Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו-דיסק Nakamichi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

בעוד שבועיים אני טס לארה"ב , אני רוצה להביא מישם רדיו-דיסק , אני כבר די סגור על ה אלפיין CDA9855.

עכשיו חיפשתי לעצמי עוד סוגים שאולי שווה להביא ונתקלתי ברדיו-דיסק הבא :

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2913

עכשיו יש למישהוא מושג למה הוא כל כך יקר ? מה הסיבה לכך ?

עכשיו אותו אני בטוח לא אביא זה לא בתקציב שלי אבל אני רואה שיש פה לנקמצי עוד כמה דגמים יותר פשוטים

באתר , אחד מהם אולי יותר שווה מהאלפיין ?

פורסם

קח בחשבון כשאתה מביא HU מארה"ב יהיה לך בעיה בתדרים של הרדיו. לא לכל המכשירים ניתן לבצע הסבה בארץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אחד המכשירים הכי איכותים בשוק .

ALPINE F1 .DENON Z1,CLARION 9225

אם הכשירים האלא אומרים לך משהו ...........תדע שהוא בקטגוריה שלהם ........ כלומר אחד המכשירים האיכותיים בעולם.

פורסם

מחיר גבוה מאוד ...

אבל מה שכן בטוח שאם אתה משאיר את הפנאל (בתקווה שהוא בכלל נשלף) לא ינסו לדפוק לך אותו תראה איך הוא נראה !!!

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בקשר לרדיו

קריאה קצרה גילתה ש..

FM Tuner Section

• Frequency Range:

• U.S.A: 87.5-107.9 MHz in 100 kHz steps

• Other Areas: 87.5-108.0 MHz in 50 kHz steps

• Sensitivity: 15 dBf (IHF)
  • הוא מתאים לארץ
  • חח
  • מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ביקרתי באתר של אלפיין ומצאתי את הדגם DVA-9965R :

http://www.alpine-europe.com/content/english/a579.det.DVA-9965R_DVD---CD---MP3---WMA-TUNER.htm

מישהוא אולי יודע מה המחיר שלו בחו"ל ? וכמה הוא בארץ ?

האם זה דגם מומלץ ?

פורסם

כשאני הייתי בתאילנד הציעו לי בכמה מקומות את ה 9960. אני לא יודע מה הקרבה המשפחתית שלו ל 9965, אבל סביר להניח שהם די קרובים.

לא הצלחתי למצוא הרבה ביקורות על ה 9960, וה 9855 היה יקר בכמה מאות מה 9960. היתרון היחיד של ה 9960 על ה 9855 הוא שהוא מסוגל לקרוא דיסקי DVD מלאים ב MP3.

הנקאמיצ'י עושה רושם של מכשיר הרבה יותר איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנקאמיצ'י עושה רושם של מכשיר הרבה יותר איכותי.

במה הוא יותר איכותי לדוגמא מ ה 9965 ?

אני פשוט לא מבין במה הוא יותר איכותי , הוא עולה בערך פי 3 מכל שאר המכשירים הכי מתקדמים שיש.

פורסם

יש לנקאמיצ'י נתונים טובים. דגימת דיסק של 24 ביט ניתן למצוא רק במערכות high-end.

אני מציע שתערוך עליו חיפוש בפורומים המופיעים בדף "קישורי אודיו".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגנבים ימשיכו הלאה.

אבל אנשים שמבינים יזמנו אותו מהם.

בתכלס. מה מותקן לך ברכב. שאתה צריך מכשיר יותר מתקדם מ9855 או פיוניר 8/9 (מבחינת פיצירים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

clarion dr9255

הוא המכשיר הכי טוב שראיתי ושמעתי עד היום יש אותו למתקין שלי ועדיין לא ראיתי מכשיר ברמה כזאת!

והיה לו לפניי את ה f1 של אלפיין והוא לא מגיע לרמה שלו

אישית אני לא מכיר את הרדיו דיסק הזה של נאקמיצ'י אבל נאקמיצ'י איכותיים בכל דבר שהם מיצרים!!!

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

המכשיר שיש לי הוא Pioneer DEH-P7650MP

אמרו לי שבאלפיין 9855 יש הרבה יותר אפשרויות , ושווה להחליף עליו. כבר הייתי די סגור עליו אבל

ניראה לי שאני אלך על ה 9965 ולא על הנקמאצי כי אף אחד פה לא יכול להגיד למה הוא באמת עולה

פי 3 משאר הHU , והאם הוא שווה את זה .

פורסם

למה טלוויזיה של סוני עולה פי 4 מטלויזיה של טנסאי? למה רולס רוייס עולה פי 900 מסובארו?

כי על איכות משלמים. ולמה הכוונה? כל המכשירים פועלים בערך אותו דבר. העיקרון הבסיסי הוא זהה. אבל הרכיבים שנמצאים בפנים עושים את ההבדל. בנקאמיצ'י לא תמצא צ'יפים סיניים זולים, לא תמצא את המעבד סאונד שתמצא בפיוניר סדרה 1XXX ולא תמצא את אותו מנוע חשמלי שמוציא את הדיסקים בסוני. ככה זה. על איכות משלמים.

איתמר.

• תוכן חדש...