Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשו לי לפתוח...

היה מפגש מוצלח ורטוב במיוחד. הייתה היענות יפה על אף הגשם.

ממש נהנתי. :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה מפגש היה

והבחור עם ההונדה אחלה מערכתת בומים יפים מאוד ושמיעה יוצאת מין הכללללל

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
אחלה מפגש היה

והבחור עם ההונדה אחלה מערכתת בומים יפים מאוד ושמיעה יוצאת מין הכללללל

על איזה הונדה אתה מדבר?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אוקיי אז למרות שמזג האוויר היה בוגדני בשעות המפגש והקשה עלינו לקיים את המפגש כשורה עדין הנוכחות הייתה מכובדת אנשים עשו את דרכם גם מרחוק והופיעו במפגש למרות מזג האוויר.

מיקי,מיכאל,ספי,עופר,רזי,דודו,קובי,שלומי,ליטל,שלי,א בי,סימון,ועוד מלא אנשים חדשים וישנים שהיו היום ופשוט מעייפות אני לא מצליח להיזכר.

היה כייף לראות את כולכם לדבר איתכם ולטעום מחדש את הסטאפ שלכם.

למפגש היום היה פוטנציאל טמון שלא מומש היטב בשל מזג האוויר החורפי שהיה היום .חבל אבל עדין היה כייף.

רז-תודה על השלט ,תבורך.

דודו-תודה על צמד הבטריות לשלט והדיסד של 2PAC ,תבורך.

מאוחר יותר המשכנו לשבת בסנוקר שם רז ושלי ערכו משחק וכמובן שרז ניצח למרות העובדה ששלי לא פראיירית ויודעת לשחק.

מקווה שנהנתם .

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף תתחדש על המערכת, פעם ראשונה שאני רואה אותה, תהנה ממנה.

אין יותר זבל סיני....:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...