Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע בלי רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לקבל מידע מיש שיכול לעזור ...

בעיקרון אני מתכנן לקנות אופנוע כביש.. ולא אין לי רישיון ..(תחכסו ממני את ה "לא ולא "..)..

עכשיו איך הולך הפרוצדורה של הביטוח והטסט.. האם אפשר לעשות ביטוח או טסט בלי תלות כל שהי של אחד בשני.... ואם יש בצורה עקיפית כזו גם אשמח לשמוע מבעלי נסיון כמובן...

תודה...

פורסם

אם האופנוע על שמך מישהו מורשה מטעמך יכול לעשות טסט

בטסט בודקים ביטוח,

הביטוח מכסה (היגיון האא?) רק שיש לנוהג רישיון לאותו סוג של כלי רכב

וזה אומר גם ביטוח כל נהג שתעשה יכסה על השכן ולא עליך וזה אומר שאתה עושה ביטוח לחינם

ובכלל אני אומר שיש לך שאלה של ילד בן 16, תהיה קצת מציאותי, לא אתה המצאת את הגלגל.

תעשה טסט והאופנוע יהיה חוקי ואתה לא תהיה חיוקי עליו אז מה זה שווה?

תעשה ביטוח בשביל מי?

פעם שניה: לפי חוק מדינת ישראל שאדם נוסע ללא רישיון הוא אוטומטית נוהג גם בלי ביטוח כי הביטוח (ולא משנה איזה) לא יכול לחול עליו

זה שני עבירות בעבירה אחת

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כן.. אבל כל זה אם האופנוע על השם שלי....

מה קורה עם כל התאוריה כאשר האופנוע של שם מישהו שכן יש לו רישון ואני כאילו עוד צד בביטוח שלו.... (נהג נוסף כביכול).....

פורסם

אם האופנוע על שם מישהו ויש לו ביטוח כל נהג אז גם אני וגם החבר שלך נוכל לנהוג ואתה לא

וגם השכן שיש לו רישיון יוכל לנהוג ואתה לא. ואתה לא יכול להיות נהג נוסף

בעל רכב או בעל פוליסה כן אבל להתשמש ברכב או בפוליסה לא תוכל כי אין לך רישיון, מה לא ברור פה?

מה כל כך קשה ומסובך להבין? זה לא מדעים מדוייקים, אין לך רישיון אתה לא יכול לנהוג, אם אתה רוצה אתה יכול אבל זה לא חוקי

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

בקיצור ולעניין, אין לך רישיון = ביטוח לא תקף , לא משנה על שם מי, איזה ביטוח .. הכלל הראשון בביטוח הוא שהנהג צריך רישיון.

אם תנהג על הכלי בלי רישיון, ותעשה תאונה וחס וחלילה יפגע בנאדם אתה:

1. כנראה תלך לכלא ..

2. תאלץ לשלם פיצויים כל חייך

3. תאלץ לשלם לבעל הכלי

4. תרחיק את הרישיון ממך שנות אור.

אל תעשה טעויות ..זה שאופנוע הוא כלי מהיר .. ואת האמת .. אין שום טעם לעצור לשוטר שרוצה לבדוק אותך (בעיקר אם יש לך מעל 500 סמ"ק) זה לא תמיד נכון .. היום יש להם אופנועים ודרכים לעצור.

פורסם

גם אם מדבור בביטוח נגד גניבות למשל...?.. כלומר שיכסו לי במקרה של גניבה או משהו.. ואז הרי אין להם מושג מי נהג על האופנוע .. הרי הוא רשום על שם מישוה שכן יש לו רשיון...

פורסם
גם אם מדבור בביטוח נגד גניבות למשל...?.. כלומר שיכסו לי במקרה של גניבה או משהו.. ואז הרי אין להם מושג מי נהג על האופנוע .. הרי הוא רשום על שם מישוה שכן יש לו רשיון...
מזה אין להם מושג?

נגיד שאתה עושה תאונה חס וחלילה ונפצע? אתה לא יכול לרוץ לקרוא לחבר שלך , ואני בטוח שהוא לא יגיע לפני המשטרה

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

מפני גנבה, בהחלט. זה יהיה תקין כל עוד לא אתה רשום בפוליסה.

כל זאת אם כמובן טוב לך לשלם 7000 שקל למקיף

פורסם

השרשור הזה הולך ומתקרב לנעילה.

אם אתה מחפש דרך לבטח את רכושך מפני צרות שונות כגון גניבה וחבלה - בבקשה , נא להבהיר זאת ונשמח לעזור.

אם אתה מחפש סיוע בעקיפת המערכת וביצוע עבירות ספק פליליות (ושלא תהיה לך טעות - לא מדובר על עבירת תנועה) - לא כאן.

פורסם

יש לך כסף לאופנוע כביש ששווה לבטח

יש לך כסף לביטוח מקיף

השאלה היא האם יש לך כסף לעו"ד?

עוד שאלה היא - האם עדיין יהיה לך כסף כשתשב בכלא?

למה שלא פשוט תעשה רשיון על אופנוע וזהו? אם אתה לא יכול (צעיר מדי, לא עובר טסט, רוצה אופנוע 1000 שמצריך רשיון 500 עם וותק וחושב שזה "כמו אופניים אבל קצת יותר חזק") אז תעשה לכולנו טובה ואל תעלה על הכביש,

גם אופנוע מסוכן לסביבה, (ג'וליה לנון נהרגה מנהג אופנוע שדרס אותה).

פורסם

תעשה לנו טובה ותפסיק לבלבל את המוח

אל תשאל שאלות של האם הביטוח מכסה על גניבה כי זו לא הייתה כוונתך, ביטוח רכוש להלן גניבה מה זה משנה לו אם לבעל הפוליסה יש רישיון, לתאונות זה משנה, לטוטלוס זה משנה, לגניבה זה לא משנה.

למה לך לקנות אופנוע ולעשות לו ביטוח שאין לך רישיון?

בקיצור תפסיק לדבר שטויות ולבלבל את המוח

בוא תסביר מה הקשר בין "מי נהג על האופנוע" לגניבות?

אתה כתבת:

"מה קורה עם כל התאוריה כאשר האופנוע של שם מישהו שכן יש לו רישון ואני כאילו עוד צד בביטוח שלו.... (נהג נוסף כביכול)....."

לפי זה לא נראה ששאלת את שאלותיך מכיוון הרכוש והחשש מגניבת האופנוע אלא במילים אחרות:

האם יש דרך לעקוף את החוק, לנהוג בלי רישיון ולהיות מכוסה בביטוח?

והתשובה חד משמעית לא

אולי באמת כדאי שתלך לעשות תאוריה על אופנוע ואולי גם לך יהיה רישיון ולא תצטרך להתנסח להתחמק ולשאול שאלות מטופשות

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

ישבתי וקראתי את כל השרשור, ואני חייב לציין שאני דיי בשוק.

השאלה שלי היא, איפה ההורים שלך בכל הסיפור?? לך תגמור בגרויות, תעשה רישיון, ותפסיק להיות טמבל.

יש דרך יותר פשוטה להגיע לאן שאתה רוצה להגיע, כנס לשטחים עם שלט "באתי לכבוש".

(היה לי קשה לכתוב תגובה רגועה, כל הכבוד לי :idea: )

• תוכן חדש...