Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שבאותה הזדמנות הם גם לא הוסיפו לו עוד כל מיני קישוטים על הדלתות... צביעה של דלת היא כמה מאות שקלים במקרה הטוב...

אני מקווה שתתפסו את החלאות. למרות זאת, צריך לזכור שאין ענישה חזקה במדינת ישראל וחבל. חבל מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כ 10 ד"ק קבוצה של פרחחים זרקו חזיזים על המכוניות באותו המקום רק שהפעם אני הייתי בסביבה וישר יצרתי קשר עם משטרת ישראל,המשטרה הגיעה למקום דיברה עם החארות 3 ד"ק ונסעה משם! דאמן אילו עצבים קיבלתי באותו הרגע :x.אחת הבעיות באותו המקום חוסר תאורה לאחר השעה 12 בלילה העירייה חוסכת בחשמל ומכבה חלק מהפנסים ולכן יש חושך ואפשר לעשות שם מה שרוצים.

חבל שאני נשארתי לבד הערב בעיר וכל החבר'ה שלי נסעו לבלות ולא היה לי איך לטפל בזה לבד:| .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני יודע קבוצה של איזה 10 איש בני 15-17.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בנצי תודה על הניסיון לעזור אבל אני מהצפון.

פורסם
גם האוטו שלה נראה לא פחות טוב מהסופר לנסר(מגנזיום,בקליות שחורות מאחור,מסכות מקדימה).

הממממ.... :?

ואללה אחלה הסברים .. ממש לעשות העתק הדבק לHOW STUFF WORKS ... :?

וסתם , כנראה שלא הבנתי - תמיד ששואלים כאן שאלה ,

אז מי שלא יודע את התשובה מנסה להצחיק - אבל בפועל מצחיק את עצמו בעצם?

אפשר הסבר של מה זה פנימית?

אפשר אולי שתפתח את העיניים שלך ותקרא את התשובות ? :evil: אגב - אף אחד לא חייב לך כאן כלום.

פנימית כמו באופניים.
פורסם

חבר'ה יש עידכונים! הבוקר חבר שלי קיבל עוד תקר נוסף באחד הגלגלים :?,אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות.

פורסם
חבר'ה יש עידכונים! הבוקר חבר שלי קיבל עוד תקר נוסף באחד הגלגלים :?,אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות.

אותו חבר??? באותו מקום????

פורסם

כן,הכל אותו הדבר.

פורסם

כן, אנחנו שכנים והמכוניות שלנו עומדות בצמוד, קמתי בבוקר כדי לנסוע לעבודה וראיתי כי הגלגל הקידמי שוב עבר אונס.

פורסם

אני במקומכם , הלילה מחכה להם אם אתם צריכים עוד כמה אנשים אז מזמין כמה חברים.

ברגע שהילדים האלו מגיעים יורד אליהם תופס אחד או שניים מהם (תלוי כמה אנשים אתם) , אומר לו שיגיד עכשיו את המספר טלפון של אבא או אמא שלו , מתקשר לאחד ההורים ואומר להם שאם הם לא מגיעים עם הכסף של עלות הצמיגים הילד שלהם יבלה את השבוע בבית חולים .

רק כוח יפתור את הבעיה , אין לכם מה לסמוך על המשטרה העניין הזה באמת לא בסדר ראש העדיפויות שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...