Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:evil: לא תאמינו היום בבוקר חתכו לחבר שלי 4 צמיגים חדשים של KUMHO, הבני ***** בטח חתכו עם סכין בדופן הצמיג וכל מה שנשאר היה זה לשים פנימית ב כל ארבעת הצמיגים :| .

מה שכן החראות לא ידעו שיש מצלמת מעקב והם נראים על הקלטת כרגע אנחנו מנסים לזהות מיהם.

אני מאוד מקווה שאלו לא האנשים שאני חושד בהם,כי אם אלו הם אז....:x

מקווה שאם אלו הם בכל זאת אותם האנשים והם כרגע קוראים את התרד הזה אז כדאי לכם להזהר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אצלך בעיר?

עריכה: אם אתם יכולים לזהות את המשחיטים בקלטת תגישו תלונה במשטרה ותתבעו אותם. אל תפרקו להם את הצורה זה לא שווה את זה.

ע כמה שזכור לי אתה לא יכול לשים פנימית אם יש חתך בדופן. זה מה שאמרו לי בפנצ'ריה כאשר באתי אליהם עם חתך בדופן הצמיג אצלי ברכב (קרה בגלל בור ולא משחיטים).

פורסם

תמסור לחבר שלך שאני מקווה שהוא יתפוס את החארות האלה..

פשוט לא יאומן..

אני מזדהה איתו (גנבו לנו את הטאסות מהאוטו לפני חודש וחצי..).

כל הכבוד שצילמתם את הארוע.

נ.ב: אחרי עריכה... אסור לשים פנימית בטיובלס.. ואם זה בדופן הצמיג, חברך יצטרך לקנות רביעייה חדשה...

:(

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
איפה אצלך בעיר?
הסופר לנסר השנייה שזהה לאוטו שלי!

אין לו כסף ביכלל! הבן אדם מסכן!.

זה האוטו אלו הם הצמיגים:

S.L.Mafia.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
:evil: לא תאמינו היום בבוקר חתכו לחבר שלי 4 צמיגים חדשים של KUMHO, הבני ***** בטח חתכו עם סכין בדופן הצמיג וכל מה שנשאר היה זה לשים פנימית ב כל ארבעת הצמיגים :| .

.

לא מדוייק.

בנוסף למה שאמר זה שלפניי , אתם צריכים גם לדאוג לסידורי ההלווייה.:idea:

די בזול , חיים ב-1500 שקל. לא ?

גם הפנצ'רמאעכר שעשה לכם את העבודה הוא עבריין :evil:

פורסם

שמר אתה צודק ב 1000%,אני ממש לא יודע מה לעשות! לבן אדם אין כסף ביכלל.

מה שכן אפשר לשים זמנית את הגלגלים 13' שנשארו אצלו עד שיהיה לו כסף לשים חדשים!.

אבל תסכימו איתי שזה לא פתרון לקנות כל פעם צמיגים חדשים עד שלא יודעים מי העבריינים.

יכול להיות שהתבלבלו בין המכוניות שלי לשלו ובעצם ניסו לעשות את הנזק לאוטו שלי.

לבנתיים אני אשים עוד מצלמה מזווית אחרת בשכונה שלי בתקווה שהחארות יבאו גם אלי לשכונה לעשות לי את הנזק וכך נוכל לתפוס אותם,כמו כן הגברתי את הרגישות של החיישן באזעקה למקסימום ועכשיו כל נגיע בצמיג האזעקה פועלת אצלי.

פורסם
לבן אדם אין כסף ביכלל.

למי שאין כסף לא קונה ג'אנטים של OZ. למי שאין כסף לא נוסע במיצובישי לאנסר, אלא נוסע בפיאט אונו. התירוץ של אין כסף לא ממש משכנע.

בכל מקרה, מקווה שתתפסו את הגנבים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
למי שאין כסף לא קונה ג'אנטים של OZ. למי שאין כסף לא נוסע במיצובישי לאנסר, אלא נוסע בפיאט אונו. התירוץ של אין כסף לא ממש משכנע.

פליקס

פליקס אתה לא לגמרי צודק! כשהבן אדם קנה את כל מה שרשמת הבן אדם עבד היתה לו הכנסה קבוע,כרגע הבן אדם סטודנט ללא כל עבודה וללא גרוש על המנוש וחי על חשבון ההורים שלו כשרק אחד ההורים שלו עובדים על שכר מינימום.
פורסם
התמונה להמחשה בלבד זה לא הרכב.
זה בידיוק זה הרכב!

אני אפרסם מאוחר יותר את התמונות של החתכים ולבנתיים אני אלך לדבר איתו שישים זמנית את הגלגלים הישנים.

פורסם

פליקס

אני מסכים איתך מלבד העובדה שהרכב בתמונה הוא מיצובישי סופר לנסר ולא מה שכתבת.

הלאנסר הם דגמים יותר ישנים מהסופר לנסר.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר הוא צריך לימכור את ה SUPER כדי ליקנות 4 צמיגים ללאנסר ואז זה ישכנע אתכם ?

רגע ! למה הוא צריך לשכנע אתכם ?

אהה אתם נותנים לו מילגה , נכון שכחתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואני מתקן אותך כי המכונית היא לא "סופר" לנסר. "סופר" לנסר זו המצאה של היבואן הישראלי על מנת לשכנע אנשים שזהו רכב לשופרסל (כלומר עגלה). במילים אחרות אין ולא היה ולא נברא דגם בשם מיצובישי "סופר" לנסר, בעולם הרכב נקרא מיצובישי לנסר.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

תאמינו לי שזה ממש לא משנה איזה אוטו זה,נרא איך אתם הייתם מדברים אם הייתם מתעוררים בבוקר והיתם רואים כזה דבר,אני לא מייחל לאף אחד כזה דבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...