר עד סביבות 30 אלף שקל (פלוס-מינוס).

מישהו אמר לי שיונדאי אקסנט עונה על כל הדרישות. מה דעתכם על האקסנט והאם יש לכם המלצות אחרות?

אופציה נוספת שנזרקה היא סקודה (ניו)-פליסיה. מה אתם אומרים?

והערה - "סטייל" או "סקסיות" של המכונית ממש לא מטרידים אותי ומצידי שהמכונית תראה כמו קופסה אפורה אבל תעשה את העבודה.

תודה מראש!

פורסם

לך על האקסנט הייתה לי כזאת שנת 97 הושבתה בגללי והשאירה אותי בחיים האוטו היה ממש במצב טוב אף פעם לא היו לנו בעיות איתו ברגע שתשמור עליו ותעשה לו טיפולים בזמן הוא ישרת אותך טוב מאוד הוא אוטו אמין ודיי מהיר רק להמחשה שאקסנט אוטו טוב אז תדע שקנינו עוד אחת שנת 2004 ואנחנו מרוצים ממנה

לגבי האוטו שאתה רוצה צריכת הדלק שלו היא 500 קילומטר לפול טנק בגיר ידני

הבעיה היחידה ביונדאי הישנות הם שיש להם חלונות חשמל לא מקוריים שמורכבים בארץ ולכן נהרסים כעבור זמן של כ7-8 שנים בערך

חוץ מזה אוטו אמין ונוח מכול הבחינות(מושבים אחזקה כוח)

האוטו הוא 91 כוחות סוס אני מאמין שתסתסדר איתו טוב מאוד

עם יהיו לך שאלות שאל חופשי

לגבי פליסיה תתרחק מהר אוטו עדין שביר ולא נוח בכלל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לך על האקסנט הייתה לי כזאת שנת 97 הושבתה בגללי והשאירה אותי בחיים האוטו היה ממש במצב טוב אף פעם לא היו לנו בעיות איתו ברגע שתשמור עליו ותעשה לו טיפולים בזמן הוא ישרת אותך טוב מאוד הוא אוטו אמין ודיי מהיר רק להמחשה שאקסנט אוטו טוב אז תדע שקנינו עוד אחת שנת 2004 ואנחנו מרוצים ממנה

לגבי האוטו שאתה רוצה צריכת הדלק שלו היא 500 קילומטר לפול טנק בגיר ידני

הבעיה היחידה ביונדאי הישנות הם שיש להם חלונות חשמל לא מקוריים שמורכבים בארץ ולכן נהרסים כעבור זמן של כ7-8 שנים בערך

חוץ מזה אוטו אמין ונוח מכול הבחינות(מושבים אחזקה כוח)

האוטו הוא 91 כוחות סוס אני מאמין שתסתסדר איתו טוב מאוד

עם יהיו לך שאלות שאל חופשי

לגבי פליסיה תתרחק מהר אוטו עדין שביר ולא נוח בכלל

אני ממש לא ממליץ על האקסנט. לפי דעתי רכב פשוט נכשל מכל הבחינות, והוא ממש לא אמין, זה דיי תלוי על איזה רכב נפלת (לדוגמא אצל חבר שלי הוא עבר חיים קלים וכל הטיפולים בזמן אבל עדיין רשימת התיקונים שעשו לרכב פשוט מדהימה).

לפי דעתי ג'אסטי זה רכב דיי בסיסי, אפשרות נוספת היא מאזדה 121 אבל בדגם האוטומט אין הגה כח (לא רשמת את זה בדרישות אז היא דיי מתאימה לדרישות שלך). אופציה נוספת אבל דיי נדירה היא טויוטה סטארלט, רכב מאוד אמין ובסיסי, השוק שלו דיי מוזר כי זה מאוד תלוי על מי אתה נופל, חברים של ההורים שלי קנו אחת כזו במצב לא פחות ממדהים הרבה מתחת למחירון למרות שמדובר ברכב בעל דרישה גבוה מאוד מכיוון שלא נמכרו הרבה (אבל מצד שני הוא גם לא כ"כ מפורסם וידוע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המחירון שלה כל כך מגוחך שזה מאפשר לך לקנות רכב בטוח למדי, עם מכללי פולקסווגן, בסכום זעום.

בסכום שיש לך אתה יכול לקנות אחת ממודל מתקדם מאד יחסית, איזור 2001-2002 , רק לך על מנוע ה 1600(זה מנוע של פולקסווגן) ולא ה 1300 המיושן של סקודה.

החסרון הוא עלויות חלפים שכנראה מעט גבוהות יותר משל יונדאי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בילבלתם אותי לגמרי לגבי האקסנט, כך שאשמח לשמוע עוד חוות דעת מניסיון של אנשים.

ג'אסטי גם מועמדת אבל הבנתי שיחסית קשה להשיג ושזו אמנם מכונית אמינה אבל כזו שעפה ברוח.

לגבי הטויוטה אני אבדוק. תודה.

ולגבי הפליסיה - למה המחירון שלה כל כך נמוך אם זו בעצם פולקסווגן צ'כית?

פורסם

האקסנט שהייתה לי הייתה יד ראשונה ועכשיו יש לי עוד אקסנט יד ראשונה זה אוטו טוב מאוד שעבר כמה התעללויות בחיים שלו והוא היה במצב מצויין תלויי איך אתה שומר עליו האוטו הזה הוא כן אמין

כמו כול אוטו תלויי איך אתה מטפל בו אתה יכול לקנות גם מרצדס ולקרוע אותה לא לעשות לה טיפולים ונראה איך היא תיסע הכול תלוי באיך שאתה שומר על האוטו אני אומר לך שהאקסנט הקודמת והעכשיוית שלי עוברות חיים קשים עושים להם טיפולים בזמן ואין בעיות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מה עם מיצובישי סופר לנסר או קריזמה לא נכנסות בתקציב אחת המכוניות הכי אמינות שאני מכיר מניסיון!

אבל אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר סופר לנסר לא כ"כ תתאים כי היא מתחממת.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש כמה מכוניות נחמדות שנכנסות בתקציב:

הראשונה היא רנו קליאו שנת 96-97,אוטו דיי נוח,זול לאחזקה.

פיגו 306 שנת 96.

סיאט איביזה שנת 98.

לדעתי אבל האוטו הכי טוב בשבילך זה הרנו.

• תוכן חדש...