Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hu pioneer vs alpine

NIRMINES
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיכות של האלפין יותר טובה. !

אבל לפיוניר יש הרבה יותר פונקציות. שיכולות להביא לתוצאות טובות יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתם נורמלים?????

אין מכשיר שיש לו יותר פונקציות מאלפיין!

אם תצוגות יפות זה מה שמעניין אז באמת פיוניר...

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

לא דיברו פה על הדגמים הגבוהים של אלפיין סך הכל דגם דיי פשוט שלהם... ברמות הגבוהות הייתי ממליץ אלפיין ברמות האלה הייתי מעדיף את הפיוניר הנ"ל בגלל שהוא יתן יותר תמורה למחיר

פורסם
אתם נורמלים?????

אם אתה מדבר על ה CDA9855 \ CDA9853 אז נכון, אבל מדברים פה על סידרה יותר נמוכה שלהם

מול סידרה די גבוה יחסית של פיוניר.

פורסם

אם כבר אתה מחליט על פיוניר אז לא על הדגם הזה!!!

רק בגלל הכיול שהוא עובר בארץ מביקורות של כמה וכמה אנשים שמעתי שהוא עושה אחר כך הרבה בעיות עדיף הרבה יותר את ה7750!!!

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם
אם כבר אתה מחליט על פיוניר אז לא על הדגם הזה!!!

רק בגלל הכיול שהוא עובר בארץ מביקורות של כמה וכמה אנשים שמעתי שהוא עושה אחר כך הרבה בעיות עדיף הרבה יותר את ה7750!!!

קובי, שאתה לא מבין במשהו ואו שאתה לא בטוח במשהו, עדיף שלא תטעה אחרים.

"הכיול" שהמכשיר עובר במעבדה הוא שולי, ולא גורם לשום בעיות אחרי זה , זה סה"כ שינוי קפיצות בתדרי הרדיו, לא חיבור צ'יפים מיוחדים למחשב ניהול HU...בכל אופן הוא מכשיר טוב יותר מאשר ה7700/7750,מבחינת מהירות קריאה של MP3, ואמינות.

בכל אופן, אם כל הכבוד לאלפיין, ה9845 הוא מכשיר ברמה בינונית ובעל פונקציות מועטות, שלא נדבר על כך שזה כרגע המכשיר הכי פשוט שלהם מעל ל9841.

הפרימייר 770 הוא מכשיר מעולה, אם כמה שאני לא ממש אוהב את הפיונירים אבל כל עוד לא מדובר על אלפיין 9853 ומעלה, הפיוניר עדיף עליו.

ה9845 הוא מכשיר ממש פשוט ומחירו בארץ מוגזם רק בגלל שהוא נושא את השם "אלפיין".

under construction..

פורסם

גרין.... שאלה לי אלייך היה לך ניסיון בתווך ארוך עם המכשיר הזה (770)????

כי אם כן והמחשיר לא התחיל להשתגע לך אחריי שנה וחצי בערך אז אתה בין הבודדים כי לשניי חברים שלי זה קרה וביום שהתקנתי את המערכת אצל המתקין שלי 3 אנשים ברצף באו עם בעיות במכשיר!!!

אז אל תזלזל פה בניסיון של אנשים בבקשה יכול להיות שניסיון שלך עם המכשיר היה מעולה!

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם
אתם נורמלים?????

כל פעם שתופיע בפורום ותכתוב הודעה זה יהיה חייב להיות שטויות...????

אולי אלפיין יותר טובה מפיוניר באופן כללי.

אבל במקרה אם לא שמת לב יש כאן שתי דגמים ספיציפים.

והדגם של הפיוניר יותר טוב מזה של האלפיין אין מה לעשות.

פורסם

הכל זאת , אולי הפיצ'רים של פיונייר עשירים יותר בדגם הנ"ל - הייתי הולך על האלפיין ונקודה .

זאת דעתי , דעה של כל אחד שמסבבי ולא ניתן לשנות זאת .

בהצלחה .

מש"ק זרזור

פורסם
גרין.... שאלה לי אלייך היה לך ניסיון בתווך ארוך עם המכשיר הזה (770)????

כי אם כן והמחשיר לא התחיל להשתגע לך אחריי שנה וחצי בערך אז אתה בין הבודדים כי לשניי חברים שלי זה קרה וביום שהתקנתי את המערכת אצל המתקין שלי 3 אנשים ברצף באו עם בעיות במכשיר!!!

אז אל תזלזל פה בניסיון של אנשים בבקשה יכול להיות שניסיון שלך עם המכשיר היה מעולה!

קובי, קודם כל תרגע, וכבר אמרתי לך שאתה לא מבין במשהו או לא סגור על עצמך זה לא אומר שאתה חייב להגיב.

הפרימייר 770 לא קיים בכלל שנה וחצי , הוא יצא באיזור פברואר 2005.

האלפיין המושווה פה הוא הדגם השני הכי פשוט שיש לאלפיין מסדרת 2005, לא לי ולא לך יש מושג מה יקרה למכשירים הללו, אבל מכיוון שיש לי "קצת" יותר נסיון מ"2 חברים שלי" , אני מרשה לעצמי להגיד שהמכשירים הללו אמינים, כתוצאה מההיכרות שלי איתם וגם על סדרות קודמות יותר,כמו שאני יכול גם להמליץ על JVC באותה צורה.

להסתמך רק על נסיון אישי ולא על שמועות.

ואם לך ול2 חברים שלך ול3 אנשים אחרים שבאו למתקין שלך באותו יום יש תקלה, אז או שהמתקין שלך לא בסדר או שהסחורה שהוא מוכר לא בסדר, או שאתה ממציא לנו פה, שבמקרה ביום אחד הגיעו 5 אנשים בעלי מכשיר זהה פיוניר DEH-P770MP מסדרת פרימייר האמריקאית שלא ממש נמכרת בארץ באופן שוטף, הגיעו באותה שעה למתקין ספציפי...נשמע לי די תמוה...

ואני רק יוסיף שאלה קטנה:

מה זה בדיוק מכשיר שמשתגע?

under construction..

פורסם

אני מסכים עם קודמיי בהמלצה על הפיוניר אלא אם יש לך תקציב להביא אלפיין מסדרה יותר גבוהה

המכשירים של פיוניר מחזיקים מעמד הרבה זמן ונותנים תמורה טובה לכסף - אבל אם אתה מחפש מערכת הכי איכותית שאתה יכול להתקין אז הייתי ממליץ על סדרה גבוהה של אלפיין כי האיכות צליל שלהם מעולה

אתה והשיקולים שלך אחי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

יש לי חבר בעל 8MP וחבר בעל מחשיר 9845...

מבחינת פונקציות של חיתוכים לאלפיין קיימים חיתוכים שאין אותם לפיינויר(חיתוכי טראל) לפיוניר יש שתי חיתוכי באס שאין לאלפיין. עד שלא תשמע את האיכות של אלפיין אתה לא תבין על מה אני מדבר.

חוץ מזה זה קצת מצחיק שהמכשיר הפשוט ביותר של אלפיין נותן את אותה האיכות של המכשיר הגבוה ביותר של פיוניר.

hu pioneer vs alpine

יש מספיק נושאים שנפתחו בעבר על הנושא.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

ובמילה אחת - אין כמו אלפיין !

אני מאוד התרשמתי מהדגמים הישנים והטובים של פיונייר (בלי השוואה לדגמים הישנים של אלפיין כמוב)

סתם לצורך הנושא של הפיונייר - יש לחבר שלי את הדגם הישן של PIONEER DEH-3330R

ואני חייב לציין שהמכשיר הזה פשוט נהדר מכל הבחינות !

רק חבל שהוא בעל 2 יציאות RCA (כלומר קדימה ואחורה או קדימה וסאב [אפשרות בחירת אחד משניהם])

DEH_3330R_EW.jpg

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...