Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Car -1600 - Mazda 3 VS Citroen C4

Bomba
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספקולציות הן רק בישראל כי רק בישראל המכוניות יקרות כלכך (מה שמוביל לתחלופה נמוכה).

אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין להמר לשלילה על העמידות של הC4 - במצב הנוכחי, לאחר ה307, אני חושב שחובת ההוכחה בהחלט עליהם.

מה גם שלCAR היו בעיות במכונית המבחן שלהם (הדברים הרגילים - פלסטיקים נושרים וכו').

מצד שני, המאזדה היא בכל זאת פשרה כמכונית משפחתית. תעשה את השיקולים שלך, אבל בוא לא ניתן לC4 קרדיט שלא מגיע לה, אה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי דיי עם ההערצה העיוורת לצרפתיות!

בוא נתחיל מזה שמבחינת שלדה והנאה מנהיגה הן בהתדרדרות בדגמים האחרונים.

דבר שני.

גם אני מעדיף מכונית צרפתית באופן כללי.

אבל הצרפתיות יותר בעיתיות מהיפניות באופן כללי.

נכון יש פה ושם יפניות בעיתיות במיוחד ולפעמים יש צרפתית שהיא נס מכאני.

אני לא אומר שהיפניות "לא רואות" מוסך. הן כן, אבל פחות ולפעמים הרבה פחות.

במקרה הספציפי הזה שתי הבחירות נראות לי מוטעות.

לקנות רכב חדש ב120 אלף ש"ח פלוס בלי איבזור בטיחות מלא זאת פראיריות לשמה!

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות :-)

בצהריים הייתי בסוכנות סיטרואן ולקחתי את ה c4 לבסוף .:wink:

היא תגיע ארצה באמצע ינואר עקב הזמנת הצבע (שחור מטאלי )- (שלטעמי הצבע הכי מתאים ל c4 וישתלב יותר טוב עם הפס מיגון שמתחת לדלתות והידיות שממילא שחורות )

המוכר בסוכנות המליץ לי לא להזמין בשחור בטענה שהצבע לא פרקטי , לא מתאים לארץ וכל שריטה קטנה רואים בברור.

אני יודע שזה שולי אבל האם לדעתכם המוכר צודק ?

שוב תודה :-P

פורסם

ביצעתה נסיעת מבחן לפני? אם כן ספר, מה גרם לך לבחור דווקא בסיטרואן. מעניין אותי לדעת. :)

וגם , לדעתי שחור צבע יפה לרכב, אבל לצערי הנציג שדיבר איתך צדק, לאנשים בארץ ובמיוחד לצעירים פושתקים, כואב שלך יש ולהם אין, אז הם מבצעים ברכב שלך את זממם. בצבע לבן לדוגמא, פוליש ווקס עושה פלאים.

פורסם

מציע לך בחום את הפיג'ו 307 החדשה שמגבילה ל-C4 במחיר.

ממש פצצה של אוטו, יש לי אחת כזאת פרטית חדשה.

אני מאוד מרוצה ואל תתיחס לכל מה שאומרים לגבי אמינות, אומרים שמאזדה הכי אמינה, אבל שוחכים להגיד שפיג'ו היא הכי נוחה ומאוד בטוחה.

ממולצץ בחום וגם עדיפה על-פני צריכת הדלק של המאזדה, וגם לפיג'ו יש 110 כוחות סוס ולעומת זאת למאזדה 105 כוחות סוס אם זה משנה לך.

היה ברשותי תקציב של 130 אלף ש"ח. היה לי המון זמן והרבה רכבים בתקציב הזה.

חשבתי על:אמפרזה, סיוויק, 3, אלנטרה, פוקוס החדשה, C4, ועוד רכבים

הסתכלתי על מה הדרישות שלי ומה מציעה לי כל מכונית.

חיפשתי צריכת דלק שפויה, רכב בטיחותי, לא משעמם לנהיגה רצוי מאוד שיהיה עם טיפטרוניק, רכב נוח, וגם שיהיה אמין.

קראתי המון מאמרים של רכבים צרפתיים שלוקים באמינות. וגם פגשתי המון אנשים עם צרפתיות, שאלתי על שלום האמינות של הרכב וכולם אמרו לי שחוץ מטיפול שוטף לא ראו מוסך. השתכנעתי ובחרתי ב-307 וממש אחלה אוטו מפנק ונוח מאוד.

תצליח בבחירה, מקווה שעזרתי.

I feel LEGACY

פורסם

אני אישית הייתי הולך על c4.

הבעיה במאזדה 3 שאין לה יחוד כי לכל בן אדם שני ואחותו במדינה יש את האוטו הזה !

פשוט מכת מדינה!

ואל תקשיב לנביאי האמינות למינהם אי אפשר לדעת אמינות של רכב בשנה שנתיים שהוא על הכביש.

וגם זכור שיש לך אחריות .

יוגב

פורסם

אני חושב שבחירת הצבע ממש לא נכונה.

שחור זה טוב בארץ בלי שמש ובלי ונדליזם.

שריטות הרבה יותר בולטות על צבע כהה.

מה גם, יש סיכוי שתוך 3-4 שנים הצבע בגג יתחיל להתקלף.

אני אישית הייתי מזמין לבן עם אופציה למשהו בהיר.

לשכנה שלי יש תכלת מטאלי והוא מאוד הולם את הC4.

פורסם

המוכר צודק, יהיה לך הרבה כאב לב מהצבע. כל שריטה, כל שפשוף, כל שכבת אבק שנוצרת תוך יומיים, פשוט כאב לב. לדעתי- קנה צבע כסף.

אם השחור לפוזה, אתה טועה לדעתי. אף אחד לא יתרשם במיוחד מהאוטו, זו בסה"כ משפחתית.

פורסם

מזל טוב. בחירה מצוינת.

אבל לגבי הצבע - יש בזה משהו. היתה לי מכונית שחורה שסבלה משריטות של ילדים מפגרים, וזה מאד בלט. מאז יש לי שתי סיטרואן כסופות, שזה הצבע שהכי מתאים לכל סיטרואן שראיתי עד היום. מוזר, אבל איכשהו זה תמיד יוצא ככה. וגם הסי4 של אחותי כסופה, וזה תפור עליה בול. וכולם עדיין מסובבים את הראש ברחוב. ודרך אגב, אין כמעט הבדל בשמש הישראלית בין צבעי המכוניות השונים. זו בעיקר אגדה. פעם במגזין אוטו אפילו בדקו זאת באופן מלא, במצב עמידה. בנסיעה זה בכלל לא חשוב, כי הרוח והמזגן מקזזים הכל.

פורסם

בהצלחה עם הסיטרואן!

אשמח לשמוע רשמים ממנה, כשיבוא בחשבון רכב ליסינג חדש שמתי עליה עין!

לגבי המזדה, אין ספק שלגבי נוחות נסיעה היא אכזבה!

נסעתי לפניה במגאן 2, (טוב לא חכמה היא מ-א-ו-ד נוחה) ופוקוס 1, ואחריה בלאנטיס 2003 (שיפור לעמות דגמים ישנים יותר), קורולה, עוד פוקוס 1, ושברולט ויוונט ואופטרה (תוך כמה חדשים- כל רכב לפחות 400 ק"מ), וכולן (למעט האופטרה), כן כולל הלאנטיס (מושבים גרועים), מגהצים את כבישי ארצנו המחורצים טוב יותר מאשר המזדה 3, וגם צפוף במזדה מאחור ותא המטען קטן יחסית.

לעומת זאת, בצד הזגות מהמכוניות הנ"ל רק הקורולה זריזה ממנה, היא יפה אמיתית למרות שזה בעייתי עם זיליון כאלה על הכביש, הארגונומיה מצוינת, הרכב שקט, (האופטרה והויוונט יותר), ההיגוי אינו ברמה של הפוקוס אבל עדיף על הקורולה, אחיזת הכביש טובה מאוד, טובה מהקורולה, נופלת מהמגאן ושווה לפוקוס (1).

איך מכאן מהפורום, אנו יכולים להשפיע על משרד התחבורה שיפסיקו להביא בליסינג רכבים ללא איבזור בטיחותי מינימלי, איך יכול להיות ש ABS אינו חובה ומזגן כן? האם רכב עם מזגן יותר בטיחותי מרכב עם ABS?

פורסם

ודרך אגב, אין כמעט הבדל בשמש הישראלית בין צבעי המכוניות השונים. זו בעיקר אגדה. פעם במגזין אוטו אפילו בדקו זאת באופן מלא, במצב עמידה. בנסיעה זה בכלל לא חשוב, כי הרוח והמזגן מקזזים הכל.

בבדיקה שהזכרת נמדדה הטמפרטורה בתוך תא הנוסעים של מכונית חונה, ואכן הסתבר שאין השפעה לצבע הרכב.

למרות זאת, לצבע הרכב יש בהחלט השפעה על עמידותו. משטח צבוע בצבע כהה מתחמם הרבה יותר כשהוא מונח תחת שמש ישירה. את התוצאות מתחילים לראות אחרי כמה שנים בשמש הישראלית, כשהלכה המגנה על הצבע בגג ובמכסה תא המנוע מתחילה להתקלף ולהתפורר .

מי שמכוניתו תחנה רוב שעות היום תחת שמיים פתוחים, טוב יעשה אם יבחר צבע בהיר. למצויידים בחניה מקורה בבית ובמקום העבודה - אכן שחור מטאלי נראה נפלא.

פורסם

תתחדש על המכונית. זו בחירה בהחלט מובנת, הגיונית ואיכותית. לגבי הצבע - הC4 היא מכונית מאוד יפה ומרשימה, השחור הולם אותה היטב. אבל אם באמת אתה חונה הרבה ברחוב, שקול אותו שנית.

אם אתה חונה בבית ובעבודה בחניה מקורה - אז זה צבע מעולה. מקסימום, תכניס אותה לפוליש + וקס פעם בחודש, העיקר לא לראות עוד מכונית בצבע כסף על הכביש.

תתחדש שוב!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מקסימום, תכניס אותה לפוליש + וקס פעם בחודש

בתוך שנה אתה מגלה שהשחור הפך לצבע פח טבעי.

פורסם

בנושא הצבע:

אני לא מכיר את הניסוי של אוטו, לפני די ברבה שנים ראיתי תוצאות של ניסוי של רכב לבן מול רכב צבעוני שחנו בשמש, למיטב זיכרוני הרכב הצבעוני הגיע ל 80C!!! והלבן ל60-65C!

• תוכן חדש...