Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יונדאי אקסנט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות יונדאי אקסנט אל.אס. יד 1, 1500 סמ"ק, שנת 97, אוטומטית.

הרכב רשום על שם חברה.

אני מכיר היטב את ההיסטוריה של הרכב הזה ואת הנוהג בו. הרכב מטופל בהתאם להוראות היצרן.

 

שאלתי : הרכב גמע 140,000 קילומטרים, האם כעיקרון רכב מסוג זה שעבר קילומטראז' שכזה יכול להמשיך וליסוע נגיד 15,000 ק"מ מידי שנה ללא בעיות מיוחדות מעבר לדברים השוטפים. או במילים אחרות האם החל מאיזשהו קילומטראז' מסויים לא משתלם לקנות רכב כזה כי הפוטנציאל לבעיות הוא גדול מידי?

 

יש לציין שהרכב נוסע ממש טוב, לאחרונה הוא עבר טיפול שבעקבותיו הוחלף האלטרנטור.

 

שאלה נוספת: מחיר המחירון של הרכב הינו 37,000 ש"ח, אך מה לדעתכם שווי השוק האמיתי שלו בהתחשב בקילומטראז' ובכך שהוא רשום על שם חברה.

 

תודה מראש.

פורסם

לפי המחירון המשוקלל המכונית שווה 33000 ש"ח

 

בהתחשב בתנאי השוק, 30000 ש"ח נראה סביר.

 

הרכיב היחיד שמדאיג אותי בקילומרז' הנתון, הוא תיבת ההלוכים, יש לבדוק את מצבה בשבע עיניים.

 

כמו"כ אפילו שהנך מכיר את הרכב ובעליו אני ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה במכון לפני הקניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שימו לב לדבר משונה במחירון האינטרנט של לוי יצחק. כאשר בוחרים בסעיף הבעלות בבעלות "חברה או עמותה" מקבלים שווי רכב לאקסנט של כ-33,000. אך כאשר מזינים בסעיף הבעלות "רכב צמוד למנהלים ועובדים בכירים" יורדים למחיר מחירון של כ- 30,000 ש"ח.

 

מישהו יודע למה זה? מה ההבדל בין שתי הקטגוריות ולמה דווקא לרכב "צמוד למנהלים" יש ערך נמוך מרכב "חברה"?

פורסם
לפי המחירון המשוקלל המכונית שווה 33000 ש"ח

 

בהתחשב בתנאי השוק, 30000 ש"ח נראה סביר.

 

הרכיב היחיד שמדאיג אותי בקילומרז' הנתון, הוא תיבת ההלוכים, יש לבדוק את מצבה בשבע עיניים.

 

כמו"כ אפילו שהנך מכיר את הרכב ובעליו אני ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה במכון לפני הקניה.

 

תודה על המידע zvit

×
×
  • תוכן חדש...