Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו בי, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הסיבה שאני כותב כאן, היא כי יותר אנשים מכירים אותי, ואני יודע שהיעוץ יהיה יותר מקצועי וכאן בייתי פה אני גדלתי...

אז ככה, היום נסעתי לתומי ברחוב התקווה פינת הדר ברמת גן, כשאני נוסע בהתקווה לכיוון ז'בוטינסקי, ולהרכבים שעומדים בפניה מהדר להתקווה יש תמרור זכות קדימה לפניה ימינה, ותמרור עצור שמאלה. אני נוסע ישר,ורכב שפנה ימינה נכנס בי בדלת הנוסע. הנזק: דלת מעוכה, זכוכית שבורה, מגנון פתיחת דלת שבור. הנזק לרכב שנכנס בי: שריטה על הצד של הפגוש.

במקרה הייתה נוכחת במקום האירוע ניידת משטרה, אך השוטר טוען שלא ראה כלום. ביקשתי מהנהגת הפוגעת (כן, נהגת...) את הפרטים, והיא טענה שהיא שכחה את הביטח חובה בבית, וזה בנוכחות השוטר. הוא מצידו המתין איתי עד שבעלה של הנהגת הביא את הביטוח חובה, החלפנו פרטים ונסענו לדרכינו. במקרה הייתה לי באוטו מצלמה, וצילמתי את הנזקים לשתי המכוניות, ואת הצומת, צילמתי את הפתק שעליו רשמתי את הפרטים שנתתי לה, והלכתי למיון.

השאלה שלי,היא מה עושים הלאה? למי אני הולך, מה צריך לקחת, מה להגיד למי, ממי לקחת את המזוודה ולמי להעביר... אההה? נסחפתי... לא נורא... אז מה עושים?

חשוב לציין שבעשר דקות שהייתי שם, היא שינתה את הגרסה שלה לפחות שלוש פעמים, וזה בנוכחות אמא שלי.

מצ"ב שרטוט של האירוע.

תודה מראש לעוזרים,

דימה.

תאונה.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

קודם כל נוסעים למיון ( כדי לקבל החזר ביטוח חובה )

אח"כ מודיעים לסוכן הביטוח על התאונה

לוקחים את פרטי הנהגת הפוגעת ומגישים תלונה ( כן - תלונה ) במשטרה על ת.ד. ( תאונת דרכים )

ותתחיל לאסוף כל מסמך הנוגע לתאונה ובמיוחד ניירת רפואית ( והמבין יבין )

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

קודם כל לך לביטוח, תן להם לעשות את העבודה הקשה, תדאג שיפנו אותך למוסך ע"מ לתקן את הנזק, תהיה נוכח בכל שלב במוסך, השמאי יצלם הכל, הם יטפלו בניירת, אתה רק תפקח על נכונות הפרטים ותקפיד על דיוק, שלא ינסו לחפף מפה או משם...ובמקומות אחרים, שלא יקנו את גרסת הנהגת המטומטמת אלא את האמת ! יש לך מצלמה, תעדת הכל, יש לך עדים, הוכחות, נגמר הסיפור ! - אפילו בלי כל זה הרי ברור שאם היא נכנסה בך ולה היה תמרור "תן זכות קדימה", אתה לא יכול להיות אשם בשום מקרה ! היא בכל מקרה הייתה חייבת להאט, אם צריך אז לעצור, אבל לא להכנס לצומת כאשר אתה נמצא בה, לא משנה באיזה מהירות. אפילו אם בלמת פתאום והיא לא שמה לב (יש להם את כל הסיפורים בעולם, רק כדי לצאת נקיה וכדי שבעלה לא יהרוג אותה).

*כל זה בתגובה לזה שאמרת שהיא שינתה את הגרסה שלה מס' פעמים. תעמוד על שלך !

אתה תהיה בסדר, זה קורה לאנשים כל יום...לא להלחץ ולא להכנס לפניקה, כולה ברזל אחי, וקצת זכוכיות ופלסטיקים...:wink:

אבל אני חושב שתצטרך להשאיר פקדון במוסך עד שיגיע הכסף מהביטוח, תלוי בביטוח שלך...

יש לנהגת המפגרת הזאת צד ג' ?

לך יש מקיף ?

נ.ב. מהם הרכבים המעורבים בתאונה ?

פורסם

דני- הייתי במיון, והם שלחו אותי לתחנת המשטרה החדשה ביפו, (סלמה 20). יש לי את כל הניירת הרפואית מהמיון, יש לי תמונות של מקום האירוע ושל הנזק שנגרם למכוניות. בגלל שהתאונה התרחשה בשעה מאוחרת יחסית, הסוכנת ביטוח שלי לא הייתה במשרד. כמובן שלקחתי פרטים מהנהגת, שבכלל הרכב רשום על בעלה, וסמתוכה שלמה. לא משנה, למה הכוונה "החזר ביטוח חובה"?

רוברט- תודה על הדאגה, אני מעריך את זה. עכשיו, לה יש מקיף (מיצובישי לאנסר 2004)

לי יש צד ג' (רנו קליאו 92).

אגב, כמה אחוזים זה טולטאל לוסט? והאם כדאי לדרוש שישביתו אותה, או לדרוש תיקון, ואם כבר מה, אז איפה כדאי לבקש שיעריכו את הנזק, במוסך המרכזי? או בהסדר? ואתה יודע במקרה כמה אחוזים זה יעלה את הפוליסה?

בתודה,

דימה.

פורסם

דימה, ברוך הבא (עד כמה שזה נשמע רע) למועדון ההאצ'בק הדפוקות.

לפני מספר שבועות, בתאריך 12.12.2005, חזרתי לביה"ס ללימודי ערב, בסביבות השעה 15:40, כאשר אני במהירות זחילה בהילוך ראשון (10-15 קמ"ש) בנתיב הימני של צומת הולץ לכיוון שכונת התקווה, נכנסה בי אחת עם גולף.

הנזק לה: כלום.

הנזק לי

PICT0202.jpg

מה עוד, שאם זה לא היה גרוע מספיק, הרצפה בבגאז' שלי חלודה (מיכל שפריצרים שדלף), והמכה הזו קרעה את הפאנל לגמרי.

PICT0209.jpg

עכשיו אני מצטייד בפק"ל של שטיחוני גומי ושקיות ניילון - כי המים נכנסים לבגאז'.

עכשיו הקטע הכי מצחיק הוא, שהיא יצאה מהאוטו, הביאה לי פרטים והכל עבר חלק.

כמה שעות מאוחר יותר קיבלתי שיחת טלפון מבעלה: "לא קרה לאוטו שלך כלום" (מבלי שהיה בכלל במקום התאונה). הזמנתי אותו לראות את המכה, והוא התחיל לגמגמם לי, שאני אעשה לו טובה ואבוא לקראתו למוסך של חבר שלו, סרבתי בכל תוקף - למה שאני אבוא לקראתו?

נסעתי למוסך שאלתיאל להערכת נזקים - 1100 שקל.

500 שקל חלקים, 600 שקל עבודה (ישור, צביעה, פגוש חדש, ושני פינות פגושים).

הוא אמר לערב את הביטוח, וערבתי, אבל אז התחילה סחבת על גבי סחבת... וכנראה שלבסוף נגיע לפשרה, אני לא מתכוון להתפשר על פחות מ700 שקל. כי אני יוצא בהפסד גם ככה.

מה עוד, למדתי מהי סוכנות ביטוח טובה - ושלי, לא כזו.

אל תוותר, לי פשוט אין כוח להסחב למשפטים ולהפסיד ימי עבודה+לימודים... זה הצרה שלי.

אף פעם לא הבנתי אנשים שאמרו שמכרו אוטו בגלל שעבר תאונה (לעיתים אפילו קלה יחסית) בטענה ש: "יצא להם החשק מהאוטו".

רק אחרי התאונה הזו הבנתי עד כמה הדבר הזה נכון. יצא לי כל החשק מהאוטו. ולפעמים, אני חושב לעצמי שאם הייתי יודע שזו תהפוך לכזו סחבת, הייתי משלב לרוורס ולא לוקח שבויים**... תמות נפשי עם פגושים.

מוגש כחומר למחשבה.

עידן.

** נראה לכם?!!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

" החזר ביטוח חובה "

המשורר התכוון לתביעה שמוגשת לחברת הביטוח שלך .

התביעה מוגשת ע"י עו"ד שמתמחה בעניין ותובעת למעשה את נזקי הגוף שנגרמו לך כתוצאה מהתאונה , כמו כאבי גב חזקים וכו'

העיקר תהיה בריא וסע בזהירות

גם אם אתה הנהג הטוב ביותר בעולם - זה שממולך לא .........

פורסם

הלו!!!

זה פורום אספנות - לא פורום רמאויות.

דלת עקומה - לא סיבה להתחיל להמציא סיפורי מעשיות.

נפגעת ? יהיו לך מסמכים רפואיים . לא נפגעת ? אל תנסה להתעשר ע"ח ביטוח החובה. בסופו של יום - זה פוגע בכולם. :evil:

פורסם

שבת שלום,

ראשית, טוב שהיית במיון ויש לך אישור על כך. מובן שחשוב מאוד ללכת גם למשטרה ולדווח. בנושא הרפואי, עדכן את רופא המשפחה שלך, והוא יוכל לייעץ לך מה הלאה. ייתכן ויופיעו כאבים גם אחרי תקופה. (מנסיון שקרה לי אישית, הכאבים החלו שבועיים אחרי כן וחייתי איתם כ 20 שנה).

לגבי הנזק למכונית: פנה למוסך שלך ורק אליו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, רק לזה שאצלו אתה מטפל ולו אתה מאמין. אם אין לו מחלקת פחחות, הוא יקשר אותך לפחח שהוא עובד איתו. אל תלך לפי המלצת הביטוח, כי שם הם מחפשים את טובת חברות הביטוח גם אם זו תביעה לצד ג'.

הזמן שמאי מטעמך, זה שבעל המוסך שלך רגיל לעבוד איתו. רק הוא ייתן לך שמאות אמיתית.

בקש מסוכן הביטוח שלך סיוע בכך שהוא יגיש את התביעה לצד הפוגע. אם הוא סוכן רציני, הוא יסייע לך בעניין, ואם לו, יש לך סיבה מספיק טובה לחפש סוכן אחר. במקרה כזה, צור קשר עם סוכן הביטוח של בעלי הרכב הפוגע, דווח לו על התאונה, כי ייתכן והנהגת תתנער מאחריות וכלל לא תדווח. אם הם ישרים, והודו באחריות ומשלמים, בסדר. ייתכן כי בשיחה עם סוכן הביטוח הם לא יפעילו את הפוליסה ויישאו בנזק בעצמם.

אם לא יוצא כלום, יש לך עילה לגשת לבית משפט לתביעות קטנות. גם כאן, אם סוכן הביטוח שלך רציני מספיק, הוא יסייע בידך להכין כתב תביעה, ואם לא, כאן בפורום יהיה מי שיעזור.

לסיכום, תרגיש טוב. זה יותר חשוב מהמכונית.

אל תתבייש לפנות בבקשת סיוע לחברים כאן. אתה יכול תמיד לפנות אלי בפרטי ואשמח לכוון אותך לכוון הנכון.

שבת שלום

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

חברים יקרים

חלילה שלא ישתמע מדברי שאני רומז לרמאויות

כפי שציינתי - חס וחלילה במקרה של פגיעת גוף .........

אם אדם נפגע בתאונה אזי זכותו לתבוע !

בכל מקרה אני שם את הדגש על נהיגה בטוחה שמירה על זהירות וכמובן בריאות

אנא קראו את כל התגובה ואז האשימו

ושוב : גם אם אתה הנהג הכי טוב בעולם - זה ממולך לא בהכרך גם הנהג הכי טוב

בקיצור סעו בזהירות וזיכרו לא להיות צודק אלא להיות חכם .

פורסם
קודם כל נוסעים למיון ( כדי לקבל החזר ביטוח חובה )

ותתחיל לאסוף כל מסמך הנוגע לתאונה ובמיוחד ניירת רפואית ( והמבין יבין )

זה היה רמז מספיק עבה , או לפחות אחד שיכול להיות מובן ככזה.

אם לא זו כוונתך - בסדר גמור- רק רציתי להבהיר את הדברים. התופעה נפוצה (מדי) , וגורמת לחברות הביטוח להתייחס לכל תובע כרמאי בפוטנציה - מה שפוגע בעיקר באלה שצריכים את הפיצויים באמת.

פורסם

שמר, תעשה טובה, אתה לא היית שם אז אל תגיד משהו שאתה לא יודע. אני לא מבקש יעוץ על איך לרמות את הביטוח, או לגרום למישהו לשלם במרמה. אני שואל מה עושים (עם זה עדיין לא מספיק ברור מהכותרת). דלת עקומה?! הלוואי דלת עקומה, דלת שלא ניתנת לתיקון זה לא עקומה, זה מרטשת. ושברי זכוכיות בכל האוטו זה לא הדבר הכי נעים בעולם כמו כן גם מנגנוני נעילה שנתלשו ממקומם, ומנגנון הרמת החלון שגם הוא נדפק.

אני נפגעתי, אני הייתי במיון והם מצאו פגיעה, וכמובן שגם יש לי מסמכים על כך.

שלו- אם אין לך משהו מועיל להגיד, אז אל תתערב.

אורן, כודם כל תודה. כרגע אני מרגיש בסדר, למראת שעדיין אני יש קצת סחרחורת.

הבעיה היא שאין לי מוסך קבוע שאני עובד איתו. זה מוסכים מזדמנים, שקרובים למקום, או ששלחו אותי אליהם. אבל אני מאמין שמכל האנשים שאני מכיר יהיה איזה מישהו שיש לו מישהו אמין, שיפנה אותי למישהו אמין.

אני יערוך לסוכנת שלי טבילת אש ונראה אם היא רצינית. מקסימום מחליפים סוכן... אבל הבעיה היא שככל הנראה הנהגת הפוגעת תנסה להתנער מאחריות, כי כמו שכתבתי בהודעה המקורית, בעשר דקות היא שינתה את הגרסה שלה שלוש פעמים לפחות, בנוכחות אמא שלי.

(פעם אחת היא אמרה שני זה שנכנסתי בה כי ניסיתי להידחף בין מכוניות. פעם שניה היא אמרה שהיא נכנסה בי כי לא נתתי לה זכות קדימה. פעם שלישית היא אמרה שאני עמדתי מאחוריה ובגלל שהיא עמדה הרבה זמן ולא נכנסה לצומת, אז אני עקפתי אותה וכתוצאה מכך גרמתי לתאונה) בקיצור, העיקר להיתנער מאחריות. כאשר בנוכחות השוטר, היא לא אמרה כלום. (אני מאמין שאם יהיה צורך גם את השוטר לא תהיה בעיה למצוא, כי בסה"כ הוא עובד בתחנה של רמת גן ,ואני מכיר משם כמה אנשים.) יום ראשון אני יסע לתחנה של סלמה, ויפתח תיק תאונה, ואני מקווה שזה לא יגיע למשפט. תודה בכל אופן על הצעת העזרה, ואני יהיה איתך בקשר אני מאמין. ותודה בכול מקרה...

הסיבה שכתבתי את ההודעה דווקא בפורום הזה, היא כי אני סומך על האנשים כאן, ואני מכיר את האנשים כאן. ואני יודע שכאן אני יקבל תגובה מקצועית ועוזרת.

בתודה,

דימה.

פורסם

זה יגיע למשפט, ועוד איך יגיע למשפט, תכין את עצמך נפשית, קח שמאי טוב, ותשתה מים.

אותי הולכים לתבוע כי אני לא מוכן לשלם לבנאדם על פנס שנשרט :|

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כנס בהם בחזרה...

עכשיו ברצינות: לפני כמה חודשים קרתה לי תאונה קטנה ולא מזיקה, ממנה למדתי שלא משנה מי אשם ומי לא!!!

לך יש ביטוח מקיף? יפה. זה כל מה שצריך לעניין אותך. יש לך את כל הפרטים של הנהגת? נתת לה את כל הפרטים שלך? אז תוכלו להיפרד כידידים. מרגע זה חברת הביטוח מתחילה לטפל בעניין, ובהנחה שלא קרה נזק רפואי לשני הצדדים, כל העניין יסתיים בכך שתשלם השתתפות עצמית, תלך למוסך ושלום על ישראל.

לאנשים יש נטייה לעשות טרררם מכל תאונה קטנה, ואין צורך

יום טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...