Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שגם לקרוא להורים שלהם לא יפתור את הבעייה, כי זה לא יצא להם מהכיס.

הייתי ממליץ לחבר שלך לבדוק עם מי הוא "התכסח" לאחרונה, כי עובדה ש"מטפלים" רק ברכב שלו ולא ברכב שלך שזה לשלו וחונה באותו מקום.

דבר שני, אם בצבא הבינו שזה עובד, גם אצל חבר שלך זה יעבוד-מארב.

שיקרא לעוד כמה חברים אם צריך, וכמו שקודמי ציין פה, לתפוס אפילו רק אחד מהם,אם זה ילד קטן אז להפחיד אותו שאתם תתקשרו למשטרה, ותקח טלפון של ההורים שלו ותבהיר להם שאתם מזמינים משטרה אם הם לא מוכנים לשלם את עלות הצמיגים, ולא יזיק גם לתת לילד איזו סטירה שתסובב לו את הפנים ותעורר אותו קצת ש"ככה לא מתנהגים"...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס תארבו להם בשעות הפעילות שלהם , כל אחד תופס מהאורבים תופס ביד לום,בזנט,פטיש 5 קילו,צלחת בילום או כל דבר שעשוי מברזל והוא בעל משקל נכבד :-) ברגע שתופסים את הבני זונות מניחים להם את הידיים על הרצפה ועושים להם מהידיים שניצלים ככה שבזמן הקרוב הם לא יוכלו לתפוס יזה כלי לעשות איתו פנצ'ר ... האופציה השניה היא שוב , לתפוס אותם לקשור אותם עם אזיקונים ואיזולירבנד חבלה על כל הפנים כולל הכל , להוליך אותם בעירום בכל הקניון ואז לקרוא למשטרה .

ים long time no

פורסם
אני יודע קבוצה של איזה 10 איש בני 15-17.
ועמדת וצפית איך מפציצים לך ת'רכב בחזיזים ??????

חבורה של 10 הומואים בני 15-17...

ואתה מתבונן לך להנאתך , מבלי לעשות כלום ?

( להתקשר למשטרה = לעשות כלום )

סליחה , אתה לא - לא עושה כלום , אתה רושם לנו כאן...

מה אתה רוצה ? הם היו אצלך בחניה ולא עשית כלום .

למה אתה רושם לנו ? אתה מצפה שאנחנו נתפוס לך אותם ?

חביבי , הייתי קושר אותם לעץ הקרוב ומצית את הכושילאמא שלהם ( סליחה , מטריפה אותי המחשבה )

מה אני אגיד לך , בהצלחה , אולי מתי שהוא הם ירגעו וירחמו עליך .

כנראה רק זה מה שיעזור לך . אתה לא מנסה לעזור לעצמך...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חברי פורום נכבדים,

לפני שאתם רצים לשפוט כל כך בחומרה את אלו שחתכו את הצמיגים של חבר של מר מיצובישי, ראוי שתזכרו את הגישה של אותו מר מיצובישי כלפי שאר האנושות בכלל, והשכנים שלו בפרט, כפי שהיא משתקפת בשרשור הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99222&page=4

כך שאם חבר של מר מיצובישי מתנהג כמוהו, אני דווקא חושב שיפה מצד השכנים שהפגינו איפוק ורק חתכו לו את הצמיגים.

אם חבר של מר מיצובישי לא מתנהג כמוהו אלא מתנהג כמו בן אדם, אני מתנצל ומצטרף לגינויים.

פורסם

חביבי , הייתי קושר אותם לעץ הקרוב ומצית את הכושילאמא שלהם ( סליחה , מטריפה אותי המחשבה )

יאשה, אני לא יודע מי אתה, איפה אתה גר או מה הגדול שלך אבל......

היום ילדים בני 15-17 זה יכול להיות משהו מאוד מסוכן, חבורה של מסובבים מתלהבים שלחצי מהם כנראה יש סכין שבשלוף והם בכלל לא מבינים מה המשמעות והתוצאות של מה שיקרה אחרי....

בזמן שאתה מרביץ ל-2-3-4 מהם בו זמנית (נניח..) בא ה-5-6-7 ומפנצ'ר אותך כמו שפינצ'רו למיצובישי ת'צמיגים...

אני חושב שלתת עצות מסוג זה קצת בעייתי, מ-2 סיבות:

1. אני לא בטוח שברגע האמת אתה גם הייתה עושה את זה (שוב, אני לא מכיר אותך - אבל זה לא הנק' העיקרית)

2. עוד יישב פה איזה מישהו, יקרא את זה, יעשה את זה יום אחד ואנחנו נקרא עליו בעיתון.

בסילוסטר עברתי ברחוב הראשי של באר-יעקב (למי שלא יודע איפה זה - זה איזה יישוב מאעפן מלא בערסים וכול מיני פנינים אחרים ליד רמלה/צריפין).

בקיצור על כביש הראשי עמדו שמה איזה 2 ילדים מפגרים (ערסים בהתפתחות) באמצע הכביש והייתה להם ערימת ניירות וזרקו על מכוניות שעברו.

עכשיו מילא זה מסוכן שאתה נוסע שמה והילד יושב לך באמצע הכביש ואוסף את הניירות אחרי הוא עוד עומד לך ליד החלון ומעיף את זה על האוטו.

בקיצור התקדמתי קצת, עצרתי בצד, ואמרתי לחברים שלי שהיו באוטו - בואו עכשיו נפרק את המספרים, נחזור לשם ונגרום לעבור את הסילוסטר במיון - הם כמובן לא הסכימו - ובצדק.

על פעולת "נקם" כזאת ברגע של עצבים אפשר להסתבך אח"כ המון.

פורסם
לפני שאתה כותב שטויות! תתחיל לקרוא! חתכו ארבעה צמיגים לחבר שלי שיש לו אוטו זהה לאוטו שלי! ותגיד לי מה הקשר ביכלל בין זה שחתכו 4 צמיגים ל תגובות שלי בשרשור ההוא? אם אתה שוב פעם מנסה להצחיק כמה חבר'ה פה בפורום אז בבקשה אבל לא על חשבוני.

האמת היא שעד ששמר שם את הקישור לתגובות שלך בנושא ההוא, היתה לי קצת "השתתפות" בכאב שלך (או של חבר שלך... WHATEVER).

הקשר בין התגובות שלך שם לאונסי הצמיגים שלך הוא קשר ישיר.

חוסר התחשבות בזולת והרגשת אי איכפתיות על רכושם או רגשותיהם של אחרים:

אם אתה היית שם את המוזיקה המזרחית שלך בפול ווליום ואני הייתי צריך לא לישון בדיוק לפני הגשת הפרוייקט שלי באוניברסיטה, הייתי חותך לך גם את הרזרבי מרוב עצבים.

תחשוב על זה קצת.

כמו שאמר שמר - קודם נעשה שיפורים להולכים על שתיים אחר כך נתקדם....

נ.ב.

מיצובישי, אתה אולי לא תאמין - אבל בדיוק בגלל זה עברתי לגור במושב.

לא רוצה צמיגים קרועים ולא רוצה ערסים עם חלונות פתוחים.

תענוג.

פורסם
הומו .

יאשה או שאתה חזק מאוד, או שאתה טיפש מאוד...

זה לא ילדים בני 12... וכמה שלא תהייה חזק, עדיין אם הם יבואו 10 סביר להניח שהם יקרעו לך את התחת... אלא אם כן הם סתם הומואים... :-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...