Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה שלא תמקם אותם זה טוב, הם יעבדו אותו הדבר

מה שמשנה זה מה שאתה מחפש... תראה, רוב האנשים נוטים להתקין את הרמקולים הגדולים יותר והחזקים יותר מאחורה - כי זה פשוט נוח יותר להתקין שם - בדלתות קשה לדחוס רמקול גדול.

בפיאט אונו אם אני לא טועה הפאנל הוא ישר ובקלות ע"י שימוש בהגבהות אתה יכול להתקין את הרמקולים האלה מקדימה.

המטרה כאן בפורום מבחינה של דיבור אל איכות היא ליצור במה קדמית, הרי כשאתה יושב בבית, רוב האנשים שמים את הרמקולים החזקים מאחורה, כשאתה הולך להופעה את יושב עם הפנים לכוון הזמר, אז למה אתה מתקין את הרמקולים החזקים יותר מאחורה? זה כאילו שאתה יושב הפוך לכוון הזמר - תחשוב שאתה הולך להופעה ויושב עם הגב לכוון הבמה?

זה עניין של תפיסה - אם לא משנה לך מאיפה בא הצליל, אתה רק רוצה לשמוע מוזיקה, לא משנה איפה תשים אותם, מאחורה אפילו יותר נוח - אבל אם אתה רוצה לקבל אפקט נכון יותר של סאונד ולהרגיש שאתה נמצא במרכז העניינים - תתקין את הרמקולים מקדימה ואם יהיו לך בעתיד רמקולים נוספים מאחורה, גם אם הם יהיו חזקים יותר - תגביר אותם יותר חלש כדי שהם לא "יגנבו" את ההצגה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה הבנתי.

נראה לי שאני אשים אותם מאחורה ואת ה 4" הישנים שלי אני אשים מקדימה.

נראה איך זה ישמע,אם זה ישמע טוב ביחד אם הרמקולים הישנים שלי אז סבבה אם לא אני יוריד תישנים וישאיר תפיוניר.

פורסם

האוטו שלי קל מאד לפריצה אין לו הזעקה ולא כלום בגלל זה אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה..

וחוץ מזה אני לא שומע מוזיקה רועשת-טראקים וכל זה אני שומע שירים ישראליים לרוב אז אין צורך במשהו מפלצתי.

אז הגג שאני משקיע זה 150 ואם אתם אומרים משהו עם חברה אז אני לוקח את זה שמגיע עם זוג טויטרים מתנה:

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2961&CatCode=67

אומנם זה 6.5 אבל זה פיוניר לא?

פורסם

את הזוג טוויטרים שנותנים מתנה אני מציע לך בחום להתרחק מהם - הצליל שלהם הוא מתכת טהורה - כואב בתוך הראש ולא נעים, כך את הרמקולים שאתה רוצה לקחת, הפיונירים והקנוודים סה"כ מספקים צליל בהחלט מספק למי שרק רוצה לשמוע מוזיקה בכדי להעביר את הזמן ברכב כפי שאתה אומר - תתקין איפה שנוח לך אלא אם כן חשוב לך הכוון שממנו בא הצליל - ותהנה

לא כל אחד בפורום הזה חייב להיות אודיופילי, יש גם כאלה שרק מחפשים עצה לגבי התקנה פשוטה - וזה זה.

בריאות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...