Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר למשטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור רוכב אופנוע שטח, זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי. אין, אין שום סיכוי לנבלה הזו שמאיצה למאה יותר לאט משעמיר פרץ אומר "בוקר טוב" באנגלית, והמהירות הסופית שלה נעה איפשהו באיזור 100-120 (תקנו אותי אם אני טועה) לתפוס משהו בשטח.

חוצמזה, קשה לי לראות איך אפשר לנוע מהר על שבילי עפר עם שלושה טון ברוחב השביל, אבל אולי לא ראיתי מספיק דברים בחיי.

אם זה נכון, מישהו צריך לפנות עם זה לעיתונות. מעניין מדוע משטרת ראש פינה מתעסקת בשטויות במקום להשליט סדר אזרחי על תושבי טובא-זנגריה החיים ליד וכמו חור שחור, שואבים אליהם את כל הרכוש מהצפון.

האמר קל לא ממוגן מאיץ לא רע בכלל, המהירות המירבית שלו היא באיזור ה130\140

ואפשר לנסוע איתו מהר, מ-א-ו-ד מהר בכל שביל שרק תחפוץ בו, (מניסיון ארוך של מרדפים איתו!)

היתרון האדיר שלו שבגלל הרוחב שלו הוא פשוט לא מתהפך בסתם שבילים אתה פשוט טס לא משנה איך הוא קופץ ומה קופץ הוא ממשיך לנסוע

כמובן שאת זה אי אפשר להגיד על תמרון במדרון+בולדרים גדולים...מזל שהיינו חגורים !

פורסם
לתפוס טרקטרונים ואופנועים ללא מס' יש פתרון אחד.(אצנזר אותו )אבל בטח שהאמר לא הפיתרון.

ד"א הבלשים פה בחדרה עושים עבודה לא רעה עם הטרקטרונים ואופנועי השטח פה (הם לא משתמשים בג'יפים).

התקציב להאמר בא להסביר את חוסר התקציב במשטרת התנועה\הסיור

אנא פרט,אני גר בחדרה ואני לא ממש זוכר מקרה ששוטר תפס אותי או חברים שלי על האופנועי שטח(מוטוקרוס להזכירך) הם עושים לעצמם בושות.
פורסם

ואפשר לנסוע איתו מהר, מ-א-ו-ד מהר בכל שביל שרק תחפוץ בו, (מניסיון ארוך של מרדפים איתו!)

היתרון האדיר שלו שבגלל הרוחב שלו הוא פשוט לא מתהפך בסתם שבילים אתה פשוט טס לא משנה איך הוא קופץ ומה קופץ הוא ממשיך לנסוע

אוי ויי. כנראה שאני צריך לעבור ל525 :D

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא לוחית לא כזאת..

צבע דומה אבל לא כתוב במבחן.. ואין שום שלט שאומר במבחן..

אני אנסה לצלם אותו, פשוט לא רואים אותו ליד התחנה בזמן האחרון..

בכל מקרה אני די משוכנע שהוא בשימוש משטרתי..

פורסם

יכול להיות שזו פשוט לוחית זרה.

יש הרבה דברים מעניינים באיזור ראש פינה מדי פעם (אגב, עוד מישהו מכם הבחין בב.מ.וו M5 החדשה (כן, E60) בצבע כסף עם לוחיות זרות? ראיתי אותה פעמיים - פעם אחת בגבעתיים, ופעם אחת בראש פינה...).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז זהו שכל מיני "נהגים " בצה"ל חשבו ככה עד שמצאו עצמם על הגג הצד או חזרה לגלגלים....

וואלה אני מכיר את ההאמר טוב (שנתיים ) כולל מרדפים ,הקפצות ,וסתם שעשועים ....

אומנם לא הפכתי אותו אבל מי שניסה לחקות אותי עשה את זה......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר ?.......

האמר "קל" הוא עדיין חתיכת משקולת שמאיצה ל-100 בערך כמו סובארו ליאונה שנת 88 עם מזגן עובד.

נכון שאפשר לנסוע איתו במהירות מאוד גבוהה יחסית בשבילים, ושהוא אפילו יציב (שוב, פונקציה של הרוחב שלו מהמשקל שלו,גם בגרסה הכי קלה).

לגבי עבירות, זה רכב (ה-H1) שאין שום כלי (למעט אופנועי שטח וטרקטורונים) שמגיעים לחצי מהעבירות שלו בשטח, כולל שטחי בולדרים,שטחים מדבריים, ומדרגות של כמעט מ'.

יצא לי במהלך שירותי הצבאי לנסוע המון (כולל קורסים של נהיגה מבצעית וכו' וכו') על האמרים ועל דיפנדרים של יחידות מיוחדות, וכמה שהעברות של הדיפנדר מצויינת, אין בכלל השווה להאמר בשטחים קשים.

לגבי זה שהצליחו להפוך אותו- צריך להיות ממש ממש כשרוני ומוצלח בשביל להפוך אותו, ובתור אחד שהיה מתחקר (בין היתר) תאונות בטיחות, כל המקרים של התהפכויות האמר נגרמו בגלל חריגה מנהלי בטיחות והשתוללות של נהגים טיפשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אנא פרט,אני גר בחדרה ואני לא ממש זוכר מקרה ששוטר תפס אותי או חברים שלי על האופנועי שטח(מוטוקרוס להזכירך) הם עושים לעצמם בושות.

אני מכיר את המיקרים הללו מכיוון שאני מכיר מתנדבים בית"ם . ודנו בנושא הזה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני מכיר את המיקרים הללו מכיוון שאני מכיר מתנדבים בית"ם . ודנו בנושא הזה
מתנדבים?

אתה מתכוון לזקנים שיושבים בצד ימין בניידת?

מתי פעם אחרונה הם תפסו מישהו עם אופנוע שטח או טרקטורון באולגה?

צריך להיות או פחדן או טיפש.

פורסם

חבר'ה, בקשר למשחקי השוטרים וגנבים עם טרקטורונים,

הצד של השוטרים ובעיקר המתנדבים, תמיד יספר לכולם בחזה נפוח איך הוא תפס את ההוא ומה הוא עשה להוא וכמה הוא גבר גבר, והצד של הרוכבים תמיד יספר איך הוא ברח ואיך השוטר ככה ומה הוא עשה ואיך הוא יצא גבר גבר, בפועל, שוטרים אולי תפסו חתולים. טרקטורונים הם בטוח לא תפסו, בעיקר משום שרוכב הטרקטורון מתחיל להשתגע ואי אפשר לעצור אותו, והשוטר בדרך כלל לא יודע לנהוג, בטח לא להשתולל ובטח ובטח לא להתחיל להשתגע.

פורסם
חבר'ה, בקשר למשחקי השוטרים וגנבים עם טרקטורונים,

הצד של השוטרים ובעיקר המתנדבים, תמיד יספר לכולם בחזה נפוח איך הוא תפס את ההוא ומה הוא עשה להוא וכמה הוא גבר גבר, והצד של הרוכבים תמיד יספר איך הוא ברח ואיך השוטר ככה ומה הוא עשה ואיך הוא יצא גבר גבר, בפועל, שוטרים אולי תפסו חתולים. טרקטורונים הם בטוח לא תפסו, בעיקר משום שרוכב הטרקטורון מתחיל להשתגע ואי אפשר לעצור אותו, והשוטר בדרך כלל לא יודע לנהוג, בטח לא להשתולל ובטח ובטח לא להתחיל להשתגע.

דוגרי ארז, דוגרי.....

פורסם
ראיתי גם את ה M5 עם לוחית רישוי זרה
מגניב!

אתה יכול להעלות תמונות? בבקשה?

אבל לא לפורום הזה. אוקיי?

תצפית עם יעל דן ירדה מהמסכים כבר מזמן. תצפיות אחרות לעולם לא יהיו מעניינות או קוסיות כמוה.

ואגב. אם המשטרה הכחולה הייתה מקבלת האמרים, הם היו עם מספרים משטרתיים והיינו שומעים עליהם בתקשורת באייטמים מרתקים בהם המפכ"ל חונך אותם ומפקד את"ן צפון מצהיר שבעזרתם ימוגר הפשע והרשע.

ובזאת נסתיימו שידורינו לשרשור זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...