Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Car -1600 - Mazda 3 VS Citroen C4

Bomba
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם !

בתחילת שבוע הבא אני מתכנן לרכוש מכונית חדשה למשפחתי (4 נפשות) ומעוניין ביעוץ קנייה...

נתחיל מהתקציב שהוא עד 125 אלף שקל ומן הסתם הנפח מנוע שמגיע בתקציב זה הוא 1600 סמ"ק

ביקרתי באולמות התצוגה השונים

ואם אפשר ככה לסנן , נראה שהמזדה 3 והסיטרואן c4 הכי רלוונטיות עבורי

(יש ברשותי כבר מזדה לאנטיס שנת00 1800 סמ"ק glx )

מכיוון שהתקציב די מוגבל הדגמים הרלוונטים הם הבסיסים של אותם דגמים : 3 active ו c4 sx

רציתי לדעת מהי המלצתכם לדגמים אלו בפרמטרים הבאים : חווית נהיגה , עיצוב ,איבזור ,בטיחות , ערך שוק לאחר מספר שנים וכו וכו

כל ביקורת , המלצה תתקבל בברכה :-D

מחכה לתגובות

תודה רבה

:wink:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ על הC4 יצא לי לנהוג עליה וגם על המאזדה היא באמת הרבה הרבה יותר הכסא הרבה יותר תומך באיזור הכתפיים ובצידי הגוף ובתור אחד שדיי סובל מבעיות גב אני יכול להגיד שכבר הרבה זמן לא היה לי נוח ככה במכונית...

אני גם מאד אהבתי את הקטע שטבור ההגה מקובע... דיי מגניב..

וכמובן האחריות של לובינסקי 3 שנים אחריות מלאה והבטחה לטרייד אין...

ממליץ לקחת אחת לנסיעת מבחן..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הקטע בהגה המקובע (/טבור) הוא שהכרית אוויר תיפתח בצורה היעילה ביותר בזמן תאונה.

אני הייתי בוחר בסיטרואן ועכשיו במיוחד עם המבצע שלהם.

פורסם

בקשר לאבזור וכ'ו שני המכוניות מאובזרות כרואי, עם מערכת סטראו ושאר.

בקשר למרווח והנאה בנהיגה, תשמע בשום משפחתית 1600 סמק אין תחושת הנאה בנהיגה, אבל מבחינת נוחות ומרווח הסיטרואן מנצחת בגדול בזכות מערכת מתלים מצוינת ורכה, שלמאזדה אין, במאזדה אתה תרגיש כל בור, ובידוד הרעשים מהמנוע לא טוב.

אהלן

אתה כותב את זה מנסיון על שני הרכבים?

GOT סחוג?

פורסם

לא נהגתי על C4. אבל אני נוהג על פוקוס ישנה וניסיתי גם מאזדה 3 - והיא טובה לפחות כמובה בהנאה מנהיגה, אם לא טובה יותר לטעמי. אם אתה אוהב לנהוג ולהרגיש את האוטו, אני חושב שמאזדה 3 תתן לך יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
בקשר למרווח והנאה בנהיגה, תשמע בשום משפחתית 1600 סמק אין תחושת הנאה בנהיגה, אבל מבחינת נוחות ומרווח הסיטרואן מנצחת בגדול בזכות מערכת מתלים מצוינת ורכה, שלמאזדה אין, במאזדה אתה תרגיש כל בור, ובידוד הרעשים מהמנוע לא טוב.

בתור בעלים של מאזדה 3 אני אומר לך שמה שכתבת כאן זה בולשיט אחד גדול!

אני רואה שאתה עוד אחד מאלה שמאמינים ב- "תאוריית העדר".

אז בסדר לחצי מדינה יש מאזדה 3.

ראית בעלים שמתלוננים? זו מכונית מצויינת שנחות הנסיעה בה מדהימה וההנאה בנהיגה בה מהנה ביותר!, זו מכונית שמבחינת מתלים היא מעולה תחושה שהמכונית מרחפת על הכביש ואני לא הראשון ולא האחרון שאומר את זה, ומבחינת המנוע לא שומעים אותו בכלל הלוואיי על הצרפתיות האלה כזה שקט!

והאבזור בה קבע סטנדרטים חדשים בשוק המשפחתיות הספורטביות. אני מדבר מידע שלי על המכונית שלי שהיא מודל 2006.

אני בכלל לא אתפלא אם אתה ילד שקיבל אתמול רשיון ובטוח שהוא יודע הכל!

אז בבקשה ממך אל תקטול מכונית לפני שלפחות נהגת בה!

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

שלום.

בC4 עוד מעולם לא נהגתי, כך שאני לא ממש מכיר את הרכב.

רק מה שנכתב עליו בעיתונות.

הבעיה במאזדה היא הנוחות, שפשוט לא קיימת.

לסיטרואן יש עכשיו מבצע שכדאי לבדוק בדיוק מה הוא אומר.

ולבדוק טוב טוב את הפרטים והאותיות הקטנות של לובינסקי הנחשים.

הבעיה בגירסאות האלה מתחילה בבטיחות.

המאזדה 3 לא נבחנה במבחני הריסוק האירופיים.

הסיטרואן קיבלה 5 כוכבים, אבל הייתה מאובזרת ב6 כריות אויר.

אם אתה קונה מכונית כזאת עם רק 2 כריות אויר, אתה קונה מכונית של היום עם איבזור בטיחות של שלשום.

עדיף שתקנה מכונית של היום בבוקר.

ז"א עדיף שתקנה משומשת בת שנה ברמת הגימור הגבוהה.

גם תרויח רכב בטיחותי יותר וגם את ירידת הערך הגבווה של השנה הראשונה.

לפי דעתי אתה גם תתקל בקושי למכור את המכוניות בגירסאות הפשוטות בעתיד.

למה שאדם יקנה דגם פחות מאובזר כשבעוד 3000-4000 ש"ח הוא יכול לקבל גירסא עדיפה בהרבה.

בכל מקרה אם אתה מתעקש על רכב חדש אז תבדוק את הרנו מגאן סדאן ברמת גימור "ביזנס" שמוריד באיבזור הפינוק (ח"ח מאחור, מראות חשמליות, כל מיני משענות ואורות) לטובת איבזור הבטיחות החשוב.

אני לא חושב שהמגאן מכונית מבריקה.

אבל היא נותנת איבזור בטיחות טוב והיא גם מרווחת (הרבה יותר מרווחת מה-3 ו-C4) ונוחה מאוד.

פורסם

ראית בעלים שמתלוננים? זו מכונית מצויינת שנחות הנסיעה בה מדהימה וההנאה בנהיגה בה מהנה ביותר!, זו מכונית שמבחינת מתלים היא מעולה תחושה שהמכונית מרחפת על הכביש ואני לא הראשון ולא האחרון שאומר את זה, ומבחינת המנוע לא שומעים אותו בכלל הלוואיי על הצרפתיות האלה כזה שקט!

והאבזור בה קבע סטנדרטים חדשים בשוק המשפחתיות הספורטביות. אני מדבר מידע שלי על המכונית שלי שהיא מודל 2006.

אתה כ"כ מגזים שההודעה שלך בכלל לא שווה יחס.

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 3 אני אומר לך שמה שכתבת כאן זה בולשיט אחד גדול!

אני רואה שאתה עוד אחד מאלה שמאמינים ב- "תאוריית העדר".

אז בסדר לחצי מדינה יש מאזדה 3.

אז בבקשה ממך אל תקטול מכונית לפני שלפחות נהגת בה!

נוחות נסיעה מדהימה?במזדה 3?

על מה נסעת קודם?

מרחפת על הכביש?נו,סוף סוף קמה יורשת ראוייה לסיטרואן XM!

איזה איבזור בדיוק קבע "סטנדרטים חדשים" בשוק המישפחתיות הספורטיביות(באותה היזדמנות אולי תספר לנו מי עוד במישפחה)?

2 כריות אוויר בלבד בדגם ה"ליסינג"? או שאולי הרדיו דיסק שבה את ליבך?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני חייב לציין שאל משפחתיות ספורטיביות עוד לא שמעתי

במיוחד לא כאלה עם 1.6 וגיר אוטומט.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני חושב שהתגובה שלך לא עניינית, אינני יודע מהו בסיס הנתונים שלך.

ראית בעלים שמתלוננים?

כן, והמון. לא היו חסרות בעיות בכל כך הרבה מכוניות עם מערכת המיזוג, ועל פלסטיקה בתא הנוסעים.

זו מכונית מצויינת שנחות הנסיעה בה מדהימה

2 אפשרויות: או שמעולם לא נסעת על רכב בעל נוחות מדהימה, או שאתה לא אובייקטיבי.

הנוחות בדגם הזה רחוקה מלהיות מדהימה. להיפך, היא נמצאת על הצד הרחוק יותר מ"נוח" בסקאלאת המשפחתיות המוצעות כיום בארץ.

תחושה שהמכונית מרחפת על הכביש ממש לא נכון.

אני מזמין אותך לבצע נסיעה במגאן 2 מיד לאחר נסיעה ב-3 ותראה מה זה ריחוף (וזה לא שהמגאן 2 היא המכונית הנוחה ביותר).

הלוואיי על הצרפתיות האלה כזה שקט!

כנ"ל.

והאבזור בה קבע סטנדרטים חדשים בשוק המשפחתיות הספורטביות.

כנ"ל.

וגם אם הוא אוחז בידו ברשיון רק מאתמול, זה הופך את דעתו לפחות נכונה?

לא חסרות דוגמאות לחברי פורום ללא רשיון בעלי בקיאות רבה בנושא - ראה דוגמת אוראל (RS).

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לדעתי, קח את הסיטרואן - אני משוחד אומנם, וכבעל סיטרואן כבר 5 שנים וקצת, אם אתה מוכן לסבול מחלות ילדות , למען הנאה מנהיגה , עיצוב ונוחות סיטרואנית (אחרי שתנהג , תבין) אל תחשוב הרבה, קח אותה. אחרי כמה ימים אתה תתרגל אליה, וסביר להניח שתתאהב.

נסעתי במאזדה, לא 3 - אלא 6. והאמת היא שחוץ מקצת כוח יותר מהאוטו שלי ובולמים חדשים , לא מצאתי בה. אין בה משהו מיוחד שנותן את הפקטור ,של להסתכל בבוקר עליה ולהגיד , איזה חמודה. (זה שגעון שלי, עזוב) כי פשוט אין בה יחוד, לדוד שלך יש אותה, לאח שלך, לפקיד הבנק שלך. ולעובדים שמקבלים רכב חברה

בקשר למבצע החדש הזה, אני לא קונה את מה שהם אומרים, תקפיד לקרוא אותיות קטנות בקשר לאחריות מקיפה והתחייבות לטרייד אין במחיר X , במידה ואין * קטנות ומעצבנות כמו "האחריות לא מכסה על שבר מנוע" , או "האחריות לא מכסה גיר מת, דופק ושלא מעביר הילוכים" אז זה עושה את הרעיון עדיף עוד יותר, למרות זאת - אני רוצה להדגיש שנסעתי על מאזדה 6 - ולא 3. אני ממליץ לך לפני החלטה כלשהי, לקחת את שתיהם לנסיעת מבחן - תשתדל לקחת לנסיעת מבחן את הדגם שאתה רוצה לקנות (בכפוף לזמינות אצל היבואן ) ע"מ שלא תתאכזב.

פורסם

אני מבסס את כל הנתונים על הרכב שבבעלותי.

מי מכם שעדיין חיים בסרט של "העדר" שיבושם לכם, הרכב מעולה!

ערב טוב.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

קודם כל, אל תקנה מאזדה 3 בגרסת ACTIVE. מדובר במכונית שמשווקת לציי הרכב, יש לה שתי כריות אוויר בלבד והשוק פשוט מוצף בכאלו. כשתבוא למכור את שלך, אל מול מכוניות ליסינג בעשרות אחוזים מתחת למחיר המחירון, תוכל לדבר אל העצים והאבנים.

לגבי ה3 עצמה, אני עכשיו עם השניה שלי (שתיהן מליסינג). היא נוחה למדי (נוחה מספיק בשבילי), מהנה (שלדה טובה מאוד, הגה לוקה בתקשורת אבל מדוייק וקצר, טיפטרוניק, בלמים עם תחושה נהדרת). היא בהחלט מכונית שכיף לנהוג בה. אני גם אוהב את עיצוב הפנים. מה שכן, היא לא מרווחת כלל, במיוחד מאחור. דווקא סביבת הנהג מרווחת (ואני 1.87). הביצועים טובים למדי. איכות ההרכבה טובה, והיא שורדת יפה גם תחת הידיים שלי (וזה לא קל). המזגן מעט חלש בימים חמים מאוד, אבל אני חושב שב2006 שיש לי עכשיו הוא שופר לעומת ה2005 שהייתה לי.

מבין כל הקבוצה של שווי שימוש 2, היא הייתה - ועודנה - הבחירה שלי.

מצד שני, אם אתה מחפש יותר משפחתיות ופחות הנאה, כנראה שהC4 עדיפה.

בכל מקרה, רכישת רכב חדש ב125K זו טעות אומללה. במחיר הזה תקבל רק גרסאות ליסינג.

או שתוסיף כסף ותיקח את אחת מגרסאות השני ליטר, או שתקנה משומשת בת שנה. אפילו הייתי אומר לך לקנות משפחתית גדולה בת שנתיים (או פחות) - מאזדה 6, פורד מונדיאו יכולות להכנס בתקציב הזה בקלות. תקבל בטיחות עדיפה, אבזור עדיף, ומנוע עדיף משמעותית (105 לעומת 150 כ"ס במאזדה 3! זה הבדל עצום).

מקווה שעזרתי :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...