Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה בפורום..ממ בעקרון אני כמעט בן 18 לא מזמן הוצאתי רישיון..

יש לי טויוטה קורולה 93 סטיישן

יש לי כמה שאלות..לא לצחוק עליי חח אני לא מבין גרוש בדברים שקשורים במכוניות, אני ממש בור בזה.

האם אני יכול לחבר לקורולה הישנה שלי רדיו דיסקים חדשים? או שלרדיו דיסקים האלו יש חיבור אחר, שישתנה מאז ואי אפשר לחבר?

כמה עולה בערך רדיו דיסק אמין וטוב היום?

תודה לעונים, חח סליחה על הבורות..

פורסם

אהלן JMAN, ברוכים הבאים ומזל טוב על הרישיון.

לגבי השאלות:

- אמנם טויוטה 93 נשמע ישן, אבל מבחינת התקנת מערכת היא מתאימה בהחלט. לחבר יש טויוטה 92 ומותקן שם מגבר ורדיו דיסק יחסית מתקדם, כך שכאן לא צפויה בעיה. מבחינת חיבורי הצמות של הרדיודיסק עצמו, אני לא מאמין שמשהו משמעותי התשתנה.

- לגבי רדיו דיסק אמין וטוב. בכל תקציב ותקציב יש דגמים או מותגים מומלצים. אתה צריך לחשוב כמה אתה מתכוון להשקיע עכשיו ובעתיד במערכת שלך לרכב. ובהתאם לקבוע את התקציב. לכל דרישה יש מענה. אם אתה מחפש משהו קל להפעלה וקורא דיסקים אתה יכול להסתכל על פיונירים וקנוודים. יש לקחת בחשבון יציאות למגבר במידה ואתה מתכנן לחבר מגבר למערכת שלך.

בטווח מחירים של כ 800 ש"ח ה פנסוניק CQC5301 הוא מכשיר די מומלץ. אם המכשיר מגיע מהיבואן הרשמי תקבל גם אחריות ל 3 שנים כמדומני.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411350

כאשר תיסגר על התקציב המדויק והדרישות שלך מהמערכת, תוכל לקבל עצות יותר ממוקדות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

Jman2007,

לכל רכב שפועל במתח של 12Vdc ושהמינוס של מערכת החשמל הוא גוף הרכב, (עד כמה שידוע לי רק בסוסיתא המצב היה הפוך שהפלוס של מערכת החשמל היה מחובר למרכב של הרכב, וגם אז המרכב היה ברובו מפיברגלס) אין בעיה להתקין כל רדיו דיסק סטנדרטי וחדיש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אהלן JMAN, ברוכים הבאים ומזל טוב על הרישיון.

לגבי השאלות:

- אמנם טויוטה 93 נשמע ישן, אבל מבחינת התקנת מערכת היא מתאימה בהחלט. לחבר יש טויוטה 92 ומותקן שם מגבר ורדיו דיסק יחסית מתקדם, כך שכאן לא צפויה בעיה. מבחינת חיבורי הצמות של הרדיודיסק עצמו, אני לא מאמין שמשהו משמעותי התשתנה.

- לגבי רדיו דיסק אמין וטוב. בכל תקציב ותקציב יש דגמים או מותגים מומלצים. אתה צריך לחשוב כמה אתה מתכוון להשקיע עכשיו ובעתיד במערכת שלך לרכב. ובהתאם לקבוע את התקציב. לכל דרישה יש מענה. אם אתה מחפש משהו קל להפעלה וקורא דיסקים אתה יכול להסתכל על פיונירים וקנוודים. יש לקחת בחשבון יציאות למגבר במידה ואתה מתכנן לחבר מגבר למערכת שלך.

בטווח מחירים של כ 800 ש"ח ה פנסוניק CQC5301 הוא מכשיר די מומלץ. אם המכשיר מגיע מהיבואן הרשמי תקבל גם אחריות ל 3 שנים כמדומני.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411350

כאשר תיסגר על התקציב המדויק והדרישות שלך מהמערכת, תוכל לקבל עצות יותר ממוקדות.

יואב

טוב, קודם כל תודה רבה יואב, עזרת לי..

אני מחפש רדיו דיסק בסביבות ה 400 ש"ח לא יותר.

משהו אמין וטוב.

פורסם

קשה למצוא משהו אמין וטוב במחיר הזה, אולי ביד שניה תוכל למצוא לך כמה מציאות...

בשביל לקנות משהו חדש (אמין וטוב) תצטרך 550-600 שקלים (פנסוניק,פיוניר).

פורסם

טוב, אז ענית לשאלה של התקציב. כפי ש"מתקין על" ציין בתגובתו, קשה למצוא משהו אמין וטוב במחיר הזה.

תנסה להגדיר מהן דרישותיך מהרדיו דיסק. מה זה בדיוק אמין וטוב בעיניך ואיך נראית שאר המערכת שלך.

בכל מקרה, גם בתקציב נמוך הייתי הולך על דגמים פשוטים של מותגים מוכרים כמו PIONEER או KENWOOD ודורש אחריות.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...