Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hu pioneer vs alpine

NIRMINES
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר בעל 8MP וחבר בעל מחשיר 9845...

מבחינת פונקציות של חיתוכים לאלפיין קיימים חיתוכים שאין אותם לפיינויר(חיתוכי טראל) לפיוניר יש שתי חיתוכי באס שאין לאלפיין. עד שלא תשמע את האיכות של אלפיין אתה לא תבין על מה אני מדבר.

חוץ מזה זה קצת מצחיק שהמכשיר הפשוט ביותר של אלפיין נותן את אותה האיכות של המכשיר הגבוה ביותר של פיוניר.

hu pioneer vs alpine

יש מספיק נושאים שנפתחו בעבר על הנושא.

קודם כל עם כל הכבוד לך, יצא לי "קצת" לשמוע מכשירים של אלפיין, וכמוכן, שאני ישים לך 2 מכשירים, אחד של אלפיין והשני של פיוניר על מצב FLAT שניהם, אתה לא תבחין בהבדל.

דבר שני, המכשיר הכי פשוט של אלפיין נמכר בארץ במחיר של מכשיר ברמה גבוהה של פיוניר לדוגמא 7700/7750/770, לעומת ה9845/47 שהם מכשירים, תסלח לי אבל אומללים.

בכל אופן, לא כל הנוצץ זהב, וזה שזה אלפיין לא אומר בהכרח שזה יותר טוב, לדעתי ולטעמי לאור התמחור האסטרונומי של מכשירי אלפיין בארץ, אם אתה לא רוכש 9855/9853 אין בכלל מה לדבר על המכשירים הללו של אלפיין כמו ה9851/9847/9845.

עדיין מה לעשות אם כמה שזה יצרום לך 770/7750/770- 860/8600/8650 יתנו תוצאה טובה יותר.

ואגב, התכונות היחידות שאין לפיוניר זה הטיים קורקשיין, וגם אתה זה מכשיר יחסית זול של JVC לדוגמאת הSHX500 יעשה את העבודה בצורה מצויינת.

לדעתי אין טעם לשים 2400 ש"ח על מכשיר של אלפיין כאשר בסכום של 1400-1800 ש"ח ניתן למצוא מכשיר של פיוניר/JVC טוב יותר.

עד שלא ינחת מחירו של האלפיין מהירח , זה פשוט לא משתלם לרכוש כזה.

סתם משהו קטן בשביל ההמחשה.

אלפיין 9847 עולה בארה"ב 160 דולר , לעומתו ה770 פרימייר עולה 220 דולר והP8 עולה באיזור ה240 דולר.

שאלפיין 9853 עולה 270 דולר וה9855 עולה באיזור ה310 דולר.

ואגב אני ממש אשמח לדעת איך אתם קובעים "איכות", כי אני עוד לא מצאתי דרך לעשות זאת.

under construction..

• תוכן חדש...