Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה GSI...

colchao
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לקנות אופל אסטרה GSI שנת 1992 יד 3 עם 130,000 ק"מ שעומדת כבר שנה וחצי?

כמה להוריד לו מהמחיר? (המחירון שלה 20,000 ש"ח)

תודה...

פורסם

יש לו סיבה טובה...

האוטו עומד כי הבעלים הביא במקום מרצדס 2 מושבים חדשה ואין לו מה לעשות עם האוטו הזה...

פורסם
יש לו סיבה טובה...

האוטו עומד כי הבעלים הביא במקום מרצדס 2 מושבים חדשה ואין לו מה לעשות עם האוטו הזה...

אם הוא "הביא" מרצדס 2 מושבים למה הוא לא מכר אז?

רכב שעמד שנתיים הוא מתכון לצרות, ויצטרך לא מעט עבודה לפני שיכול לחזור לנסיעה. בנוסף יש לקחת בחשבון עלות של טסטים, תריץ חיפוש לדעתי רכב שלא עבר שנתיים טסט צריך יותר מסתם השלמת טסטים.

תעיף מבט גם בשירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14040&highlight=

גיא

פורסם
האם כדאי לקנות אופל אסטרה GSI שנת 1992 יד 3 עם 130,000 ק"מ שעומדת כבר שנה וחצי?

כמה להוריד לו מהמחיר? (המחירון שלה 20,000 ש"ח)

תודה...

אתה בטח מתכוון לקורסה די אס איי כי אסטרה גי אס איי אין בשנת 92

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

והוא בטוח מתכוון לאסטרה GSI ששווקה מ92-95 ולא לקורסה GSI ששווקה מ94-95 ( צורה חדשה ... )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאמין שאני יעזוב את האוטו הזה למרות שאין כ"כ הרבה כאלה למכירה במצב טוב.

האוטו שווה במחירון 20,000 ש"ח, ולא שווה לי להביא אותו אם יעלה לי עוד 5-6 אלף רק להעלות אותו לכביש עם סכנה לבעיות עתידיות...

תודה לכולם.

פורסם

לאסטרות ג'י. אס. איי. יש בעיות כרוניות עם מחשב המנוע ומערכת הקירור - מנסיון, היתה לי אחת שנת 1993 לפני הרבה שנים. הרכב אמנם נראה טוב (אם הוא לא עבר "התעללות" של איזה מתלהב שהפך אותו למעבדה ניידת לזיהוי ערסים) ומהיר מאוד, אבל השלדה שלו לא מוצלחת במיוחד ובאופן כללי היום מדובר ברכב ערסים/ערבים שעבר חיים קשים מאוד - בכל זאת, רכב בן 12 שנה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...